خودتم داری میگی فیکس نبود
ببین شورله تو چلسیم بیشتر یه دخیره طلایی بوده همیشه مثل المان! ولی خب مشکلاتی داره که بزرگترینشُ بالا هم گفتم فیزیکش!
من 10 تا مصاحبه میارم واست از مورینیو که همیشه گفته شورله واسه این که تو لیگ انگلیش خوب کار کنه باید رو فیزیکش کار کنه ولی چطور شد؟؟ انگار نه انگار....
شورله اونی که ما میخوایم رُ بهمون نمیده...شورله به تمام کننده خوبه! ولی تو دفاع صفره! ایوا مدام میل به نفود داره و وقتی با شورله هستن اتوبان میشه سمت راست
در کل من از روز اولم ازش خوشم نمیومد و کلا المانی رُ واسه لیگ انگلیس مناسب نمیدونم همون طور که تا اخر دنیا هم نمیخوام رویس بیاد چلسی و به نظر من اگر یکی مثل لوکاس مورا رُ 70 80 تا بخری بهتره که رویس رُ 25 تا بخری
من کی گفتم دی بروین بی کیفیت؟؟؟
نه اتفاقا بازیکن بسیار خوب و قابلی! فاکتورای مثبت زیادی داره و پتانسیل ستاره شدنم داره اما من گفتم این که تو چلسی ستاره باشی با تو ولفسبورگ یکم متفاوته!
الان اسکار بازیکن بدیه؟؟؟ به جرات بهت میگم جزو 5 نفر پست خودش هست الان ولی هیچ وقت دیده نشده...به مشکل بزرگ اساسی داره ثبات نداره اونم فقط به خاطر اندام ظریف و ضعبفشه! من دی بروین رُ بازیکن خوبی میدونم ولی ایا به درد چلسی میخوره ؟؟ شاید نه! ضمنا اگر فرصتی که به ماتا و شورله داده میشد بهش شاید میموند ولی خب انتظار زیادی بود وقتی ماتا نیمکت نشین شده دبروین بیاد بازی کنه
صلاح هم همین طور بازیکن بدی نیست ولی نتونست خودشُ ثابت کنه! وقتی بازیکن به این درجه میرسه که نمیتونه خودشُ به ترکیب اصلی برسونه بهرتین کار اینه بفرستی بره چون رقابت تو تیم هم از بین میره!
در کل من یه چیز بهت بگم ممکنه خیلی بازیکنای با کیفیت فوق العاده یا داشته باشیم ولی ایا لزوما به درد ما میخورن؟؟ جواب من نه! بهترین خرید از نظر من تکینیکی ترین و قوی ترین بازیکن نیست بلکه موثر ترین بازیکن تو تیم تو....همون طور که از نظر من کوادرادو بعد لوکاس مورا بهترین حریدی که چلسی میتونست تو سمت راست داشته باشه!
و اما راجع به زوما! زوما بازیکن خیلی خوبیه اما همش 19 سالشه اروم اروم باید تجربه کسب کنه
اتفاقا همین که زوما رُ برگردوندیم تو تیم نشون میده میخوایمش و الا میشد مثل بقیه قرضی باهاش ادامه داد! زوما اومداون موقتی لوییز رفت و دفاعی نخحریدیم در این حد بهش اعتماد شده که بیاد و تو تیم اصلی بازی کنه
البته من قبول دارم حقش بوده بیشتر بازی کنه ولی کمم بازی نکرده و مطمئنا قرارم نیست از دستش بدیم و از این حرفا بزنیم زوما اینده دفاع چلسی و مطمئنا از فصل بعد هم بیشتر بازی میکنه