بهتر از ایارا؟کاسمیرو هم بهتر از ایاراس
ینی در حد مونتولیوو هم نیس؟
بهتر از ایارا؟کاسمیرو هم بهتر از ایاراس
ینی در حد مونتولیوو هم نیس؟
حسین مورینتسو ببین اواتار تا پشمات فر بخوره
زنده باد اون اسپانیا
ولی هنوزم طرفدار اسپانیام
نه نمیدونستم ولی من کلا عاشق رئالم و بعد از رئال همیشه میلان رو دوس داشتمبه عشق پائولوی کبیر کاستاکورتا کاکا شوچنکو ....
شاید بعضی وقتا یه سری تیما رو دوس داشتم ولی به خاطر بازیشون مثل دورتموند ناپولی رم لیورپول امسال یلا اتلتیکو
ولی همیشه از بایرن یووه اینتر من یو متنفر بودم
نه نخوندم
له پاریسین : مخالفت پی اس جی با فروش وراتی
روزنامه له پاریسین از مخالفت پاریسن ژرمن با فروش مارکو وراتی و مارکینیوس خبر داد.
شایعات زیادی پیرامون تمایل رئال به وراتی و علاقه بارسا به مارکینیوس مطرح شده بود اما به گفته این منبع ، پی اس جی خواستار ورود دی ماریا و پدرو به این معامله شده که هم رئال و هم بارسا مخالفت کرده اند.
تیمای منفورت مثه مال منه البته به جز اینتر چون اصن حس خاصی نسبت به اینتر ندارم نه بدم میاد نه خوشم میاد ولی رم رو بخاطر توتی دوس دارم مخصوصا اینکه توتی بعد از رم عاشق رئاله
اینو بخون از کتاب پیرلوس مو به تن سیخ میشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش کتاب خاطرات کارلتو رو چاپ میکردن.خیلی قشنگه
بهش نمیخوره اینقد بامزه باشه
تو تیمای ملی من عاشق آرزانتین و بعد از اون ایتالیا رو دوس دارم
به تیمای دیگه هم حس خاصی ندارم ولی دوس دارم پرتغال موفق باشه
البته از آلمانو انگلیس و فرانسه و هلند حالم به هم میخوره
200 بار گفتم استثنا داره مثلا فرانسه 98 خیلی دوس داشتنی بود
یا از برکمپ خیلی خوشم میاد یا اوزیل همیشه تو قلب منه
بالاک:” دوست داشتم اوزیل در رئال می جنگید”
میشائیل بالاک ،پیشکسوت فوتبال آلمان اعتقاد دارد که اوزیل حاضر نشده که در رئال بجنگد.
وی گفت :” دوست داشتم اوزیل مدت بیشتری در رئال می جنگید. حیف شد چرا که مسلما کریستیانو و بنزما هم دوست داشتند بماند چرا که بازیکن سخاوتمندی است. او در ارسنال خوب شروع کرد اما مشکل هماهنگی داشت.”
وی در مورد پیشنهاد رئال برای خودش در سال ۲۰۰۲ گفت:” از رئال مادرید پیشنهاد داشتم. از بایرن هم پیشنهاد داشتم و در نهایت بایرن را انتخاب کردم چرا که جام جهانی در آلمان بود و دوست داشتم در کشورم بمانم اما رد کردن رئال خیلی مشکل بود.”
بالاک در مورد خدیرا گفت:” مشخصه هایی متفاوت با دیگر هافبک های رئال و آلمان دارد و بازیکن جنگنده ایست . این جنگندگی باعث شده که تعادل را در تیم ایجاد کند . یک بازیکن فیزیکی است . بازیکنن تکنیکی تری از او هستند اما من او را دوست دارم.”
در حال حاضر 55 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 55 مهمان ها)