لوکا دیشب بهترین بازیکنمون بود
لوکا دیشب بهترین بازیکنمون بود
ونگر: نخریدن رونالدو بزرگترین اشتباهم بوده است
ونگر معتق داست که سال 2003 به خرید رونالدو نزدیک بوده است.
آرسن ونگر، سرمربی آرسنال عنوان کرد که بزگترین اشتباهش نخریدن کریستیانو رونالدو از لیسبون در سال 2003 بوده است.
رونالدو سال 2003 با 15 میلیون یورو به منچستریونایتد پیوست و پس از آن، دو بار به عنوان بهترین بازیکن جهان انتخاب شد.رونالدو همچنین 3 قهرمانی لیگ برتر، 2 قهرمانی چمپیونز لیگ و 1 قهرمانی لالیگا در کارنامه اش دارد و ونگر عنوان کرد که کاش او را در اختیار میگرفت.او گفت: "بزرگترین پشیمانی ام نخریدن رونالدو بود. به خریدنش در سال 2003 نزدیک بودیم. و همچنین نه تنها به تیم ما نپیوست، بلکه منچستریونایتد رفت که البته هنوز هم از این موضوع ناراحت هستم."ونگر سپس ادامه داد: " برای دو دلیل دوست دارم سرمربی دیدیه دروگبا باشم. اول اینکه دلم برای بازی هایش در مانس فرانسه تنگ شده استو من او را از آنجا میشناختم و از دستش دادم و دوما زیرا در بازی های بزرگ بسیار خطرناک ظاهر میشود و ضربه های بزرگی به حریفان میزند."
یواخیو لوو: هیچ شکی ندارم که کروس در رئال مادرید موفق خواهد شد؛ نویر با سبک خود دنیای فوتبال را تغییر خواهد داد
بنا به گزارش Marca، لوو در مصاحبه با Kicker اظهار داشت: "کروس خیلی بالغ تر شده است. او از یک بازیکن جوان و با استعداد به یکی از اعضای ضروری تیم تبدیل شده است. او هرگز عصبی نمی شود. اگر به او نیاز دارید، می توانید از همان روز بعد در هر تیمی از وی استفاده کنید. من هیچ شکی ندارم که او در رئال مادرید موفق و پیروز خواهد شد."
یواخیم لوو همچنین در مورد دروازه بان خود، مانوئل نویر نیز صحبت کرد و با اشاره به پیروزی مقابل برزیل در جام جهانی 2014، گفت:"ما در این بخش یک مزیت روشن و واضح داریم: دروازه بان ما در آن بازی یار یازدهم ما بود. فکر می کنم نویر در حال آوردن تغییراتی به دنیای فوتبال است. او تنها با موقعیت های بیرون از محوطه خود مقابله نمی کرد. به عبارتی، او اولین فردی است که بازی را باز کرده و سایر بازیکنان را سازماندهی می کند. این آینده فوتبال است."وی در پایان نیز در مورد جنبه های دیگری از بازی دو تیم آلمان و آرژانتین در فینال جام جهانی صحبت کرد که با پیروزی 1-0 ژرمن ها به پایان رسید: "آرژانتین و آلمان تیم هایی بودند که کمترین خطا را مرتکب شده بودند. در عین حال، آرژانتین و ما تیم هایی بودیم که بعد از گرفتن توپ و انتقال آن از دفاع به حمله بیشترین گل زده را داشتیم."
گرث بیل: شاید روزی به تاتنهام بازگشتم
به گزارش بخش بین الملل سایت گل، گرث بیل میگوید: "من هیچگاه شبهای اروپایی فوق العاده وایت هارت لین را فراموش نمیکنم. آنها فوق العاده بودند. تاتنهام همواره در قلب من خواهد بود. امیدوارم که هواداران آنها هنوز بعد از رفتنم، من را دوست داشته باشند. من هواداران تاتنهام را دوست دارم و شما هیچگاه نمیدانید شاید روزی به آنجا باز گشتم.
