صفحه 635 از 700 نخستنخست ... 135535585625633634635636637645685 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 6,341 به 6,350 از 6997

موضوع: <<<<<<< اوندسیمای رئال مادرید در میلان >>>>>>>

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad نمایش پست ها
    حسین لاشی یادته تو جام جهانی چقد خامس خامس میکردی و بخریمش
    الکی حرف تو دهن ما نزار
    مرد باش و بگو اشتباه کردم
    از مهمترین مخالف خودم یعنی میلاد دعوت میکنم درباره ی حرفت اظهار نظر کنه
    من بعد از اظهار نظرش در مورد عشق به رئال یه پست دادم که عاشقش شدم واین عشق دیری نپایید به فاصله ی کوتاهی به تنفر تبدیل شد
    من خامس رو نه به عنوان جانشین دیماریا نه با این قیمت نجومی دوس داشتم و به محض اینکه فهمیدم قراره جای جواهری در مادرید بیاد تغییر موضع دادم
    گواه ادعای بنده امضای آنخل که قبل از شروع فصل و مشاهده ی عملکرد خامس تا همین اوتاخر خودنمایی میکرد
    من معتقد بودم و هستم که بزرگترین شکست در این پروژهی نصیب ما شد ....

اگر چیزی گفته باشم حتما میگم گفتم نمونش همین آقای کارلتو که میلاد ما رو گاییده سر این موضوع

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط HO33E!N نمایش پست ها
    از مهمترین مخالف خودم یعنی میلاد دعوت میکنم درباره ی حرفت اظهار نظر کنه
    من بعد از اظهار نظرش در مورد عشق به رئال یه پست دادم که عاشقش شدم واین عشق دیری نپایید به فاصله ی کوتاهی به تنفر تبدیل شد
    من خامس رو نه به عنوان جانشین دیماریا نه با این قیمت نجومی دوس داشتم و به محض اینکه فهمیدم قراره جای جواهری در مادرید بیاد تغییر موضع دادم
    گواه ادعای بنده امضای آنخل که قبل از شروع فصل و مشاهده ی عملکرد خامس تا همین اوتاخر خودنمایی میکرد
    من معتقد بودم و هستم که بزرگترین شکست در این پروژهی نصیب ما شد ....

اگر چیزی گفته باشم حتما میگم گفتم نمونش همین آقای کارلتو که میلاد ما رو گاییده سر این موضوع
    جدا عاشقش شده بودی؟؟
    عاشق چیه این شدی اخه
    از استاد با تجربه ای چون شما بعید بود

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Herzeleid نمایش پست ها
    جدا عاشقش شده بودی؟؟
    عاشق چیه این شدی اخه
    از استاد با تجربه ای چون شما بعید بود
    استاد شما فکر کن یه بازیکنی که تقریبا درخشیده بیاد بگه بین چلسی و منچستر چلسی رُ انتخاب میکنم ....
    قطعا حس خوبی پیدا میکنی....شاید اشتباه من اینجا بود که فکر نمیکردم این اظهار نظر در پی این اومده که خیالش از انتقال به مادرید راحته ....
    وگرنه من اگر یک درصد پیش بینی همچی فاجعه ای(جایگزینی برای دیماریا) میکردم همون چند پست اول هم بعد از شنیدن اظهار علاقش نمیکردم

فوق حرفه ای
    عملکرد مؤثر کارلو آنچلوتی به عنوان سرمربی تیم رئال مادرید می تواند در آمار چشمگیر او تجریه و تحلیل شود، و در این فصل نیز رکورد پیروزی های متوالی در تاریخ باشگاه را به نام خود ثبت کرد.باوجود این سابقه، مربی ایتالیایی یک آمار نه چندان قابل توجه را به نام خود ثبت کرده است: اولین مربی تاریخ رئال مادرید که سه دربی در مقابل رقیب دیرینه همشهری، اتلتیکو مادرید، واگذار می کند.
    اولین شکست به ماه آگوست برمی گردد، که تک گل مهاجم کروات، ماریو مانژوکیچ کافی بود تا اتلتیکو با پیروزی از ورزشگاه کالدرون خارج شود. در دربی بعدی، هفته سوم رقابت های لالیگای فصل جدید بود که 13 سپتامبر در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو برگزار شد، که با گل های تیاگو و آردا یک پیروزی 2-1 نصیب "تشک سازان" شد.
    جدا از پیروزی شب گذشته، این اولین باری بود که از سال 1951 که هلنیو هررا هدایت اتلتیکو مادرید را به عهده داشت، آنها سه پیروزی متوالی مقابل رقیب همشهری خود به دست می آورند. این همچنین پایانی بود بر روند 10 پیروزی متوالی رئال مادرید در کوپا دل ری که از پیروزی سال 2013 مقابل المپیک شاتیوا آغاز شده بود.
    پیروزی شب گذشته همچنین آمار دوئل های دو مربی را به نفع سیمئونه تغییر داد. این مربی آرژانتینی از زمانی که کارلو آنچلوتی هدایت رئال مادرید را به عهده گرفته، 4 بار پیروز شده است، در حالیکه مربی ایتالیایی 3 پیروزی و دو تساوی کسب کرده است.

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Herzeleid نمایش پست ها
    از تو بعیده این طور پستا!
    بازیکنی که همه کاره تیمه رُ با بکی که فقط نقش گلزن داره مقایسه میکنی؟؟ الکسیس رُ از ارسنال بگیری ازش چی میونه ؟؟
    پارسالم امار هازارد واسه چلسی یه چی تو مایه ای الکسیس بود ولی امسال امار گل و پاس گلش خیلی کمتر شد ایا بازیکن پسرفت کرده؟؟
    برعمس بهترین بازیاشُ داره میکنه و به اعتقاد خیلیا این فصل بهترین بازیکن میشه!
    ضمنا 14 تای کوستا همش واسه لیگ و تو دیگر جام ها گلی نزده! البته خیلی کمترم بازی کرده تو بقیه جام ها حتی تو لیگم 2 بازی نبوده
    تایید
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط vahid نمایش پست ها
    ببند... اسم فروش ایسکو بیاد، خون جلو چشامو میگیره
    حالا شما شمشیر از رو نبند کنار میایم با هم
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad نمایش پست ها
    80 تا خواستن
    شایعست بابا
    منبه دیلی استار

فوق حرفه ای
    جالبه ها
    22 بازی ببری بعد یه بازی با بابات کل کل کنی همون بازی ببازی پشتش باز ببازی
    عجب خریتی کردیم با بابام کل کل کردیم نباخت نباخت تا ما گفتیم فلان پشت هم میبازه

فوق حرفه ای
    راموس گفته هر روز که میگذره بیشتر به فکر رفتن به لیگ برتر میفتم.

میدونید که رفیق فابریک اوزیل ـه راموس.

فوق حرفه ای
    حسین دیدی اینو

این کلیپ از قسمتی از فیلم مارادونا خود مارادونا آهنگ خودشو میخونه. فاز خودش، آهنگه و محیطش باحاله. چشاشو میبنده شبیه بامشاد میشه

11. کاربر مقابل از HOSSEIN عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 635 از 700 نخستنخست ... 135535585625633634635636637645685 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 91 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 91 مهمان ها)