لاشیا
به نظر می رسد جرارد پیکه و همسر مشهور کلمبیایی اش بر سر پست لیونل مسی با هم تفاهم لازم را ندارند.به گزارش الموندو، چند روز پیش جرارد پیکه، مدافع وسط تیم فوتبال بارسلونا در صفحه اصلی فیسبوکش یازده بازیکن که برای بازی ویدئویی " Golden Manager " انتخاب کرده بود، به اشتراک گذاشت. این یک محصول شرکتی است که جرارد پیکه آن را تاسیس کرده است.
پیکه پس از قرار دادن این بازی بر روی صفحه اجتماعی خود، پیغامی را از سوی همسرش شکیرا، خواننده معروف و محبوب کلمبیائی دریافت کرد که به نحوه ترکیب او اعتراض کرده بود.
پیکه، لیونل مسی را در سمت راست ترکیبش قرار داده بود. در همین حال همسر مشهورش خطاب به او این گونه نوشت: " عشقم، مسی یک مهاجم است، چرا او را در سمت راست قرار داده ای؟ از خواب بیدار شو!
البته جرارد پیکه در پاسخ به همسرش نوشت: " عزیزم، من خودم می دانم که چه کار دارم انجام می دهم، من نقشه و ایده خود را دارم. منتظر باش و ببین."
به نظر می رسد این دو بر سر هر موضوعی تفاهم داشته باشند، برای انتخاب پست لیونل مسی نمی توانند با یکدیگر کنار بیایند.
رئال مادريد در حال حاضر به تيمى شكست ناپذير تبديل شده است، پس از قهرمانى در جام باشگاه هاى جهان، در اسپانيا همه از آغاز دورانى جديد در فوتبال توسط رئال مادريد صحبت مى نمايند كه تونى كروس مى تواند نقش مهمى در آن داشته باشد.
رئال مادريد با برد 2:0 مقابل تيم سن لورنزوى بوينس آيرس در فينال جام باشگاه هاى جهان، سال 2014 را با موفقيت فراوان به پايان رساند، پاپ فرانسيسكوس از حاميان اصلى اين تيم آرژانتينى به حساب مى آيد و به همين دليل مطبوعات اسپانيايى اين فينال را به "فينالى خدايى" تشبيه نموده بودند كه قدرت هاى فرازمينى نيز در آن موفق به توقف رئال مادريد نشدند.با فتح اين جام در مركش، رئال مادريد بعد از قهرمانى در كوپا دل رى، ليگ قرمانان و **** كاپ اروپا، براى چهارمين بار در سال 2014 به مقام قهرمانى دست يافت و "سن ايكر" براى چهارمين بار در سال جارى ميلادى موفق به بالا بردن جامى شد. در واقع مادريدى ها براى اولين بار موفق به قهرمانى در جام باشگاه هاى جهان معروف به “Mundialito”، شدند و به اين ترتيب سال 2014 با كسب چهار عنوان معتبر به موفق ترين و درخشان ترين سال تاريخ 112 ساله باشگاه رئال مادريد تبديل شد.22 برد متوالى در تمامى رقابت ها از جمله ركوردهاى جالب تيم كارلو آنجلوتى در اين سال به حساب مى آيد كه حتى در زمان آلفردو دى استفانو نيز بى سابقه بوده است، در اين 22 بازى اين تيم موفق به ثمر رساندن 81 گل و دريافت تنها 10 گل شده است. حال پيش از شروع تعطيلات زمستانى نيم فصل، رئال مادريد صدر رقابت هاى لاليگا را بالاتر از بارسلونا از آن خود نموده است. سال 2014 مى تواند آغاز دورانى جديد در رئال مادريد باشد، چون اين تيم از اقتدارى بى نظير و تعادلى مثال زدنى برخوردار است كه پيش از اين در مادريد بى سابقه بوده است.