صفحه 657 از 700 نخستنخست ... 157557607647655656657658659667 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 6,561 به 6,570 از 6997

موضوع: <<<<<<< اوندسیمای رئال مادرید در میلان >>>>>>>

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Herzeleid نمایش پست ها
    مجبورم یه توضیح مفصل بدم

1.نه مورینیو نه چلسی بازیکنی رُ به زور نگه نمیدارن...مورینیو همیشه گفته هر بازیکنی دلش با موندن نباشه و بخواد بهر در های باشگاه به روش بازه! از روبنی بگیر که ستاره چلسی بود و مورینیو هم میخواستش اتفقا ولی به محضی که گفت میخوام برم گذاشتن بره تا ماتا و دبروینی که از شرایطشون راضی نبودن!

2. این که یه بازیکن تو یه تیم درجه 2 تک ستاره تیمش هست پس تو یه تیم در سطح چلسیم میتونه این درخشش رُ داشته باشه خیلی حرف درستی نیست...هیچ الزامی وجود نداره دبروین همین الانم تو چلسی بتونه موفق باشه!
    شورله ستاره نو ظهور بوندس لیگا بود ولی تو چلسی چطور شد؟؟ بعد از 2 فصل فرصت بهش امروز روز به روز داره بدتر میشه و حتی گاهی به سکو هم رفته
    ویلیان همه کاره شاختار ایا تونست درخشش رُ در چلسی ادامه بده؟؟ صلاح ستاره بازل چطور؟؟؟
    بازی کردن تو لیگ جزیره و تیمی مثل چلسی خیلی متفاوت با تیمی مثل ولفسبورگ یا شالگه یا شاختارو ......

3.نمیشه همه بهترین ها رُ در یه تیم جمع کرد...دبروین نمیرفت اسکار باید میرفت! خب تو باشی کدومو ترجیح میدی؟؟ من به شخصه اسکار
    تو تیمی که اسکار و ماتا بودن انتظار فیکس شدن انتظار زیادی! البته ماتا هم مقصر بود و اگر اون فرصتی که به ماتا داده شد تقریبا 13 14 بازی به این داده میشد شاید مونده بود!
    بعد ما تو پستی که کوین هست خلا و مشکلی نداریم الان....مشکل ما وینگ راست بود ه با اومدن کوادرادو حل میشه و حداقل تا تابستون فکر میکنم به یه ثبات تو همه پستا رسیده باشیم.

4.شورله 1.5 فصل تو چلسی.....به اندازه کافی بهش فرصت داده شده! اومد خودشُ فیکس کرد اما دوومی نداشت! مورنیو 1.5 فصل داره میگه شورله باید رو فیزیکش کار کنه ولی نتیجش چی شده؟؟ انگارنه انگار
    شورله تو زمینه دفاعی هم به شدت ضعیفه....هر وقت بوده ما از اون سمت اسیب پذیر بودیم و بعضی جاها گلم خوردیم...واقعیت اینه شورله رقابتُ به ویلیان باخت و روز به روزم افت کرده و من اصلا فکر نمیکنم به درد لیگ برتر بخوره بهتره برگرده بوندس لیگا شاید شرایطش بهتر شه!