"امیدوارم که آنها درک کنند که در حال حاضر رئال مادرید مشخصا باشگاه بسیار بزرگی است که به تصمیم من احترام میگذارد. وقتی رئال مادرید پیشنهاد داد بسیار برای من دشوار بود زیرا تاتنهام جایی بود که در آن بسیار راحت بودم."
خوانفران: اگر من هم بدن کریستیانو رونالدو را داشتم، پیراهنم را در می آوردم!
بنا به گزارش Marca، این بازیکن که به صورت قرضی از رئال بتیس در دپورتیوو حضور دارد، گفت: "مردم واقعاً همه چیز را در مورد کریستیانو درک نمی کنند. او یک سخت کوش است، یک حرفه ای و پسری خوب؛ او یکی از سه بازیکن برتر جهان است و یکی از بهترین بازیکنان تاریخ. اگر من هم آن بدن را داشتم، پیراهنم را در می آوردم."او در رئال مادرید دوستانی چون کارواخال و خسه دارد و می گوید که "واقعاً گروه خوبی داشتیم" وقتی که به تیم اصلی آمد و "آنها کمک زیادی به او کرده اند". او همچنین اظهار داشت که "دوست ندارد در مورد تیمی که قرار است با آن روبرو شود با کسی صحبت کند.
آنچلوتی: فردا په په غایب است؛ مورینیو در مادرید انتظار جو خوبی نخواهد داشت؛ نگرانی مردم را درک نمی کنم
عصر امروز، کارلو آنچلوتی، سرمربی تیم رئال مادرید در کنفرانس مطبوعاتی پیش از دیدار فردا شب مقابل دپورتیوو لاکرونیا شرکت کرد. بعد از دو شکست متوالی در لیگ، شاگردان مربی ایتالیایی باید فردا در ریازور به پیروزی دست پیدا کنند.
بازی کردن در خارج از خانه: "برای ما همیشه بازی کردن در خارج از خانه سخت تر از بازی در برنابئو بوده است. گاهی اوقات ما در سانتیاگو برنابئو مورد انتقاد هواداران خودی قرار می گیریم - همانطور که فصل گذشته این اتفاق افتاد، اما این طبیعی است."
زمین های سخت مثل آنوئتا، ریازور: "ما به بازی کردن در چنین زمین هایی عادت کرده ایم. ما باید پیشرفت کنیم، ما روی این کار می کنیم و در حال پیشرفت هستیم."
پست دفاع راست؛ آیا کارواخال آماده است؟ "من خوش شانس هستم که گزینه های در اختیار دارم چرا که کارواخال بار دیگر در دسترس است - همانطور که آربلوا و ناچو که در مقابل بازل خوب بازی کرد، نیز هستند. اما ما په په را در اختیار نخواهیم داشت، چون در حال ریکاوری از رگ به رگ شدگی است."
جلو آمدن خط دفاعی به منظور پرس، کریستیانو و بیل را خنثی می کند... "فشار آوردن از جلوی زمین خوب است چون اگر با تحت فشار قرار دادن حریف صاحب توپ شوید، به پایان رساندن یک حرکت هجومی آسان تر خواهد بود. چیزی که ما نیاز داریم این است که وقتی در حال دفاع کردن هستیم، توپ را نیمه زمین خودی کنترل کنیم."
ایارامندی باید چه کار کند که در ترکیب قرار بگیرد؟ "من اعتماد زیادی به او دارم و او به مانند فصل گذشته در برخی زمان ها به کمک ما خواهد آمد."
چیچاریتو: "او کار را از روی نیمکت آغاز خواهد کرد. پست چیچاریتو یک مهاجم نوک است، نه بازیکن کناری؛ ما در این زمینه چیزی را تغییر نخواهیم داد."
