صفحه 364 از 700 نخستنخست ... 264314354362363364365366374414464 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 3,631 به 3,640 از 6997

موضوع: <<<<<<< اوندسیمای رئال مادرید در میلان >>>>>>>

فوق حرفه ای
    مورینیو:در آینده اگر پیشنهادی بدهند؛به رئال برمی گردم/تیم های من هرگز دفاعی نیستند/فابرگاس بزرگترین سورپرایز برای من بود

نه الان، که هیچگاه دوست نداشته ام در مورد مسائل و مشکلات در باشگاه های سابقم صحبت کنم.از من نخواهید که در مورد گذشته با شما صحبت کنم. نه در مورد مسائل مثبتش و نه در مورد مسائل منفیش.
    ژوزه مورینیو، مربی حال حاضر چلسی، شب گذشته در یک مصاحبه مفصل با شبکه تلویزیونی "tvi" پرتغال شرکت کرد و در مورد مسائل مختلف به صحبت پرداخت.

شرح کامل این مصاحبه در زیر می آید:

کریستیانو رونالدو
    رابطه ای بین من و رونالدو وجود ندارد.او بازیکن رئال مادرید است و من سرمربی چلسی. هیچگاه نمی‌توانید ما را در کنار هم پیدا کنید. رابطه ای وجود ندارد ولی تاثیر بازی های او در ذهن من است.
    باید به خودم یادآوری کنم که او ماشین گلزنی ای بود که من را به قهرمانی لالیگا، کوپا دل ری و سوپرکاپ رساند.سعی می‌کنم که بهترین خاطراتم را از رونالدو در ذهنم داشته باشم و برایش آرزوی بهترین ها را مخصوصا در تیم ملی پرتغال و هم در باشگاهش دارم.

رئال مادرید
    دوران حضور من در رئال از لحاظ کسب نتیجه موفقیت آمیز بود. من سه جام مهم را با رئال بدست آوردم. لالیگا،کوپا دل ری و سوپرجام اسپانیا. جام هایی که برای باشگاه اهمیت ویژه ای داشتند. از سوی دیگر از من مدام این سوال مطرح می شود که اگر به عقب باز گردم؛ آیا بار دیگر به رئال خواهم رفت؟
    باید بگویم که 100 درصد چنین خواهم کرد.رفتن به رئال تجربه گرانبهایی برای من، چه به عنوان یک انسان و چه به عنوان یک مربی بود.نه تنها اگر به گذشته بروم پیشنهاد این تیم را قبول خواهم کرد؛ که در آینده نیز دوست دارم به رئال مادرید برگردم.

اگر به رئال بازگردید؛ همان سیاست های گذشته را تکرار خواهید کرد؟
    البته این یک سوال کلی است.به هر جهت من معتقدم اگر یک مربی،به وظایفش به درستی عمل کند و اولین منتقد خودش باشد(همانطور که تیم مربیگری من عمل می کند) می تواند در هر باشگاهی موفق باشد. البته کار در هر باشگاه با دیگر باشگاه ها متفاوت است. نه فقط در رئال که در همه باشگاه ها باید سیاست های خاصی را اعمال کرد.

مشکل با برخی بازیکنان رئال
    نه الان، که هیچگاه دوست نداشته ام در مورد مسائل و مشکلات در باشگاه های سابقم صحبت کنم.از من نخواهید که در مورد گذشته با شما صحبت کنم. نه در مورد مسائل مثبتش و نه در مورد مسائل منفیش.
    از من نخواهید که وارد جزئیات شوم و در مورد مسائلی که اتفاق افتاده یا نیفتاده اند؛ صحبت کنم. من در شرایطی رئال را ترک کردم که بهترین روابط را با رئیس این باشگاه داشتم.
    تصمیمی که گرفتم؛ برای ادامه دوران حرفه ای من، بهترین تصمیم بود.من یک مرد شاد و خوشحال هستم. برای کار کردن و تمرین دادن شاگردانم، بیشترین انگیزه را دارم و مردی نیستم که دوست داشته باشم از گذشته ها صحبت کنم.

لادسیما
    من نباید در مورد رئال صحبت کنم.بازیکنان،مدیریت و هواداران رئال باید در این زمینه صحبت کنند.این جامی بود که همه در آنجا منتظرش بودند.

چلسی
    این، تنها مقطعی از دوران مربیگری من است که در حال فکر کردن به آینده و اینکه قدم بعدی چه خواهد بود؛ نیستم.در باشگاه های سابق، مدام به آینده فکر می کردم.
    به چلسی برگشتم؛ چرا که تیم مورد علاقه ام بود. لندن شهر مورد علاقه من و خانواده ام برای زندگی است.به چلسی برگشتم با این هدف که سال ها اینجا بمانم. باشگاه، اهداف متفاوتی نسبت به گذشته دارد. در مقطع اول حضورم در چلسی(2005) هنوز مساله فیرپلی مالی وجود نداشت.

