نوشته اصلی توسط vahid آرزو بر جوانان عیب نیست تقصیر ممد شد وگرنه ما داشتیم کارای پاسپورتمون هم میکردیم نمیدونم کدوم دهن لقی بهش گفت بیا اینجا عضو شو اصن رید به سایت و پیش بینامون
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Milad رکورد مارسلو هم منحصر به فرده هر وقت تو الکلاسیکو بوده اون بازی رو نبردیم مطمئنی؟
نوشته اصلی توسط Milad تقصیر ممد شد وگرنه ما داشتیم کارای پاسپورتمون هم میکردیم نمیدونم کدوم دهن لقی بهش گفت بیا اینجا عضو شو اصن رید به سایت و پیش بینامون
چن پیاده شدین حالا؟
نوشته اصلی توسط vahid مطمئنی؟ پارسال سایت حامد فلاح زده بود
نوشته اصلی توسط vahid چن پیاده شدین حالا؟ حسین فک کنم خیلی باخته من 12 تومن البته به جز پیش بینی فردا حسین اگه یووه برده بود 300 هزار تومن میبرد
نوشته اصلی توسط Milad پارسال سایت حامد فلاح زده بود الان نمیتونم با قاطعیت بگم درسته یا نه
نوشته اصلی توسط Milad حسین فک کنم خیلی باخته من 12 تومن البته به جز پیش بینی فردا حسین اگه یووه برده بود 300 هزار تومن میبرد وثوق الان چند باخته؟
نوشته اصلی توسط vahid وثوق الان چند باخته؟ دقیق نمیدونم ولی فک کنم 30-40 تومن پیاده شده
نوشته اصلی توسط vahid چن پیاده شدین حالا؟ خیلی البته من در زمینه قمار پیشکسوتم بیشترین مبلغی که بردم پارسال بود که 1میلیون و دویست بردم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن