صفحه 57 از 700 نخستنخست ... 747555657585967107157557 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 561 به 570 از 6997

موضوع: <<<<<<< اوندسیمای رئال مادرید در میلان >>>>>>>

فوق حرفه ای
    ایوان زامورانو مهاجم سابق باشگاه رئال مادرید و اینتر میلان در مورد آرتورو ویدال و کلودیو براوو که به ترتیب مورد نظر رئال مادرید و بارسلونا هستند، صحبت می‌‌کند.به گزارش فوتبال اسپانیا، زامورانو در مورد این دو بازیکن اهل شیلی می‌‌گوید: "فلورنتینو پرز 6 ماه پیش در مورد ویدال از من سؤال کرد و من گفتم که با چشم بسته وی را به خدمت بگیرد. وی بازیکن فوق العاده‌ای است که در مادرید عالی‌ خواهد بود. ویدال در تمام کشور‌ها می‌‌تواند بازی کند. وی در جاه طلب‌ترین جای دنیا یعنی‌ ایتالیا درخشیده است."

زامورانو در مورد براوو هم می‌‌گوید: "براوو در لا رئال خوشحال است اما شانس حضورش در بارسلونا وجود دارد. وی کیفت و قدرت رهبری که لویز انریکه می‌‌خواهد را دارا است."
    تیم ملی‌ زامورانو با هلند و اسپانیا در جام جهانی‌ هم گروه شده است و حالا زامورانو می‌‌گوید: "تیم خوبی‌ داریم. فکر می‌‌کنیم خوب کار کردیم. بازیکنانی که در لیگ‌های مختلف موفق بودند را داریم و این ما را قدرتمند می‌‌سازد. امیدوارم که خوب بازی کنیم و در برزیل نتیجه خوبی‌ بگیریم. آنها به عنوان میزبان بازی را گرم خواهند کرد. امیدوارم که شیلی جز شگفتی‌های جام باشد. 90% از بازیکنان خارج از کشور بازی می‌‌کنند که به معنی این است که شیلی آماده پیروزی است. باید تا آنجا که می‌‌توانیم به جلو برویم."

فوق حرفه ای
    رئال مادرید خواهان رامیرز است و قصد دارد او را با ایسکو یا خدیرا معاوضه نماید، اما باشگاه چلسی آمادگی فروش هافبک برزیلی اش را ندارد، این در حالی است که چلسی نیز خواهان رافائال واران مدافع قهرمان اروپا می باشد.

آرسنال و تاتنهام در حال رقابت هستند تا آلوارو موراتا را به خدمت بگیرند، از طرفی باشگاه اینتر قصد دارد مهاجم جوان رئال مادرید را به شکل قرضی به خدمت بگیرد.

