اربلوا سوراخو چرا گذاشته
سگ تو روح پرز
اربلوا سوراخو چرا گذاشته
سگ تو روح پرز
دیلی میل
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه نمای قشنگی داره این عکس
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم با فوتبال دو قطبی کریس -مسی حال نمیکنم
ترجیح میدم تو فوتبال الکس وزیزو و ندود و مالدینی و کاکا و رونالدینیو و برکمپ و رائول باشه تا این دو تا یه سال در میون به هم توپ طلا بدن
من نگفتم فوتبال اونا فوتبال نبوده ولی زدن 1000 گل خیلیه من الان با بچه های 10 ساله بازی کنم میتونم نهایت تا اخر عمرم 900یا همون 1000 تاروبزنم البته درصورتیکه رقیبام همون ده ساله بمونن
Hero Enter
Viva Real Madrid
وایدنفلر - پیشچک، سوکراتیس، سوبوتیچ، اشملتسر - بندر، کل - اوبامیانگ، کاگاوا، گروس کرویتس - ایموبیله
اتلتیکو مادرید: مویا - خوانفران، میراندا، گودین، آنسالدی - تیاگو، کوکه،سائول، آردا توران، رائول گارسیا، مانژوکیچ
یوونتوس: بوفون - لیخشتاینر، کیلینی، کاسرس، بونوچی، اورا، مارکیزیو، پوگبا، ویدال، توز، یورنته
در حال حاضر 99 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 99 مهمان ها)