5.این بازیکنا اصلا حسرت خودن ندارن به نظر من! اینا برن تیم جدیدشون و ستاره بشن و بدرخشن و توپ طلا هم ببرن ربطی به چلسی نداره!! تو چلسی جواب ندادن و تمام...
    شاید شورله توپ طلا ببره اصن ولی چلسی امروز بهش نیازی نداره
    شورله جام جهانی بدی نداشت با اینکه معمولا فیکس نبود دیبروین هم از اول که اومد تو تیمتون همه گفتن ستاره ست وقتی یه بازیکن تو تیم قبل و بعدش خوب کار میکنه و فقط تو یه تیم بده نشون میده بازیکن با کیفیتیه
    در مورد صلاح هم اصن نفهمیدم کیفیتش چطور هست الان هم که گویامیخواید بدید بره
    الان تو تیمتون زوما رو دارین خداییش خیلی خوبه ولی انقدر بهش بازی نمیدید تا میره بعد ستاره میشه میگی به درد لیگ انگلیس نمیخوره
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Milad نمایش پست ها
    شورله جام جهانی بدی نداشت با اینکه معمولا فیکس نبود دیبروین هم از اول که اومد تو تیمتون همه گفتن ستاره ست وقتی یه بازیکن تو تیم قبل و بعدش خوب کار میکنه و فقط تو یه تیم بده نشون میده بازیکن با کیفیتیه
    در مورد صلاح هم اصن نفهمیدم کیفیتش چطور هست الان هم که گویامیخواید بدید بره
    الان تو تیمتون زوما رو دارین خداییش خیلی خوبه ولی انقدر بهش بازی نمیدید تا میره بعد ستاره میشه میگی به درد لیگ انگلیس نمیخوره
    خودتم داری میگی فیکس نبود ببین شورله تو چلسیم بیشتر یه دخیره طلایی بوده همیشه مثل المان! ولی خب مشکلاتی داره که بزرگترینشُ بالا هم گفتم فیزیکش!
    من 10 تا مصاحبه میارم واست از مورینیو که همیشه گفته شورله واسه این که تو لیگ انگلیش خوب کار کنه باید رو فیزیکش کار کنه ولی چطور شد؟؟ انگار نه انگار....
    شورله اونی که ما میخوایم رُ بهمون نمیده...شورله به تمام کننده خوبه! ولی تو دفاع صفره! ایوا مدام میل به نفود داره و وقتی با شورله هستن اتوبان میشه سمت راست
    در کل من از روز اولم ازش خوشم نمیومد و کلا المانی رُ واسه لیگ انگلیس مناسب نمیدونم همون طور که تا اخر دنیا هم نمیخوام رویس بیاد چلسی و به نظر من اگر یکی مثل لوکاس مورا رُ 70 80 تا بخری بهتره که رویس رُ 25 تا بخری

من کی گفتم دی بروین بی کیفیت؟؟؟ نه اتفاقا بازیکن بسیار خوب و قابلی! فاکتورای مثبت زیادی داره و پتانسیل ستاره شدنم داره اما من گفتم این که تو چلسی ستاره باشی با تو ولفسبورگ یکم متفاوته!
    الان اسکار بازیکن بدیه؟؟؟ به جرات بهت میگم جزو 5 نفر پست خودش هست الان ولی هیچ وقت دیده نشده...به مشکل بزرگ اساسی داره ثبات نداره اونم فقط به خاطر اندام ظریف و ضعبفشه! من دی بروین رُ بازیکن خوبی میدونم ولی ایا به درد چلسی میخوره ؟؟ شاید نه! ضمنا اگر فرصتی که به ماتا و شورله داده میشد بهش شاید میموند ولی خب انتظار زیادی بود وقتی ماتا نیمکت نشین شده دبروین بیاد بازی کنه

صلاح هم همین طور بازیکن بدی نیست ولی نتونست خودشُ ثابت کنه! وقتی بازیکن به این درجه میرسه که نمیتونه خودشُ به ترکیب اصلی برسونه بهرتین کار اینه بفرستی بره چون رقابت تو تیم هم از بین میره!

در کل من یه چیز بهت بگم ممکنه خیلی بازیکنای با کیفیت فوق العاده یا داشته باشیم ولی ایا لزوما به درد ما میخورن؟؟ جواب من نه! بهترین خرید از نظر من تکینیکی ترین و قوی ترین بازیکن نیست بلکه موثر ترین بازیکن تو تیم تو....همون طور که از نظر من کوادرادو بعد لوکاس مورا بهترین حریدی که چلسی میتونست تو سمت راست داشته باشه!

و اما راجع به زوما! زوما بازیکن خیلی خوبیه اما همش 19 سالشه اروم اروم باید تجربه کسب کنه
    اتفاقا همین که زوما رُ برگردوندیم تو تیم نشون میده میخوایمش و الا میشد مثل بقیه قرضی باهاش ادامه داد! زوما اومداون موقتی لوییز رفت و دفاعی نخحریدیم در این حد بهش اعتماد شده که بیاد و تو تیم اصلی بازی کنه
    البته من قبول دارم حقش بوده بیشتر بازی کنه ولی کمم بازی نکرده و مطمئنا قرارم نیست از دستش بدیم و از این حرفا بزنیم زوما اینده دفاع چلسی و مطمئنا از فصل بعد هم بیشتر بازی میکنه

فوق حرفه ای
    چه عقده ای هستش این بیل

حرفه ای

فوق حرفه ای
    بیل

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Milad نمایش پست ها
    بیا بعد بگو به زوما بازی نمیده! تو برگشت نیمه نهایی جلو لیور فیکسش کرد الانم تو حساس ترین بازی لیگ فیکسش کرده

فوق حرفه ای
    بیا بعد بگو به زوما بازی نمیده! تو برگشت نیمه نهایی جلو لیور فیکسش کرد الانم تو حساس ترین بازی لیگ فیکسش کرده
    این زوما و ساخو چه خوفن

فوق حرفه ای
    به نقل از [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]، با وجود حمایت همه جانبه ی بدنه ی داخلی فیفا از سپ بلاتر، روز به روز صدا های بیشتری برای حمایت از لوئیس فیگوی پرتغالی به گوش می رسد. آخرین فردی که از تصمیم فیگو برای نامزدی ریاست فیفا حمایت کرد رائول گونزالس بلانکو شماره 7 افسانه ای قو های سپید می باشد که سابقه ی بازی در کنار فیگو در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو را داراست. رائول گنزالس به مارکا گفت: "بازیکنی با سابقه ی لوئیس نمی تواند برای فوتبال مفید نباشد." او ادامه داد: "نامزدی او خبر خوبیست. من مطمعنم او برای این نبرد آماده است. او ایده های جدیدی برای ارتقا فوتبال ارائه خواهد داد. من از او پشتیبانی خواهم کرد."
    رائول تنها کسی نبود که به حمایت از نامزدی مرد پرتغالی پرداخت. دکو بازیکن سابق باشگاه بارسلونا نیز به رسانه ها گفت: "من بسیار خوشحالم که لوئیس می خواهد به ریاست فیفا برسد. من مطمعنم اکنون زمان مناسبی برای تغییرات است. این نبرد سنگینی برای او خواهد بود اما لوئیس به نبرد های سنگین عادت دارد. اگر او به ریاست فیفا برسد خبر خوبی برای فوتبال خواهد بود."

فوق حرفه ای
    به نقل از اسکای، دخیا 24 ساله که نمایش هایی درخشان در لیگ برتر داشته است، مورد توجه رئال مادرید قرار گرفته است و گفته می شود در تابستان به جمع کهکشانی ها اضافه می شود. با این وجود فن خال امیدوار است که قرارداد داوید به زودی تمدید شود و در این تیم بماند. وی در این مورد می گوید: "به نظرم این پرسش بین بازیکن و مسئولین منچستریونایتد است. هر چیزی در دنیای فوتبال ممکن است. ما می خواهیم او را نگه داریم."
    سرمربی هلندی همچنین در مورد احتمال خرید بازیکن در نقل و انتقالات ژانویه گفت: "من هر روز می خوانم که به بازیکنانی علاقمند هستم ولی هیچ بازیکنی مورد توجه من نیست. من گفتم که بازیکن می خریم و یا اجازه می دهیم آن ها بروند... ولی شما هیچوقت نمی توانید به من اعتماد کنید."

