صفحه 463 از 700 نخستنخست ... 363413453461462463464465473513563 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 4,621 به 4,630 از 6997

موضوع: <<<<<<< اوندسیمای رئال مادرید در میلان >>>>>>>

فوق حرفه ای
    مورینیو: شکست ناپذیرها تکرار نشدنی هستند

مورینیو باورد دارد تیم دگیری نمی تواند رکورد شکست ناپذیری آرسنال در لیگ برتر را بشکند.

توپچی ها در فصل 2003/4 موفق به قهرمانی بدون تحمل حتی یک شکست شدند
    آرسنال و چلسی که یکشنبه به مصاف هم خواهند رفت تا کنون در فصل جاری لیگ برتر شکست نخورده اند اما مورینیو می گوید تکرار آن دستاورد ممکن نیست.

"این چیزی که یکبار رخ می دهد. نمی توانم در فوتبال مدرن، با سطح رقابت لیگ برتر ببینم که تیمی بدون شکست قهرمان شود.
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوق حرفه ای
    آقای خاص خطاب به رانیری گفت: «من وقتی قرار شد به ایتالیا بیام، رفتم روزی پنج ساعت ایتالیایی خوندم تا با رسانه‌ها، مردم و بازیکنانم بتونم بهتر رابطه برقرار کنم. رانیری پنج سال در انگلیس کار می‌کرد و هنوزم موقع گفتن «صبح بخیر» و «عصر بخیر» تته‌پته می‌کند»! جای دیگری هم خطاب به او گفت: « رانیری فقط تو عمرش یه سوپرجام رو برده. در هیچ جام معتبر و بزرگی قهرمان نشده. شاید لازم باشه عقایدش رو عوض کنه ولی برای این کارم دیگه خیلی پیره.»...

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط HOSSEIN نمایش پست ها
    مورینیو: شکست ناپذیرها تکرار نشدنی هستند

مورینیو باورد دارد تیم دگیری نمی تواند رکورد شکست ناپذیری آرسنال در لیگ برتر را بشکند.

توپچی ها در فصل 2003/4 موفق به قهرمانی بدون تحمل حتی یک شکست شدند
    آرسنال و چلسی که یکشنبه به مصاف هم خواهند رفت تا کنون در فصل جاری لیگ برتر شکست نخورده اند اما مورینیو می گوید تکرار آن دستاورد ممکن نیست.

"این چیزی که یکبار رخ می دهد. نمی توانم در فوتبال مدرن، با سطح رقابت لیگ برتر ببینم که تیمی بدون شکست قهرمان شود.
    بنا به گزارش AS، پاکو خمز روز گذشته اظهار داشته بود که زیدان را به عنوان یک "همکار حرفه ای" قبول ندارد، چرا که وی دارای مدرک مربیگری یوفا نیست، اما آنچلوتی در پاسخ به او عنوان کرد:

"برای من آسان نیست که در این مورد صحبت کنم اما فکر می کنم این مربی [خمز] بیش از حد صحبت می کند. زیدان در حال سپری کردن کلاس های مربیگری در فرانسه است. او دو سال است که وارد این کار شده است. در کشور های دیگر نیز شما می توانید همزمان با شرکت در کلاس ها مربیگری کنید. وقتی من هم شروع به مربیگری کردم کلاس های آموزشم تمام نشده بود. فکر می کنم پاکو خمز به اندازه کافی صحبت کرده است."

فوق حرفه ای
    چرا واسه حسین گی این کپی شد

فوق حرفه ای
    . در آوریل 2007 و زمانی که رقابت منچستریونایتد و چلسی به اوج رسیده بود، کریس پیش از بازی با چلسی، چند کلمه‌ای درباره برتری تیمش نسبت به چلسی و اینکه او به افتخارات بیشتری از مورینیو دست یافته حرف زد، خوزه هم اینطوری جوابش را داد: «این بازی، رقابت بین من و اون نیست. اینجا رقابت بین من و یه بچه بی‌ادبیه که هنوز به بلوغ نرسیده و خب حق داره. محرومیت، دوران کودکی سخت و دوری از تحصیلات باعث میشه آدم اینجوری بزرگ بشه دیگه.»

فوق حرفه ای
    هودارای گالاتسرای تو ورزشگاه امارتیس

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوق حرفه ای
    و جایی در پاسخ به خبرنگاری که می‌پرسد «به نظر می‌رسد که بعد از دو شکست، حالا با این پیروزی از دست فشار و استرس خلاص شده‌اید» با پرویی می‌گوید:«فشار؟ کدوم فشار؟ فشار و استرس‌ مال اون چند میلیون پدریه که صبح به صبح سگ دو می‌زنن تا شکم بچه‌هاشون‌رو سیر کنن»! جای دیگری هم در پاسخ به سوالی تقریبا مشابه می‌گوید:«فشار و استرس واسه من اینه که آنفلوآنزا مرغی بگیرم. فشار دیگه چه کوفتیه؟»

فوق حرفه ای
    :«فکر کنم ونگر یکی از این آدم‌ فضول‌هاست که همه‌اش مردم رو دید می‌زنه. بعضیا هستن که توی خونه‌شون یه تلسکوپ گنده دارند و با اون خونه مردم‌رو دید می‌زنن و فضولی می‌کنن. این ونگرم هی درباره چلسی ور می‌زنه، ور می‌زنه، ور می‌زنه...»! این حرف‌های خوزه آنقدر زشت بود که خودش بعد از دو، سه روز رسما از آرسن ونگر عذرخواهی کرد!

فوق حرفه ای
    خیلی دیوثه

فوق حرفه ای

عکاسه چه عکسی گرفته

صفحه 463 از 700 نخستنخست ... 363413453461462463464465473513563 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 39 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 39 مهمان ها)