ایرادات به دفاعی بودن تیم هایتان
    آنالیز کردن تیم های من و آمار هایشان، کار ساده ای نیست. برخی مواقع مردم از دیدگاه های نادرستی نسبت به تیم های من قضاوت می کنند.رکورد گلزنی در لالیگا هنوز در اختیار رئال مادرید من است با 120 گل.همچنین، رکورد امتیازگیری در انگلستان هم در اختیار چلسی من است.
    شاید بگویید که این قهرمانی با چلسی با نتایج 1-0 یا 2-0 بدست آمده است؛ اما در مورد قهرمانی با رئال در اسپانیا چه می گویید؟ خوب، فکر می کنید هنوز تیم های من دفاعی هستند؟من به این مساله، ابدا معتقد نیستم.

فابرگاس
    برای من فابرگاس یک سورپرایز بود. به توانایی های او معتقد بودم؛ اما اعتراف می کنم که هرگز فکر نمی کردم که او بارسا را ترک کرده و به چلسی بیاید.فکر می کردم اگر به انگلستان برگردد؛ راهی آرسنال خواهد شد. آمدن او می تواند به چلسی کمک کند تا بیشتر از گذشته رشد کند. او نقش مهمی در اهداف آینده ما خواهد داشت.

دو فصل بدون جام
    دو فصل پیش با رئال به نیمه نهایی لیگ قهرمانان و فینال کوپا دل ری رسیدم.بدشانس بودم که صاحب هیچ جامی نشدم. فصل گذشته نیز چلسی شرایط ویژه ای داشت؛ با این وجود تا آخرین روز ها شانس قهرمانی لیگ برتر بودیم و نهایتا سوم شدیم. دو سال دراماتیک برای من رقم خورد که فکر می کنم مقصر اصلی در ناکامی ها خود من بودم

ارتباط با مربیانی چون گواردیولا و ونگر در نشست مربیان برتر اروپا در سوئیس
    با هم صحبت کردیم. هیچ مشکلی بین ما وجود ندارد و باهم به تبادل عقیده پرداختیم.این نشست بین مربیان بزرگی برگزار می شد. مربیانی که همواره به دنبال یادگیری و افزایش سطح دانش خود هستند.

فوق حرفه ای
    ژاوی:انریکه مرا یاد گواردیولا می اندازد/ از رفتن فیگو به رئال،تا مدتها شوکه بودم

بازی نکردن مقابل شیلی و هلند برای من ناامیدی محض بود.دل بوسکه از من خواسته بود که پس از یورو 2012، دو سال دیگر نیز برای اسپانیا بازی کنم
    بدون شک، ژاوی هرناندس را باید یکی از اسطوره های ماندگار فوتبال اسپانیا و باشگاه بارسلونا بدانیم. کسی که یکی از رهبران موفق ترین نسل تاریخ فوتبال اسپانیا بود.ژاوی که به تازگی از تیم ملی خداحافظی کرده در یک مصاحبه اختصاصی با کانال پلاس شرکت کرد و در مورد گذشته و حال پاسخگوی سوالات خولیو مالدونادو، مجری این برنامه شد.بخش اول این مصاحبه چند روز پیش و قبل از پخش شدن کامل مصاحبه از کانال پلاس در وبسایت as منتشر شد که تقدیم حضور شما شد. بخش دوم این مصاحبه در زیر می آید:

لوئیس انریکه
    همان حسی را به او دارم که به پپ گواردیولا در سال 2008 داشتم.سال های خوبی بودند.انریکه هم مثل گواردیولا، یک برنده و یک لیدر متولد شده است

دل بوسکه
    بازی نکردن مقابل شیلی برای من ناامیدی محض بود.دل بوسکه از من خواسته بود که پس از یورو 2012، دو سال دیگر نیز برای اسپانیا بازی کنم. اما وقتی در مقابل هلند و شیلی فرصت بازی به من نرسید؛احساس ناامیدی کردم.به همین خاطر از تیم ملی خداحافظی کردم.

تیتو ویلانوا
    یک شخصیت فوق العاده. یک مربی همیشه برنده و نزدیک ترین فرد به ما بود. واقعا ارزش های انسانی زیادی به ما آموخت

لوئیس فیگو
    وقتی به رئال رفت همه ما شوکه شدیم.به شخصه تا مدتها از این مساله شوکه بودم. او بهترین بازیکن ما بود. انگار الان مسی به رئال مادرید برود.

فوق حرفه ای
    بانک گردشگری استخدام میکنه

هرکه او بیدارتر پر دردتر....