فوق حرفه ای
    خودتم داری میگی فیکس نبود ببین شورله تو چلسیم بیشتر یه دخیره طلایی بوده همیشه مثل المان! ولی خب مشکلاتی داره که بزرگترینشُ بالا هم گفتم فیزیکش!
    من 10 تا مصاحبه میارم واست از مورینیو که همیشه گفته شورله واسه این که تو لیگ انگلیش خوب کار کنه باید رو فیزیکش کار کنه ولی چطور شد؟؟ انگار نه انگار....
    شورله اونی که ما میخوایم رُ بهمون نمیده...شورله به تمام کننده خوبه! ولی تو دفاع صفره! ایوا مدام میل به نفود داره و وقتی با شورله هستن اتوبان میشه سمت راست
    در کل من از روز اولم ازش خوشم نمیومد و کلا المانی رُ واسه لیگ انگلیس مناسب نمیدونم همون طور که تا اخر دنیا هم نمیخوام رویس بیاد چلسی و به نظر من اگر یکی مثل لوکاس مورا رُ 70 80 تا بخری بهتره که رویس رُ 25 تا بخری

من کی گفتم دی بروین بی کیفیت؟؟؟ نه اتفاقا بازیکن بسیار خوب و قابلی! فاکتورای مثبت زیادی داره و پتانسیل ستاره شدنم داره اما من گفتم این که تو چلسی ستاره باشی با تو ولفسبورگ یکم متفاوته!
    الان اسکار بازیکن بدیه؟؟؟ به جرات بهت میگم جزو 5 نفر پست خودش هست الان ولی هیچ وقت دیده نشده...به مشکل بزرگ اساسی داره ثبات نداره اونم فقط به خاطر اندام ظریف و ضعبفشه! من دی بروین رُ بازیکن خوبی میدونم ولی ایا به درد چلسی میخوره ؟؟ شاید نه! ضمنا اگر فرصتی که به ماتا و شورله داده میشد بهش شاید میموند ولی خب انتظار زیادی بود وقتی ماتا نیمکت نشین شده دبروین بیاد بازی کنه

صلاح هم همین طور بازیکن بدی نیست ولی نتونست خودشُ ثابت کنه! وقتی بازیکن به این درجه میرسه که نمیتونه خودشُ به ترکیب اصلی برسونه بهرتین کار اینه بفرستی بره چون رقابت تو تیم هم از بین میره!

در کل من یه چیز بهت بگم ممکنه خیلی بازیکنای با کیفیت فوق العاده یا داشته باشیم ولی ایا لزوما به درد ما میخورن؟؟ جواب من نه! بهترین خرید از نظر من تکینیکی ترین و قوی ترین بازیکن نیست بلکه موثر ترین بازیکن تو تیم تو....همون طور که از نظر من کوادرادو بعد لوکاس مورا بهترین حریدی که چلسی میتونست تو سمت راست داشته باشه!

و اما راجع به زوما! زوما بازیکن خیلی خوبیه اما همش 19 سالشه اروم اروم باید تجربه کسب کنه
    اتفاقا همین که زوما رُ برگردوندیم تو تیم نشون میده میخوایمش و الا میشد مثل بقیه قرضی باهاش ادامه داد! زوما اومداون موقتی لوییز رفت و دفاعی نخحریدیم در این حد بهش اعتماد شده که بیاد و تو تیم اصلی بازی کنه
    البته من قبول دارم حقش بوده بیشتر بازی کنه ولی کمم بازی نکرده و مطمئنا قرارم نیست از دستش بدیم و از این حرفا بزنیم زوما اینده دفاع چلسی و مطمئنا از فصل بعد هم بیشتر بازی میکنه
    مسئله اینه که تو دوران جام جهانی هم به شورله اعتقاد داشتی و میگفتی باید فیکس جای اوزیل بازی کنه
    ملیت بازیکن چه ربطی داره به کیفیتش ؟
    من صحبتی من باب خرید و فروش شما ندارم فقط میخوام بگم مورینیو قدیس نیست و تو این دوسال خرید و فروش اشتباه کم نداشته که به نظرم نسبت به دوران تو رئال بیشتر خرید وفروش اشتباه داشته
    شما پارسال تو بازی با اتلتیک نبود یه مهاجم و یه بازیساز خلاق تو تیمتون تابلو بود ولی همون فصل ماتایی که جزو 10 بازیساز برتر دنیا بود رو از دست دادید اونم در حالیکه فصل قبلش و قبلش بهترین بازیکن تیمتون بود
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

صفحه 657 از 700 نخستنخست ... 157557607647655656657658659667 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 120 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 120 مهمان ها)