توی پرانتز هم بگم تو بین مربی های فعلی، کلوپ رو هم به صورت ویژه دوست دارم
از تنها مربی که خیلی بدم میاد هم، همون کچل فراریه... نه به خاطر بارسایی بودنش... به خاطر دو رو بودن و ترسو بودنش
توی پرانتز هم بگم تو بین مربی های فعلی، کلوپ رو هم به صورت ویژه دوست دارم
از تنها مربی که خیلی بدم میاد هم، همون کچل فراریه... نه به خاطر بارسایی بودنش... به خاطر دو رو بودن و ترسو بودنش
از من میپرسید میشود با پول قهرمان شد من میگومیم بلی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آنجلوتی و کاپلو رُ به چه توجیهی کنار فرگوسن قرار دادی الان؟؟
اگر بشه یک نفر رُ مقایسه کرد از بین مربیای حال حاضر همون ونگره
من خودم ونگرُ قبول دارم همیشه هم گفتم اینم بحث کل کل و شوخی و الا کیه که ندونه هانری چقدر واسه من محبوب!
اولا تا دوران هر مربی تموم نشده نمیشه قضاوت درستی ازش داشت
الان میگن کچل فراری بهترین مربی دهه اخیر بوده چرا؟؟ چون 4 فصل فوق العاده داشته و لی تو تیم دوم و چالش بعدیش که نا موفقه
میگن خوزه اماده خوره ولی پورتو رُ قهرمان کرده کهر کسی دیگری نمیتونست چلسی رُ در شرایطی قهرمان کردکه با همون ستاره ها کسی دیگری نمیتونست کما این که رانیری بود و نتونست اون چلسی رُ اورد تا نیمه نهایی اروا و به بدشانسی و گل ارواح فینال رُ از دست داد
خیلی ها با پول و ستاره اومدن ولی میبینی سال هاست در حسرت حتی یه نیمه نهایی موندن
همون ابزاری که میگین تو اینتر داشته کی میتونست باهاش قهرمان شه؟؟ پس چرا قبل و بعدش نشدن؟؟
تو رئال ناموفق بود درستمقصرم بوده صد در صد!
ولی هر مربی دروان موفق و ناموفق داره حتی همون فرگی هم 25 سال تو اوج نبود
خود فرگوسن میگه مورینیو اگر همین طوری پیش بره از منم میتونه بهتر شه...امارش کاملا واضحه
خوزه تازه 50 سالش ولی ونگر 65 ساله داره میشه تو وقتی حق داری مقایسه کنی که 15 سال دیگه خوزه هم ببینی
یکی حرف خوبی میزد یه بار میگفت اگر مورینیو 25 سال یا چه میدونم 18 سال تو یه تیم میموند شاید لیگ اون کشور از بین میرفت دیگه
به قول خودن چالش ها بوده اما الان تموم شده.....الان تغییر کرده میخواد طولانی مدت بمونه دنبال ثبات دنبال ساخت پس بعدا میشه قضاوت درستی داشت.
ضمن این که در بزرگی ونر همین بس که با این همه رقابت این همه سال تیمش رُ تو 4 تا نگه داشته و کسی هم نمیتونه منکرش شه.
ولی مقایسه امثال پیگیرینی و کونته و ......با مورینیو هم از نظر من توهین امیزه
ویرایش توسط Herzeleid : 10-03-2014 در ساعت 08:17 PM
تو سه سال
خودتونو گول نزنین ونگر اصلا مربی کوچیک ولی شرایط ونگر با مورنیو انچلوتی به هیچ وجع قابل مقایسه نیست
امین تو اینکه من و ممد و میلاد و وثوق (به ویژه من و وثوق)، عشق مورینیویم و ژوزه رو حتی از ونگر و فرگی هم بالاتر میدونیم شک نکن... ولی اگه الان چیزی میگیم چون یه جاهایی تو کوبوندن ونگر واقعا بی انصافی کردی...
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)