کروس و مودریچ بار زیادی را در خط میانی تیم تحمل می کنند و یک راه حل برای آن جست و جو برای جانشین (استفاده از بازیکنان ذخیره) به جای آنها است: "فکر نمی کنم که در حال حاضر زمان مناسبی برای این کار باشد اما ما در حال مطالعه و بررسی هستیم. ما تا 5 اکتبر بازی های زیادی در پیش خواهیم داشت و در برخی زمان ها نیاز به چرخش در خط میانی داریم. ما بازیکنانی چون آلوارو مدران و دیگو یورنته داریم که در طول پیش فصل به طور کامل در اختیار ما بودند اما برای پوشش خط میانی بازیکنانی چون ایارامندی، ایسکو و خدیرا را در پایان مصدومیتش خواهیم داشت. کمی زود است که فکر کردن در مورد بازیکنان جوان را آغاز کنیم."
اظهارات مورینیو در مورد احتمال بازگشت به رئال مادرید: "من چه می توانم بگویم؟ مورینیو مربی فوق العاده ای است که در هر تیمی می تواند مربیگری کند و اگر او نخواهد که به اینجا برگردد، مطمئنم که گزینه های زیادی در پیش روی خود خواهد داشت. فکر نمی کنم که او در اینجا انتظار جو خوبی را داشته باشد و اگر نخواهد که برگردد، قابل درک است."
اظهارات مورینیو در مورد رابطه اش با کریستیانو رونالدو: "من واقعاً نمی دانم که چگونه به این سؤالات پاسخ دهم. من نمی دانم که رابطه شخصی او با کریستیانو چگونه است، و این چیزی نیست که برای جذاب یا نگران کننده باشد - این هیچ ربطی به رئال مادرید ندارد."
واگذار کردن جدول به بارسلونا: "ما در این مورد فکر نمی کنیم؛ تمام دغدغه ما این است که از لحاظ فیزیکی و تاکتیکی پیشرفت کنیم و بهبود یابیم - این تنها چیزی است که در حال حاضر ما را نگران می کند. ما در مقابل بازل عملکرد خوبی ارائه کردیم و حالا زمان نگرانی در مورد اینکه بارسا چه کار می کند، نیست. ما باید آرام باشیم چرا که فصل خیلی طولانی است، و این تنها چیزی است که می دانیم. ما در تمام رقابت ها تا آخرین لحظه خواهیم جنگید. درک نمی کنم که مردم در مورد چه چیزی نگران هستند؛ 4 ماه پیش ما فاتح چمپیونزلیگ شدیم و اکنون نیز می توانیم برای فتح دوباره آن تلاش کنیم."
کاسیاس راه و روش کنار آمدن (برخورد) با سوت های هواداران در برنابئو را فرا گرفته است: "من قبلاً جواب این سؤال را داده ام. من ترجیح می دهم که همه بازی ها را در خانه برگزار کنیم. گاهی اوقات مردم سوت می زنند و در گذشته حق داشتند اما من ترجیح می دهم تا در برنابئو بازی کنیم، چرا که اینجا خانه ماست."
آیا کاسیاس انتخاب اول شماست، چون احساس می کنید که بهتر از کیلور ناواس است؟ "ما خیلی از کیلور ناواس راضی هستیم، او یک دروازه بان با کیفیت است و برای ما یک خرید خوب محسوب می شود؛ اما فردا ایکر بازی خواهد کرد."
ویرایش توسط Rafa.Nadal : 09-19-2014 در ساعت 11:01 PM
کرویف:کروس،بهترین بازیکن جام جهانی بود نه مسی/بارسا بسیار بزرگ تر از بایرن است
از نظر من گواردیولا بزرگتر از مورینیو است. پپ سعی کرد تا برای رساندن تیمش به سطحی بالاتر، فوتبال زیباتر و بهتری را در تیمش اجرا کند.