فوق حرفه ای
    دو سال دراماتیک برای من رقم خورد که فکر می کنم مقصر اصلی در ناکامی ها خود من بودم
    چقدر این ادم متواضع اخه
    یه اروپا یه رئال بدهکاره بعد این که چلسی رُ به یه جا رسوند سال اخر بیاد یه اروپا با رئال بگیره بعد بازنشست شه

حرفه ای

بدهی رئال به 602 میلیون رسید

رئال مادرید به بدهی 602 میلیونی در پایان فصل 14-2013 اعتراف کرده است. با توجه به بدهی به اشخاص حقیقی، بانک ها ، بیت المال، باشگاه های دیگر و … بدهی رئال به 602 میلیون یورو رسیده است. بدهی سال گذشته رئالی ها 541 میلیون یورو بود اما امسال رشد 11.3 درصدی داشته است. فروش هیگوائین و اوزیل در فصل گذشته و دی ماریا در فصل جاری نشان می دهد که باشگاه از نظر مالی چقدر به مشکل خورده است. باشگاه بازیکنانی را که می خرد هم به صورت قسطی می خرد. مثلا 101 میلیون یوروی بیل در شش سال پرداخت می شود. 80 میلیون خامس نیز همین طور. ( شش سال ، سالی 13.3 میلیون).
    از این بدهی 602 میلیونی که 75 میلیون آن به بانک هاست، 361 میلیونش کوتاه مدت است و 241 میلیون بلندمدت. این که بدهی کوتاه مدت بیش از بدهی بلندمدت است نشان از یک اوضاع بحرانی دارد. در حال حاضر ضریب درآمد و هزینه رئال منفی است (94- میلیون یرو) این رقم برای باشگاه هایی مثل بایرن و یونایتد مثبت است.
    رئال در آمد خوبی دارد، درآمد امسال 550 میلیون یوروست (حرفهای پرز در مورد درآمد 604 میلیونی صحت چندانی ندارد) . در آمد امسال فقط 5 درصد بیشتر بوده است که با توجه به درآمد 60 میلیونی از چمپیونزلیگ رقم بالایی نیست.

فوق حرفه ای

حرفه ای
    تلویزیون کاتالونیا 20 هزار یورو به رئال غرامت می دهد

رئال مادرید پرونده خود در مقابل شبکه سه کاتالونیا را پیروز شد. در این پرونده بارسایی ها ، بازیکنان رئال را به شغال و کفتار تشبیه کرده بودند.

شبکه سه کاتالونیا در کلیپی در روز 13 فوریه 2013 برخی بازیکنان رئال همچون په په را به کفتار تشبیه کرده بود. رئال از این شبکه شکایت کرد و در نهایت آن ها به پرداخت 20 هزار یورو جریمه محکوم شدند. آنها همچنین باید عذرخواهی رسمی خود را در دو روزنامه منتشر کنند.

حرفه ای

واران تا 2020 در رئال ماندنی شد

رافائل واران مدافع فرانسوی رئال مادرید قرارداد خود را تا 30 ژوئن 2020 تمدید کرد تا خیال باشگاه برای سالهای آینده از یک دفاع مطمئن و آینده دار راحت شود این تمدید در حالی صورت گرفت که مربی چلسی نیز در فصل گذشته تمام تلاش خود را برای متقاعد کردن واران برا ملحق شدن به تیمش انجام داده بود. در بیانیه باشگاه رئال آمده است:” رئال مادرید خبر تمدید قرارداد این بازیکن را تا 30 ژوئن 2020 تائید می کند.”
    واران در سال 2011 در سن 18 سالگی به رئال پیوست و در آغاز فصل چهارم خود پنج جام با برئال برده است : 1 لیگ قهرمانان، 1 کوپا دل ری، 1 سوپرجام اسپانیا و حالا در سن 21 سالگی قراردادش را تا 2020 تمدید کرد.
    مدافع فرانسوی در روز 21 سپتامبر 2011 اولین بازی رسمی خود را برای رئال مقابل راسینگ سانتاندر انجام داد. از آن زمان 74 بار برای رئال به میدان رفت که 4 گل به ثمر رساند. در فصل اولش در 15 بازی دو گل زد، در فصل دومش در 33 بازی دو گل زد که هر دو مقابل بارسا بود و در فصل سومش علیرغم مصدومیت 23 بازی داشت. این فصل تا کنون 23 بازی انجام داده است.

خیلی نگران بودم بذاره بره... درسته هنوزم نمیشه روی پرز حساب کرد ولی به هر حال یه مقدار خیالم راحت تر شد

حرفه ای

شنبه 29/06/1393 ساعت : 18:30
    هفته 4 لاليگا : لاكرونيا - رئال‌مادريد
    زنده از شبکه ورزش

شنبه 29/06/1393 ساعت : 23:15
    هفته 3 سري آ : آث ميلان - يوونتوس
    زنده از شبکه ورزش

يکشنبه 30/06/1393 ساعت : 19:30
    هفته 5 ليگ برتر انگليس : منچسترسيتي - چلسي
    زنده از شبکه ورزش

يکشنبه 30/06/1393 ساعت : 23:30
    هفته 4 لاليگا : لوانته - بارسلونا
    زنده از شبکه ورزش

چهارشنبه 02/07/1393 ساعت : 11:15
    هفته 5 لاليگا : مالاگا - بارسلونا
    زنده از شبکه ورزش

فوق حرفه ای
    کاسیاس، آربلوا، راموس، واران، مارسلو، کروس، مودریچ، خامس، بیل ، رونالدو و بنزما.
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

11. کاربر مقابل از Milad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 364 از 700 نخستنخست ... 264314354362363364365366374414464 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 96 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 96 مهمان ها)