صفحه 647 از 700 نخستنخست ... 147547597637645646647648649657697 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 6,461 به 6,470 از 6997

موضوع: <<<<<<< اوندسیمای رئال مادرید در میلان >>>>>>>

فوق حرفه ای
    تیم کنونی مارتین اودگارد، اشترومگادست و رئال مادرید اکنون آماده مذاکرات بر سر جزئیات قراردادی می شوند که باعث انتقال بازیکن جوان نروژی به پایتخت اسپانیا خواهد شد.

بنـا به گزارش AS، سرانجام رئال مادرید مبارزه بر سر جذب این بازیکن را پیروز شد و باشگاه هایی چون آرسنال، بایرن مونیخ و لیورپول را که بزرگترین علاقه مندان به این بازیکن نروژی بودند را شکست داد.

پدر این بازیکن در تمامی جنبه های انتقال پسرش به طور مستقیم نقش داشت و Drammen DT گزارش داده است که باشگاه رئال مادرید پیشنهاد هدایت یکی از تیم های جوانان خود را به وی ارائه خواهد کرد. برنامه این است که اودگارد 16 ساله برای تیم B رئال مادرید، کاستیا، بازی کند، تیمی که در حال حاضر با هدایت زین الدین زیدان صدرنشین دسته سوم اسپانیا می باشد.

2. کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

رونالدو دیوانه شده

4. 2 کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    از این به بعد نطق نمیکنم که زر نزده باشم
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

6. کاربر مقابل از Milad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    یه چیزی بگم و واسلام
    یه سری دوستان اول فصل میگفتن که کارلتو به خاطر فروش انخل بره بکوبه رو میزه پرز بگه من با این وضعیت کار نمیکنم و اینجوری جذبه ش رو نشون بده و بگه منم مورینیو ام و فلان و بهمان من گفتم این کار فقط باعث ریدن به یه فصل رئال میشه حتی اگه باعث شه انخل بمونه
    میخوام ببینم اون دوستان کجان حالا که تیم 20 و اندی برد پیاپی و اورد و بارسا رو برد و قهرمان نیم فصل شد ؟
    فقط میخوام بگم اینکار رو یه مربی بزرگ مثل کارلتو نمیکنه اینو یه کسی میکنه که بزدل باشه و به بازیکن محتاج باشه و به خودش و تیمش ایمان نداشته باشه
    من اولا ازش خوشم نمیومد ولی هرچی میگذره به بزرگیش بیشتر پی میبرم و چشم بسته نمیگم اَخ والبته همیشه هم به به و چه چه نمیکنم
    گفتم و بازم میگم که خامس الان باید نیمکت نشین این ایسکوی اماده باشه ولی دلیل نمیشه که بگم خامس خریده نا موفقی ه یا بگم به درد رئال نمیخوره
    هر چند معتقدم اگه ستاره تیم بشی همه از اول بهش اعتقاد داشتن و حسین هم میاد بگه همتون میدونید که اولین کسی که عاشقش شد من بودم
    حسین و بقیه دوستان با تمام احترامی که واستون قائلم دیگه نقل نگیرین که قول دادم دیگه اینجا در این مورد زر نزنم
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

8. کاربر مقابل از Milad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Milad نمایش پست ها
    یه چیزی بگم و واسلام
    یه سری دوستان اول فصل میگفتن که کارلتو به خاطر فروش انخل بره بکوبه رو میزه پرز بگه من با این وضعیت کار نمیکنم و اینجوری جذبه ش رو نشون بده و بگه منم مورینیو ام و فلان و بهمان من گفتم این کار فقط باعث ریدن به یه فصل رئال میشه حتی اگه باعث شه انخل بمونه
    میخوام ببینم اون دوستان کجان حالا که تیم 20 و اندی برد پیاپی و اورد و بارسا رو برد و قهرمان نیم فصل شد ؟
    فقط میخوام بگم اینکار رو یه مربی بزرگ مثل کارلتو نمیکنه اینو یه کسی میکنه که بزدل باشه و به بازیکن محتاج باشه و به خودش و تیمش ایمان نداشته باشه
    من اولا ازش خوشم نمیومد ولی هرچی میگذره به بزرگیش بیشتر پی میبرم و چشم بسته نمیگم اَخ والبته همیشه هم به به و چه چه نمیکنم
    گفتم و بازم میگم که خامس الان باید نیمکت نشین این ایسکوی اماده باشه ولی دلیل نمیشه که بگم خامس خریده نا موفقی ه یا بگم به درد رئال نمیخوره
    هر چند معتقدم اگه ستاره تیم بشی همه از اول بهش اعتقاد داشتن و حسین هم میاد بگه همتون میدونید که اولین کسی که عاشقش شد من بودم
    حسین و بقیه دوستان با تمام احترامی که واستون قائلم دیگه نقل نگیرین که قول دادم دیگه اینجا در این مورد زر نزنم

اون دوستان اینجانلازم نیست رو میز بکوبه کسی که اقتدار داشته باشه مدیر تخم نمیکنه همچی کاری بکنه که بعدا مربی بکوبه رو میز
    آخری هم انکار نمیکنم که اگر به یه ستاره تبدیل بشه امکان داره عاشقش هم بشم ولی تنفر الانم قابل وصف نیست

10. کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط HO33E!N نمایش پست ها
    اون دوستان اینجانلازم نیست رو میز بکوبه کسی که اقتدار داشته باشه مدیر تخم نمیکنه همچی کاری بکنه که بعدا مربی بکوبه رو میز
    آخری هم انکار نمیکنم که اگر به یه ستاره تبدیل بشه امکان داره عاشقش هم بشم ولی تنفر الانم قابل وصف نیست
    حسین تویییییی

12. کاربر مقابل از Ali reza عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Ali reza نمایش پست ها
    حسین تویییییی
    علیرضا

14. کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط HO33E!N نمایش پست ها
    آنچلئتی 50 تا جام دیگه هم بیاره حالم ازش به هم میخوره
    منم دقیفا همین بود خامس فوق العادست ولی نیازی بهش نیست
    من گفتم باشگاه مقصر نیست ؟
    من خودم دارم میگم باشگاه با خرید خامس عملا به انخل گفت خوش اومدی و مقصر اصلیه ولی دیماریا هم کم مقصر نیست
    نقل قول نوشته اصلی توسط vahid نمایش پست ها
    خو آدم باید ایقدر بی اراده باشه؟ یه حرکتی چیزی که میتونست بزنه... فوقش اخراج میشد.... تو اوج محبوبیت میرفت... بهتر از اینه که با ذلت بندازنش بیرون
    فرق من و تو اینه که من دیماریا رو مقصر نمیدونم، تو میدونی... که قطعا تو داری گه زیادی میخوری
    اگه میخواست اعتراض علنی کنه و بمونه حاشیه هایی که میومد سراغ تیم از فصل اخر مورینیو به مراتب بدتر بود و تیم به گاو میرفت
    یکی بیاد اینو از برق بکشه

من دیگه حوصله بحث کردن باهاش ندارم باز میره سر خونه اول
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad نمایش پست ها
    حسین یادته چقد عشق خامس بودی ما میگفتیم نه بدردمون نمیخوره
    فقط من میگفتم دیوث... تو کی گفتی؟
    مشکل ما اینه همیشه میخوایم به سبک ایرانی ها مشکلات رو حل کنیم به سبک جنگ جنگ تا پیروزی
    ولی نمیدونیم واسه این پیروزی چقدر باید کشته بدیم ...اگه انجلوتی میومد پرز رو قهوه ای میکرد پرز و انجلوتی زجر نمیکشیدن من و تو و هوادار زجر میکشیدیم
    میشه شما گاو نخوری؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad نمایش پست ها
    تو بازی با فیورنتیا کریم کاپیتان بود

با اختلاف تخمی ترین کاپیتان تاریخ رئال
    صفحه از زمان نقل و انتقلات واسم لود شد
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

16. کاربر مقابل از Milad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    صفحه از زمان نقل و انتقلات واسم لود شد
    برا من همیشه از اینجا لود میشه
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

18. کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای

20. کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 647 از 700 نخستنخست ... 147547597637645646647648649657697 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 92 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 92 مهمان ها)