حالا یه نفر خواب منو تعبیر کنه
تا ساعت بی خوابی من تغییر کنه
واخ واخ چه ترکی
فضا سازی این ترک تو حلق کل موسیقی پاپ
حالا یه نفر خواب منو تعبیر کنه
تا ساعت بی خوابی من تغییر کنه
واخ واخ چه ترکی
فضا سازی این ترک تو حلق کل موسیقی پاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بقیه هم بدین سایتو ببندیم
Hero Enter
Viva Real Madrid
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 12.4 MB Oct-08-14 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 9.9 MB Oct-08-14 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 10 MB Oct-08-14 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 13.1 MB Oct-08-14 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی بده که زندگیت به خاطر تصمیم یکی دیگه نابود بشهبعد از اون،تا روزی که زنده ای باید با خیال"چی میشد اگه ..."زندگی کنی
دو تا دستام دو تا چاقوی بی دسته
خیلی بده که زندگیت به خاطر تصمیم یکی دیگه نابود بشهبعد از اون،تا روزی که زنده ای باید با خیال"چی میشد اگه ..."زندگی کنی
تنظیم خواب
ترک پارو
هرکه او بیدارتر پر دردتر....
پارو
فقط میخواستم شکل خودم باشم...
پارو
Hero Enter
Viva Real Madrid
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)