چنين افتخاراتى را رئال مادريد بى ترديد مديون افكار و ايده هاى كارلو آنجلوتى است كه از يك سال و نيم پيش هدايت مادريدى ها ار عهده دار شده است. مهمترين مشخصه آنجلوتى علاوه بر مسلط بودن بر تاكتيك هاى دفاعى، در نحوه برخورد با ستارگان است، نكته اى كه با توجه به وجود ستارگان فراوان در مادريد مى تواند بسيار مهم باشد.هنر كارلو آنجلوتى ملقب به "Carletto" در استفاده مناسب از اين ستارگان در لحظه هاى مناسب است، اين سرمربى ايتاليايى به فوق ستاره هاى تهاجمى خود كه تمايلى به شركت در كارهاى دفاعى ندارند، آموخته است كه چگونه در كارهاى دفاعى تيمى مشاركتى موثر نمايند و از مدافعين خود نيز مى خواهد كه در مواقع مورد نياز در كارهاى هجومى حامى خوبى براى ساير بازيكنان باشند. هيچ ابر ستاره اى حتى كريس رونالدو نيز نمى تواند نسبت به چنين قوانينى بى تفاوت باشد و او نيز مى بايست هنر فوتبال خود را قربانى كارهاى تيمى نمايد.رئال مادريد هنگامى به چنين اقتدارى دست پيدا كرد كه آنجلوتى ساختار خط ميانى خود را در ابتداى اين فصل دچار تغييراتى اساسى نمود. البته با توجه به جدا شدن ناگهانى ژابى آلونسو استراتژيست اصلى تيم در خط ميانى، مصدوميت ادامه دار سامى خديرا و آسيب ديدگى طولانى مدت لوكا مودريچ كارلو آنجلوتى چاره اى به جزء در نظر گرفتن چنين تغييراتى نداشته است. حال در خط ميانى رئال مادريد وى به سه هافبك جوانى اعتماد نموده است كه بيشتر هافبك هاى بازى ساز و تهاجمى به حساب مى آيند، اما مى بايست وظايف دفاعى و كنترل بازى را نيز عهده دار شوند. تونى كروس، رودريگز و ايسكو مثلث ميانى اين روزهاى مادريدى ها را تشكيل مى دهند، تونى كروس به تنهايى به كارگردان و استراتژيست تيم تبديل شده كه با دو بازيكن تكنيكى كنارى خود نقش مهمى در فلسفه دفاعى كارلو آنجلوتى ايفا مى نمايند.
در مادريد همچنان در خصوص چگونگى جذب تونى كروس فاتح جام جهانى، به مبلغ بسيار مناسب 25 ميليون يورو و همچنين چشم پوشى بارسلونا از جذب اين هافبك خوش فكر آلمانى، با توجه به امضاى پيش قرارداد با وى، ابراز تعجب مى شود. چون وى از زمان حضور خود در مادريد علاوه بر تاثير مثبتى كه در تيم داشته موفق به ارسال يازده پاس منجر به گل نيز شده كه گل سرخيو راموس در فينال جام باشگاه ها نيز از جمله آنها بوده است. روزنامه هاى اسپانيايى تقريبا هر هفته مطالبى را در تمجيد از عملكرد تونى كروس به چاپ مى رسانند و به او لقب هايى نظير "Kaiser Kroos" ( قيصر كروس) یا"بهترين نقل و انتقال سال" داده اند.تونى كروس در اين فصل بر خلاف همه ترديدهاى اوليه، در نقش پست شماره شش و اقتدار دهنده تيم در جلوى خط دفاعى نقش مهمى داشته است. او بازى ساز تيمى مملو از **** استارهاى تهاجمى است و مى تواند ضمانتى براى آغاز دوران اقتدار رئال مادريد بر فوتبال اروپا باشد.به قلم اليور مايلر از روزنامه زود دويچه تسايتونگ آلمان
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازی بعدیمون:
سه شنبه 9 دی - دوستانه با میلان
ستارگان رئال مادرید امشب شب بسیار پر جایزه ای را در دوبی گذراندند.به گزارش AS، مراسم Globe Soccer Awards که هر ساله در کشور امارات برگزار می شود، امشب هم در شهر دوبی و در پایان سال 2014 برگزار شد.