نشریه بیلد، در اقدامی جالب توجه، یک مصاحبه همزمان با دو اسطوره فوتبال دنیا یعنی بکن بائر و یوهان کرویف ترتیب داد. دو بازیکن افسانه ای که 40 سال پیش در قالب تیم های ملی آلمان و هلند، فینال جام جهانی 1974 آلمان را در مونیخ برگزار کردند. فینالی که در آن، بکن بائر با آلمان 2-1 بر هلند کرویف غلبه کرد و قهرمان جهان شد.
مشروح صحبت های یوهان کرویف را اینجا بخوانید:
بایرن یا بارسلونا؟کدام باشگاه بزرگ تر است؟
در سطح جهانی بارسلونا باشگاه بزرگ تری است.بطور مثال در آمریکای جنوبی لیگ اسپانیا و تیم های اسپانیایی بخصوص بارسلونا، هواداران زیادی دارند و به نسبت بایرن و بوندسلیگا شناخته شده تر هستند. بارسا خیلی بزرگ تر از بایرن است. احتمالا همواره چنین فاصله ای حفظ خواهد شد
کرویف،به عنوان یک مربی، چه چیزهایی در بارسای پپ گواردیولا کشف کردید؟مشخصه های بارز پپ چه بودند؟
فن مربیگری و هوش بالایش.بعد از مربیگری تیم های پایه ای باشگاه، می دانست که چگونه باید به بارسلونا کمک کند.نقطه قوت او توانایی اش در پشت سر گذاشتن روزهای دشوار بود.عملکرد او در بارسا عالی بود و از او یک مربی بزرگ ساخت.او یکی از بهترین مربیان حال حاضر دنیاست
بهتر از مورینیو؟
از نظر من بله.گواردیولا سعی کرد تا برای رساندن تیمش به سطحی بالاتر، فوتبال زیباتر و بهتری را در تیمش اجرا کند.
بایرن به تیکی تاکا نیاز دارد؟
نکته قابل توجه در مورد پپ اینجاست که او هرگز یک سبک بازی را به تیم های تحت رهبریش تحمیل نمی کند.او به همه جزئیات توجه می کند و از بازیکنانش بهترین بازی را می گیرد.
اسپانیا در سال 2010 در حالی قهرمان جهان شد که از 7 بازیکن بارسا در تیم خود بهره می برد و آلمان قهرمان جهان در برزیل هم از 6 یا 7 بازیکن بایرن در ترکیب ثابت خود استفاده می کرد. این مساله قابل توجهی است.
مسی بهترین بازیکن جام جهانی از نگاه فیفا شد. شما موافق این مساله اید؟
خیر. تونی کروس بهترین بازیکن تورنمنت بود
خروج او از بایرن یک اشتباه از سوی مسئولان مونیخی نبود؟
بایرن او را به رئال داد و در عوض آلونسو را از آنها گرفت. ژابی بازیکن بسیار بسیار مهمی برای بایرن است.او تجربه بالایی دارد و می خواهد بار دیگر توانایی های خودش را به دنیا نشان دهد
بایرن با جذب بازیکنان اسپانیایی زیاد،در حال ریسک کردن نیست؟
به نظر من مطرح کردن این سوال چندان صحیح نیست. بایرن بازیکنانی جذب کرده که به عقیده مربیش می توانند به این تیم کمک کنند. مثلا بعد از رفتن کروس چه کسی بهتر از ژابی می توانست جای او را پر کند؟
ژابی آلونسو 8 میلیون یورو قیمت دارد.کرویف و بکن بائر اگر الان بازی می کردند چقدر ارزش داشتند؟
ارزش فرانس غیر قابل گفتن است. او نه تنها یک فوق ستاره که یک مهره بی همتا برای تیم هایش بود. حتی رئال هم نمی توانست او را جذب کند
در مورد استفاده از اسپری داوری چه نظری دارید؟
من یکی از بزرگترین طرفدارانش هستم
در حال حاضر 40 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 40 مهمان ها)