هیچکس مثل کارلتو اهل ریسک نیست
خدایی بازی دادن به ایارامندی خیلی خطرناکه نیمه اول یه پاس صحیح نمیتونست بده وقتی هم میداد رو به عقب به ایکر
Hero Enter
Viva Real Madrid
خدایی نمیگم چون جلو چلسی بازی کردن ولی لیور از بعد باخت 3 0 جلو منچستر تیمش خیلی بهتر شده!
به نظر من از تیم پارسالشونم بهتره حتی...خیلی خوب بازی میکنن فقط مشکل این چند وقتشون نبودن استاریج بود که اونم امروز رسید و گلم زد اتفاقا و به نظرم میان بالا حالا!
نمیگم جلو رئال تیم نبودن ولی الان اگر بازی کنین نمیتونین اون طوری ببرین
چه گلی زد کریم
بیل اون دو تا موقعیت رو چه جور گل نکرد
Hero Enter
Viva Real Madrid
4-4-2 که بازی میکنیم خیلی میتونیم موقعیت درست کنیم بی بی سی همزمان وقتی یه بازیکن قلدر مثل پوگبا یا ژابی الونسو نباشه بهترین عملکردشونو ندارن
Hero Enter
Viva Real Madrid
شورله تو المان بد بود مگه؟؟ شورله تو چلسی پارسال معمولی بود امسال افتضاح....روز به روزم بدتر میشه!
ربط داره! چون المانیا کلا ظریفن و به این لیگ پرفشار و فیزیکی عادت ندارن! کلا تا جایی که یادمه المانی موفق خیلی کم داشتیم تو جزیره فقط بالاک خوب بوده
من گفتم قدیسه؟؟ خریدای اصلی مورینیو از وقتی اومده اینا بوده اتوئو - ویلیان - ماتیچ -صلاح - زوما - فابرگاس - کوستا - رمی - و دروگبا و فیلیه لوییز (به جز صلاح بقیه همه جزو بازیکنای خوب بودن و یه 4 تاشونم که الان فیکسن و زوما هم که واسه ایندست)
خروجاشم اینا بوده اسین و داوید لوییز و دمبا با و تورس و ماتا و دی بروین...
خرید اشتباه که نمیتونی بگی جز صلاح! فروشم فقط ماتا و دبروین رُ میتونی بگی که هر دو رُ کلی سود کردیم روش و اگر نمیرفتن نمیتونستیم اون خریدا رُ کنیم!
ضمنا اینا که فروختن نیمکت نشین چلسی بودن ولی من بارها دیدم تو از فروش 2 ستاره تیم اوزیل و دیماریا حمایت کردی
در حال حاضر 99 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 99 مهمان ها)