احساس کردم تو بحث اخیر من هم باید موضعمُ مشخص کنم
علی رغم اینکه در اکثر زمینه ها نظراتم به وثوق خیلی نزدیکه... ولی در زمینه کاسیاس اعلام می کنم وثوق گه میخوره
تو کل تاریخ فوتبال نگاه کنی شاید دو سه تا بازیکن پیدا نکنی که حاضر بشه بیشتر از یک سال تمام فشارها و حرفهای دوست و دشمنُ یه تنه به جون بخره و تحمل کنه تا باشگاه آسیب نبینه ... ولله اگه ایکر تو اون شرایط اعتراض می کرد یا علیه این و اون مصاحبه می کرد کل تیم از هم میپاشید...
من خودم موافق اون زنگ زدن نبودم ولی درک می کنم که چرا اون لحظه این تصمیمُ گرفته... حالا اینکه نتیجه مطابق پیش بینیش در نیومده، نمیشه بهش اینقدر ایراد گرفت ... تو قضیه سارا هم گرچه هیچوقت اثبات نشد که حرفی زده ولی اگه این کارُ کرده اشتباه کرده.... چه سارا با زرنگی از زیر زبونش کشیده باشه یا خودش چیزی رو لو داده باشه، اشتباه کرده ولی نباید به خاطر این اشتباه اینجوری باهاش برخورد کرد... همین ممد خودمونم دهنش لقه، باید از بین هوادارا اخراجش کنیم؟
به هر حال اینجور قضاوت کردن از نظر من کاملا غیرمنصفانه س... باید به این همه زحمتی که کاسیاس برای تیم کشیده نگاه کرد... من خودم این یک سال و خرده ای نیمکت نشینی رو میذارم پای جریمه اون اشتباهاتش... ولی بیشتر از این واقعا بی انصافیه
ویلشر اخر بازی چلسی درخواست فابرگاس برا تعویض پیرهناشون رو رد کرده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریدم با این استوپ کردنش
با سلام امسال حق رونالدو توپ طلاست
با تشکر
با سلام
گه نخورین
هرچی من گفتم درسته و وحی منظر
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 11 مهمان ها)