در این مراسم که تیم رئال مادرید مدعی تمام عناوین بود، موفق شد به همه جوایز دست پیدا کند. در بخش بهترین بازیکن، کریستیانو رونالدو به عنوان بازیکن سال 2014 انتخاب شد. در بخش پدیده سال، هامس رودریگز به عنوان پدیده سال 2014 انتخاب شد. در بخش بهترین مربی کارلو آنچلوتی سرمربی ایتالیایی کهکشانی ها انتخاب شد. در بخش بهترین مدیر عامل فلورنتینو پرز و بهترین تیم، تیم فوتبال رئال مادرید به عنوان برترین های سال 2014 انتخاب شدند.
کریستیانو رونالدو در مراسم Globe Soccer جایزه بهترین بازیکن سال را از آن خود کرد و بنا به گزارش AS، صحبت هایی را انجام داد."امیدوارم که این نشانه خوبی برای توپ طلا باشد، اما من نگران آن نیستم. افرادی که باید رأی بدهند، قبلاً داده اند. من فقط احساس خوشحالی می کنم که یک عنوان دیگر به خاطر سخت کوشی و فداکاری ام دریافت کردم.
می خواهم از تمام افراد حاضر در رئال مادرید تشکر کنم، بازیکنان، مربی، ما فصل فوق العاده ای داشتیم، چهار عنوان قهرمانی فتح کردیم و یکی از بهترین تیم های دنیا هستیم. برنده شدن این جایزه لذت بزرگی است، و من بسیار افتخار می کنم.
من هیچ فشاری احساس نمی کنم چون چنین چیزهایی به طور طبیعی از راه می رسند، من مجبور نیستم که چیزی را به کسی ثابت کنم، فوتبال من در داخل زمین حرف های مرا می زند. خوشحالم. من هرکاری که دوست دارم انجام می دهم، فوتبال بازی می کنم، گلزنی می کنم، پاس گل می دهم و کمک می کنم تا نشان دهیم که یکی از بهترین تیم های دنیا هستیم. لا دسیما یکی از خاص ترین لحظات فصل بود، چرا که رئال مادرید برای مدتی طولانی به دنبال آن بود."
رونالدو همچنین کلماتی هم برای هوادارن داشت: "ما برای هواداران بازی می کنیم. از همه شما هواداران به خاطر حمایت های همیشگی تان تشکر می کنم. من تلاش می کنم تا بهترین عملکردم را داخل میدان برای آنها ارائه کنم."
کریستیانو رونالدو در مراسم Globe Soccer که امشب در دوبی برگزار شد به عنوان بهترین بازیکن سال انتخاب شد. رئال مادرید تمام جوایز را درو کرد، و به عنوان بهترین تیم سال انتخاب شد و چند تن از بازیکنان و مدیران نیز به جوایزی دست یافتند.بنا به گزارش AS، کارلو آنچلوتی به عنوان بهترین جاذبه رسانه ها در فوتبال انتخاب شد؛ هامس رودریگز به عنوان پدیده سال انتخاب شد؛ و فلورنتینو پرز به عنوان بهترین رئیس سال جایزه دریافت کرد. جایزه 'مورد علاقه هواداران' به کریستیانو رونالدو رسید. خورخه مندس، که مدیر برنامه های ستاره پرتغالی نیز محسوب می شود به عنوان ایجنت سال انتخاب شد (لازم به ذکر است که او از سال 2010 هر سال در این مراسم شرکت می کند و به سازمان دهی آن کمک می رساند.)
میشل پلاتینی که جایزه فلورنتینو پرز را به او اهدا کرد، در ستایش از رئیس باشگاه رئال مادرید خودداری نکرد و گفت: "خانم ها و آقایان، لطفاً گوش کنید. دو چیز مهم در مورد رئال مادرید: از یک طرف آنها در سال 1902 تأسیس شده اند و موفق ترین تیمی هستند که یوفا به خود دیده است. و همه این ها یعنی باشگاه بزرگی هستند. تبریک به رئال مادرید."
پرز نیز پاسخ داد: "می خواهم به خاطر این جایزه تشکر کنم. فکر می کنم پلاتینی بهترین رئیس یوفا بوده است و امیدوارم که سال های زیادی در این پست باقی بماند."
کریستیانو رونالدو نیز پس از دریافت این جایزه گفت: "من جوایزه Globe Soccer را برده ام و در بخشی از کنفرانس های آنها شرکت کرده ام. دبی انجمنی برای فوتبال این قاره ایجاد کرده است."
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 10 مهمان ها)