نوشته اصلی توسط ehsan1361 آخه حرکات مورینیو رو اعصابه بعد میره رو نیمکت که بگه مقصر نبودم امروز همه دیدن کی شروع کرد! ونگر یا فرگوسنم از این داستانا داشته خوزه خیلی داره شبیه فرگی میشه امیدوارم بشه فرگوسن چلسی
نوشته اصلی توسط HO33E!N یاد علیفر سر بازی فولاد صبا **** جام افتادم بعد از تکل مبعلی رو پای داییحالا فولاد اخلاق هم میبازههههههههه و توییییییییی دروازهههههههه اون موقع ها تههههه تور هم میگفت
نوشته اصلی توسط Milad از طرف محسن خیالت راحت محسن کیه؟
نوشته اصلی توسط HO33E!N من گفتم دیماریا بود میبردیم؟ولی خو هنوزم خیلی ناراحتم شاید سر بازیای بعدی هم بگم منظورم دروازه بان بود که میگن اگر فلان کس نبود 10 تا میخوردن په نه په من بودم که میگفتم خامس نباشه تیم 10 نفره بهتره
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Milad از طرف محسن خیالت راحت البوم پرچم عادی بود تا رسیدم به قطار پلی که شد پشمم ریخت بنظرت میشه هر تراک این البوم پشم ریزون باشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط HO33E!N محسن کیه؟ محسن چاوشی چهارشنبه البومش میاد دیگه
نوشته اصلی توسط HOSSEIN اعتماد به نفس اینقدر زیاد هم خوب نیست دوست عزیز چلسی تیم خوبیه ولی من تا الان در حد سه گانه ندیدمش شاید از این بهتر شدین من از 3 گانه داخلی مهم تر واسم اینه رکورد بدون باخت شما رُ بزنیم فقط لیگ رُ بگیریم ولی اون رکورد رُ بزنیم
نوشته اصلی توسط Milad بازی ما رو باز قراره نشون ندن ؟ نظر خودت چیه؟
نوشته اصلی توسط HO33E!N نظر خودت چیه؟ خدایی نشون نمیدن ؟
نوشته اصلی توسط Herzeleid امروز همه دیدن کی شروع کرد! ونگر یا فرگوسنم از این داستانا داشته خوزه خیلی داره شبیه فرگی میشه امیدوارم بشه فرگوسن چلسی دو فصل دیگه میره رئال
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن