بازی های این فصل غارسا - اتلتیکو خیلی باحال بود... جلو ما تو یکی از بهترین شبهامون حتی یه اشتباه هم نکردن... جلو اینا هم پنالتی دادن، هم دو تا پاس گل بهشون دادن، هم گل به خودی زدن... اصن یه وضی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاپیتان محبوب باشگاه رئال مادرید در مصاحبه ای با خبرنگاران پیرامون مسائل روز فوتبال اسپانیا به صحبت پرداخت که در ادامه آن را به نقل از وب سایت as مرور خواهیم کرد.شروع نه چندان مطمئن در سال جدید میلادی: تمرین و فشار هر روز بازی های به حفظ ریتم بازی و آمادگی تیم کمک زیادی می کند، اما با از دست رفتن آن در تعطیلات زمستانی باعث شد که ما از رقابت های جام حذفی کنار رفته و در بازی های مان نیز دچار زحمت بیشتری شویم، اما خوشبختانه خیلی زود توانستیم دوباره به فرم همیشگی خود بازگشته و در بازی های اخیر به پیروزی برسیم.
برنده بازی بارسلونا - اتلتیکو مادرید: تا آن زمان که ما در رقابت ها حضور داشتیم، طبیعی بود که علاقه داشتم هر دو تیم از رقابت ها حذف شوند، اما حالا دیگر تفاوتی برای مان نمی کند و باید بگویم که تیمی که بهتر بود در نهایت پیروز میدان نیز لقب گرفت.
توصیه ای برای نیمار دارید؟ هر کس سبک بازی مخصوص و شیوه خود را برای پیروزی در مسابقه دارد. به عنوان یک بازیکن در تیم حریف گمان نمی کنم که کار درستی باشد که پیرامون نیمار صحبت کنم. مسلما در بارسا بازیکنان با تجربه ای هستند و نصیحت های لازم را به او خواهند کرد.
پیرامون آردا توران و پرتاب کفش به سمت کمک داور بازی برابر اتلتیکو: چرایی این کار را باید تنها از خود او بپرسید و من تنها می توانم بگویم که هدف گیری اش زیاد خوب نبود (می خندد). من واقعا در جایگاهی نیستم که در این باره صحبت کنم و اعتقاد دارم که شاید وی بعد از خطاهای پیاپی کنترل خود را از دست داده و باعث چنین اتفاقی شده، هر چند که نکته واضح و مبرهن این است که دیدن چنین صحنه هایی در زمین فوتبال به هیچ عنوان زیبا و شایسته نیست.
نامزدی لوئیز فیگو برای ریاست فیفا: اعتقاد دارم حضور چهره های جدید برای این پست اتفاق خوبی است. من لوئیز را به خوبی می شناسم و اطمینان دارم که برای این کار خود را کاملا آماده کرده و دلایل خاص خودش را نیز داشته است. او به خوبی می داند که چگونه وظایف و کارهای خارج از زمین بازی را انجام دهد و برای او بهترین اتفاقات ممکن را آرزومندم.
اودگارد و لوکاس سیلوا: هنوز فرصت این را که با آن ها صحبت کنم، پیدا نکرده ام. طبیعتا وقتی تازه به باشگاه می آیید روزهای نخست صرف آشنایی شما با محیط و اعضای باشگاه خواهد شد. لوکاس تا آن جا که می دانم بازیکن فوق العاده خوبی است و مارسلو می تواند به تطبیق یافتن هر چه سریع تر او با تیم کمک زیادی کند. اودگارد نیز علی رغم جوانی استعداد فوق العاده ای دارد و امیدوارم بتواند در آینده به بازیکن مهمی در تاریخ باشگاه تبدیل شود.
دو باشگاه ریورپلات و رئال مادرید در اصل بر سر انتقال دروزاه بان تیم ملی زیر 20 سال آرژانتین، آگوستو باتایا به توافق رسیدند.
بنا به گزارش as، اعلام رسمی این خبر قبل از بسته شدن پنجره نقل و انتقالات در اسپانیا، تا ساعاتی دیگر خواهد بود.
باتایا در حال حاضر یکی از آینده دار ترین دروزاه بان های آرژانتین محسوب می شود و رئیس باشگاه ریور، رودولفو دی اونوفریو چند روز پیش گفت که نگه داشتن این دروزاه بان جوان سخت خواهد بود. "رئال مادرید او را می خواهد. باید ببینیم که آیا ریور می تواند او را حفظ کند یا نه."
رئال مادرید برای آینده به دنبال دروزاه بانی جوان بود. ایکر کاسیاس بارها اعلام کرده که قصد ماندن در باشگاه را دارد و قراردادش نیز تا سال 2017 اعتبار دارد که در آن زمان وی 36 ساله خواهد شد. کیلور ناواس نیز در آن زمان 31 ساله خواهد بود، و باتایا با امضای این قرارداد آینده ای روشن برای دروازه بان شماره 1. شدن در مادرید دارد.
در حال حاضر 39 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 39 مهمان ها)