کاناوارو:” راموس می تواند توپ طلا را ببرد”
فابیو کاناوارو ، مدافع اسبق رئال در مورد شانس های رسیدن توپ طلا به راموس صحبت کرد.
وی گفت :” مسلما او شانس دارد . باید جام جهانی خوبی داشته باشد . به نظرم برزیل برایش خیلی مهم خواهد بود. اگر اسپانیا تورنمنت خوبی داشته باشد مطمئنم راموس جزء مدعیان توپ طلا خواهد بود.”
کاناوارو در ادامه گفت :” تردیدی نیست که برای مدافعان خیلی مشکل است که توپ طلا ببرند . وقتی من جایزه را بردم ، رونالدینیو و زیدان بردند و حالا کریستیانو و مسی هستند. راموس از زمانی که من به رئال آمدم تجربه دفاع وسط شدن را شروع کرد و امیدوارم که به همین خاطر هم که شده توپ طلا ببرد چرا که بخشی از این جایزه برای من خواهد بود (می خندد) . راموس توانست چمپیونزلیگ را برای رئال عوض کند.”
اگر اسپانیا قهرمان بشه که نمیشه و اگر راموس بدرخشه شاید وگرنه خیلی بعیده
مسافرت بودم شارژ گوشیم تموم شده بود وقتی رسیدم خونه دیدم 10-15 تا اس واسم اومده از حسین وثوق
گفتم حتما هواپیمای رئال سقوط کرد میخواد خبر بده اینقد اس واسه چی
نوشتی که ایکر برگشت
میلاد قبلش خبر داده بود ایکر مصدوم شد تو بازی
من نوشتم جدی خیلی خوب شد..... فک کردم بازی جدیده
یه چندفحش واسم نوشتی و گفتی ایکر مصدوم شد چرا س شعر میگی
تا 5-6 روز تو این فکر بودم جریان چیه فهمیدم گوشی که خاموش بود اس که میدادی نمیرسید
مارادونا:” مودریچ رهبر کرواسی است”
عملکرد لوکا مودریچ در رئال مادرید به حدی درخشان بود که مارادونای اسطوره ای هم به تمجید از او پرداخت.
مارادونا گفت:” برزیل در بازی افتتاحیه با فشار بسیار زیادی مقابل کرواسی بازی می کند . کرواسی می تواند آزارشان بدهد چرا که لوکا مودریچ آنها را رهبری می کند.”
رونالدو نازاریو:” کریستیانو در حال حاضر خیلی بهتر از مسی است”
رونالدو نازاریو ، پیشکسوت فوتبال برزیل گفت که در حال حاضر کریستیانو خیلی بهتر از مسی است.
وی در مصاحبه با گاتزتا گفت :” در حال حاضر بی هیچ تردیدی کریستیانو خیلی بهتر از لئو مسی است. البته باید دید که رونالدو بعد از مصدومیت زانویش چطور خواهد بود.”
در حال حاضر 47 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 47 مهمان ها)