همیشه سعی کردم چششمو رو واقعیت ها نبدم
شما هرچقدر هم گوردیلا رو بکوبی من فوتبالی که بین 2009 تا 11 بارسا بازی میکرد رو به شدت تحسین میکنم
یکی از زیبا ترین فوتبال هایی که تا الان دیدم
همیشه گفتم اگه واقعا فوتبال دوست باشی اون بازی که بارسا 5 تا به رئال زد رو میدیدی باید از جا بلند میشدی و بخاطر اون فوتبال دست میزدی ! رون زیبا که هر ببننده ای رو به شوق میاره !
الان داوری و یوفا و 4 پنالتی رو بزرای کنار نمیشه این همه جام و موفقیت رو ببنی و بعد بگی مربی بی تاثیر بوده - عوامل و شرایط خاص اینجور چیزایی
اگه یک سال بود حرفت درست ولی 3 سال رویایی با بهترین نوع فوتبال !
اینکه بعد اون مقطع بارسا و گوردیولا اف کردن طبعیه هیچ مربی نمیتونه هر سال ثبات داشته باشه همین مورنیو 2 ساله هیچی نبرده - یا فرگوسن یا انچلوتی با هر مربی دیگه ای تو چند سال موفق نبودن
ما باید بببینم ایا گوریلا میتونه اون موفقیت رو تکرار کنه یا نه بعد در موردش قضاوت کنیم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 82 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 82 مهمان ها)