فوق حرفه ای
    به گزارش AS و به نقل از + canal، ژابی آلونسو در مورد رئال مادرید می‌‌گوید: "نمی‌‌توانم بگویم که از بچگی‌ مادریدیستا بوده ام زیرا نبودم. باشگاه من همواره رئال سوسیداد بوده است، همانطور که همسر و خانواده من هوادار آن تیم هستند. زمانی‌ که به فوتبال علاقه مند شدم، روز‌های یکشنبه به آنوئتا می‌‌رفتم و بازی لا رئال را می‌‌دیدم. من یک مادریدیستا هستم که در گذر زمان به این باشگاه علاقه پیدا کرده ام. هر چه بیشتر تجربه کسب می‌‌کنید و شروع به یادگیری می‌‌کنید، مادریدیسمو شما را بیشتر جلب می‌‌کند."
    این بازیکن همچنین در مورد خوزه مورینیو هم صحبت می‌‌کند: "مورینیو با سابقه درخشان به مادرید آمد. با پرستیژ بالا. رئال باشگاهی است که از اول باید به آن احترام بگذارید. از نظر شخصی‌ مورینیو فردی بود که از بازیکنان و خودش تقاضای بالایی‌ داشت و جاه طلب بود. در سال آخر مشکلاتی بود و تضاد‌هایی‌ بین افراد وجود داشت که روی روند حرکتی تیم تاثیر گذاشت."
    ایبار باشگاهی از ایالت باسک است که برای اولین فصل دوران ورزشی‌اش به لالیگا صعود کرده است و حالا ژابی برای هم ایالتی‌های خود خوشحال است: "ایبار کمی‌ من را یاد انتیگوکو می‌‌اندازد که با بودجه ای محدود بهترین بازی بازیکنان را از آنها گرفت. ایبار به همان اندازه حرفه‌ای هستند و کار‌ها را به خوبی‌ انجام می‌‌دهند. آنها مسئولیت پذیر و با دقت هستند و پول خود را به خوبی‌ خرج می‌‌کنند. آنها تاریخ سازی کرده اند. فوق العاده بوده اند و همواره کار‌هایش به همین شکل بوده است."
    حضور پنج ساله در آنفیلد هم برای آلونسو جذاب است. وی می‌‌گوید: "آنها زمانی‌ که من را می‌‌خواستند در مورد اهدافشان بسیار مصمم و صریح بودند. رافا [بنیتز] با من تماس گرفت و تلفنی به من توضیح داد که دقیقا چه می‌‌خواهد. آنجا زمانی‌ بود که باید قدم بعدی را در دوران ورزشی خود بر می‌‌داشتم و چیز جدیدی تجربه می‌‌کردم و به عنوان یک شخص، رشد می‌‌کردم."
    بازی مقابل هواداران لیورپول و آنفیلد تجربه‌ای است که ژابی هیچگاه فراموش نخواهد کرد: "آنفیلد تاثیر بسیار زیادی روی شما می‌‌گذارد. به شما روحیه می‌‌دهد. جایی‌ است که افسونگری می‌‌کند و یکی‌ از معابد فوتبال اروپا است. معبد‌های زیادی وجود ندارد اما قطعا آنفیلد یکی‌ از آنها است. تزئینات زیادی ندارد اما روح بزرگی‌ در آن است."
    قرارداد آلونسو در ژوئن 2016 به اتمام می رسد و وی هنوز برنامه ای برای آینده ندارد: "فوتبال گاهی اوقات بسیار خشن است و وقتی‌ زمان خداحافظی من فرا رسید، می‌‌خواهم که زمان بیشتری را با خانواده خود بگذرانم. تغییر از بازیکن به بازیکن سابق آنچنان آسان نیست. بعضی‌ بازیکنان با این تغییر به خوبی‌ کنار می‌‌آیند و بعضی‌‌ها نمی‌‌توانند. این چیزی است که من عمیقا باید به آن واکنش نشان دهم."

فوق حرفه ای
    چه شایعات تخمی ای
    ایجنت وراتی به مادرید سفر کرده
    وراتی محتمل ترین خریدمونه
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

فوق حرفه ای
    مطمئنا پوگبا از گزینه ها حذفه

فوق حرفه ای
    ميترسم از اين نقل و انتقالات انجلوتي اين بابارهيچ وقت سابقه خوبي در اين يه مورد نداشته

راميرز رو چلسي تنها در صورتي كه واران يه طرف معامله باشه تاخت ميزنه

فوق حرفه ای
    اصلا از رامیرز خوشم نمیاد

فوق حرفه ای
    رئال ناگوموتو را دنبال میکند

فوق حرفه ای
    دخه آ و کروس نزدیک تر از همیشه
    دخه آ چیه باوووو

فوق حرفه ای
    پوگبا قبلنا ازش خیلی خوشم میومد ولی جدیدا مخصوصا با این قیمت اصلا باهاش حال نمیکتم
    این هفته های اخر هم بدجور افت کرده بود
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

صفحه 57 از 700 نخستنخست ... 747555657585967107157557 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 22 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 22 مهمان ها)