صفحه 414 از 700 نخستنخست ... 314364404412413414415416424464514 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 4,131 به 4,140 از 6997

موضوع: <<<<<<< اوندسیمای رئال مادرید در میلان >>>>>>>

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad نمایش پست ها
    نه باو اینطوری نیست
    من خودم هیرو رو یادمه پنالتی میزد ضربه ازادم میزد
    بقیه هم همینطور بودن
    بله درسته الان دیگه معمولا کاشته ها رو هافبک ها یا مهاجم ها میزنن! گاهی هم مدافع ها میان پنالتی میزنن
    ولی کلا سیستم دفاعی الان پیشرفته تره ! مهاجم هاش زوری گل میزنن ! دیگه نوبتی به مدافع نمیرسه! مدافع ها مگه اینکه روی ایستگاهی ها گل بزنن
    رونالدو بدشانس ترین بازیکن جهان!!!!

2. کاربر مقابل از Shahin عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo نمایش پست ها
    بله درسته الان دیگه معمولا کاشته ها رو هافبک ها یا مهاجم ها میزنن! گاهی هم مدافع ها میان پنالتی میزنن
    ولی کلا سیستم دفاعی الان پیشرفته تره ! مهاجم هاش زوری گل میزنن ! دیگه نوبتی به مدافع نمیرسه! مدافع ها مگه اینکه روی ایستگاهی ها گل بزنن
    درسته

فوق حرفه ای
    ونگر گفته سه بار پیشنهاد رسمی رئال رو رد کرده
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط HOSSEIN نمایش پست ها
    بقول عادل نمخوایم نبش قبر کنیم ولی خیلی تخمیه یه بازیکن 1000 گل حرفه ای زده باشه بعد بگی تفاوت نداشتن فوتبال اون زمان و الان
    یاد استاد اسدی افتادم میگفت من کشاورز بودم یه بار تو 20 سالگی اومدم تهران اومدم تهران یه نفر گفت میای با ما بازی کنی ؟منم رفتم بازی کردم
    7 ماه بعد تیم ملی دعوت شدم
    بکن باوئر یه هفته تیم ملی المان رو تحویل گرفت چون المان اصلا قرار نبود تو جام جهانی شرکت کنه رفت تیم رو قهرمان کرد بدون اردو و ...
    از این مثالا زیاده ولی در کل فوتبال زمان پله فوتبال نبوده اگه پله هم فوتبالیست بوده رقیباش مالی نبودن
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

فوق حرفه ای
    کاسیاس - آربلوا، واران، راموس، مارسلو - ایارامندی، موردیچ - بیل، ایسکو، رونالدو - هرناندز

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad نمایش پست ها
    فاز ونگر چیه

تیتر ورزش سه تخمیه وگرنه ونگر اینو نگفته

ونگر افزود:" 15 سال قبل، پراکندگی بازیکنان بزرگ در تیم های کوچک تر بیشتر از الان بود و حدس زدن نام تیم قهرمان اروپا خیلی ساده نبود. اما الان اگر رای گیری بگذارید، 80 تا 90 درصد، نام چهار تیم را انتخاب خواهند کرد.

در سال های اخیر قهرمان شدن در چمپیونزلیگ بسیار سخت تر از گذشته شده با این حال کار غیر ممکنی برای باشگاهی چون آرسنال نیست. شاید ما جزو 4 تیم صاحب شانس برای قهرمانی نباشیم اما فوتبال ورزش عجیبی است و کسی چه می داند؟ شاید ما امسال برای اولین بار قهرمان اروپا شدیم "
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط HOSSEIN نمایش پست ها
    تیتر ورزش سه تخمیه وگرنه ونگر اینو نگفته

ونگر افزود:" 15 سال قبل، پراکندگی بازیکنان بزرگ در تیم های کوچک تر بیشتر از الان بود و حدس زدن نام تیم قهرمان اروپا خیلی ساده نبود. اما الان اگر رای گیری بگذارید، 80 تا 90 درصد، نام چهار تیم را انتخاب خواهند کرد.

در سال های اخیر قهرمان شدن در چمپیونزلیگ بسیار سخت تر از گذشته شده با این حال کار غیر ممکنی برای باشگاهی چون آرسنال نیست. شاید ما جزو 4 تیم صاحب شانس برای قهرمانی نباشیم اما فوتبال ورزش عجیبی است و کسی چه می داند؟ شاید ما امسال برای اولین بار قهرمان اروپا شدیم "
    ورزش 3
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Milad نمایش پست ها
    یاد استاد اسدی افتادم میگفت من کشاورز بودم یه بار تو 20 سالگی اومدم تهران اومدم تهران یه نفر گفت میای با ما بازی کنی ؟منم رفتم بازی کردم
    بکن باوئر یه هفته تیم ملی المان رو تحویل گرفت چون المان اصلا قرار نبود تو جام جهانی شرکت کنه رفت تیم رو قهرمان کرد بدون اردو و ...
    از این مثالا زیاده ولی در کل فوتبال زمان پله فوتبال نبوده اگه پله هم فوتبالیست بوده رقیباش مالی نبودن

ماجرای استاد اسدی رو منم از خودش شنیدم!
    دوساعت تو شوک بودم! کسی که پاش فقط به بیل خورده بود! حالا میخواست فوتبال بازی کنه!
    به خاطر همین هم شد که از وسط زمین با سر به عابد زاده گل زد!
    رونالدو بدشانس ترین بازیکن جهان!!!!

فوق حرفه ای
    مثل اینکه مسی و رونالدو تو فوتبال اسیا بودن و لیگ ایران قشنگ بالای 1000 گل میزدن
    من منکر استعداد پله نمیشم ولی به جرات میتونم بگم بازیکنان و تیم های دیگه خیلی تخمی بودن

فوق حرفه ای
    مثه این می مونه که 50 سال دیگه بگی فوتبال زمان مسی و رونالدو فوتبال نبود بخاطر اینکه رقیباشون مالی نبودن

دی استفانو میگفت فوتبال اون زمان خیلی سخت تر بود چون الان هر چی میشه خطا میگیرن زمین چمن ما یه چیزی شبیه مزرعه کلم بود مدافع های حریف خیلی خشن بودن
    تو اینطوری داری میگی پله بازیکن نبوده

صفحه 414 از 700 نخستنخست ... 314364404412413414415416424464514 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)