ها دیدم
رونالدوی برزیلی در مورد کریستیانو نیز گفت:”
او به ما ، مادریدیستاها آن چیزی که دنبالش بودیم را داد ، دسیما.
خیلی خوشحال شدم که امسال توپ طلا را برد ، لیاقتش را داشت . او در تیم ملی پرتغال خیلی خوب بازی کرد و با سرعت و شوتهای قدرتمندش ، روی چمن آتش بازی به راه اندازد. . ضربه سرهای بسیار قدرتمندی می زند و همیشه مدافعان را از دور خارج می کند. پرتغال در یک گروه مشکل است اما رونالدو باید کمکشان کند تا به مرحله حذفی صعود کنند و بعدش هر اتفاقی برایشان محتمل خواهد بود.”
اگه چیل شکن دارید از این لینکا نیگا کنید:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه ندارید بگید تا آپ کنم براتون
باز یه عده رونالدو رو به بارسا و اینتر بچسبونن
او به ما ، مادریدیستاها آن چیزی که دنبالش بودیم را داد ، دسیما
نابودم کرد با این حرفش
آنچلوتی: از ترکیبم رضایت دارم؛ هیچ عجله ای برای نقل و انتقالات نداریم
رئال مادرید در فصلی که گذشت به انتظار 12 ساله هوادرانش برای کسب دسیما با غلبه بر رقیب همشهریش اتلتیکو پایان داد.
کارلو آنچلوتی،سرمربی رئال مادرید، معتقد است که ترکیبش قدرت کافی برای درخشش در رقابتهای فصل آینده را دارد و برای همین عجله ای برای خرید بازیکنان جدید در این فصل ندارد.
رئال مادرید در فصلی که گذشت به انتظار 12 ساله هوادرانش برای کسب دسیما با غلبه بر رقیب همشهریش اتلتیکو پایان داد.او علاوه بر ایندر انتهای اولین فصلش با رئال مادرید موفق به کسب کوپادل ری هم با رئال مادرید شد؛اما با این وجود از گزینه های زیادی بهعنوان خرید های احتمالی کهکشانی ها در فصل نقل و انتقالات نام برده می شود ستارگانی همچون لوییزسوارز، آرتورو ویدال، پل پوگبا و...
با این وجودسرمربی ایتالیایی به اینکه تیمش فصل بعد احتباج به تغییرات گسترده ای دارد اعتقادی ندارد و تاکیدکرده که اقلاتا پایان جام حهانی منتظر خواهد ماند تا بهترین تصمیم را بگیرد.
او به وب سایت رئال گفت:"ترکیبمان خیلی خوب است، تیم حس رقابت بالایی دارد اگر بتوانیم ترکیب را ارتقا ببخشیم که اصلا کار آسانی نیست این کار را خواهیم کرد اما هیچ عجله ای نداریم."
او ادامه داد:"من از داشتن این بازیکنان بسیار خوشحال هستم.این ترکیب فصل گذشته دوجام گرفتوهمچنان برای بردنخواهد جنگید.ما صحبتکرده ایم و تا پایان جام جهانی فکر نمی کنم اقدامی انجام دهیم.ما صبر خواهیم کرد چون پنجره نقل و انتقالات تا آگوست باز خواهد بود.
راموس : لحظه ای که به اتلتیکو گل زدم بهترین لحظه در تمام فوتبال من بود / هلند کار را برای ما مشکل می کند
قبل از اینکه به بازی فینال فکر کنیم باید به بازی اول خودمان مقابل هلند فکر کنیم. فعلا مهمترین چیز ، فکر کردن به بازیهای مرحله گروهی است.
جام جهانی برزیل 2 روز دیگر آغاز می شود و اسپانیا روز جمعه باید اولین دیدار خود را مقابل هلند برگزار کند. سرخیو راموس در شرایط کاملا ایده آلی به جام جهانی رسیده است. ستاره فینال چمپیونزلیگ حالا یکی از امیدهای اصلی لاروخا برای دفاع از عنوان قهرمانیش است.
او امروز در یک نشست خبری ؛ پس از شرکت در یک فعالیت خیرخواهانه با یونیسف ؛ حاضر شد و به سوالات حبرنگاران پاسخ گفت :
جام جهانی برزیل
اسپانیا همواره یکی از شانس های مسلم قهرمانیست . خود من از بچگی رویای حضور در این جام را داشتم . بخصوص یک جام جهانی در کشوری همچون برزیل. سال گذشته در جام کنفدراسیون ها با جو برزیل آشنا شدیم. به هر حال ما مدافع عنوان قهرمانی هستیم و انتظارات از ما بالاست. می خواهیم دوباره قهرمان شویم هرچند که می دانیم این کار چقدر دشوار است.
گلزنی در فینال لیسبون
برای من ، رئال مادرید و تاریخ این باشگاه این گل بسیار مهم بود. بدون شک یکی از بهترین لحظات تاریخ دوران حرفه ای من بود . اگر باور داشته باشید و دست از تلاش کردن برندارید می توانید غیرممکن ها را ممکن کنید. مادرید و مادریدیسمو شایسته این قهرمانی بودند.
فینال جام جهانی مقابل برزیل و دوئل احتمالی با نیمار
قبل از اینکه به بازی فینال فکر کنیم باید به بازی اول خودمان مقابل هلند فکر کنیم. فعلا مهمترین چیز ، فکر کردن به بازیهای مرحله گروهی است. بازی مقابل هلند ، شیلی و استرالیا.کاملا برای حضور در این جام آماده شده ایم. اسپانیا تیم باکیفیتی است.
مسابقه اول مقابل هلند
در فینال 2010 مقابل آنها بازی کردیم. می دانیم چه تیم قدرتمندی هستند. مسلما کار را برای ما دشوار می کنند. باید به حریف احترام گذاشته و به فلسفه بازی خودمان تکیه کنیم
یکی از بهترین خطوط دفاعی تاریخ
البته که این یک مبالغه است. در فوتبال نمی توان با گذشته ها زندگی کرد
سفیر یونیسف
برای من افتخار است که سازمانی همچون یونیسف مرا سفیر خود کرده است. سازمانی که از حقوق کودکان دفاع می کند . حصور در میان این بچه ها یک روز جادویی را برای من رقم زد و احساس غرور می کنم. ورزشکاران می توانند در اینگونه فعالیت های خیرخواهانه مشارکت کنند.
قهرمانی جهان
امیدوارم به این مهم دست پیدا کنیم . سخت است ولی غیرممکن نیست
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 10 مهمان ها)