هیچکس مثل کارلتو اهل ریسک نیست
خدایی بازی دادن به ایارامندی خیلی خطرناکهنیمه اول یه پاس صحیح نمیتونست بده وقتی هم میداد رو به عقب به ایکر
![]()
Hero Enter
Viva Real Madrid
خدایی نمیگم چون جلو چلسی بازی کردن ولی لیور از بعد باخت 3 0 جلو منچستر تیمش خیلی بهتر شده!
به نظر من از تیم پارسالشونم بهتره حتی...خیلی خوب بازی میکنن فقط مشکل این چند وقتشون نبودن استاریج بود که اونم امروز رسید و گلم زد اتفاقا و به نظرم میان بالا حالا!
نمیگم جلو رئال تیم نبودن ولی الان اگر بازی کنین نمیتونین اون طوری ببرین![]()
چه گلی زد کریم
بیل اون دو تا موقعیت رو چه جور گل نکرد![]()
Hero Enter
Viva Real Madrid
4-4-2 که بازی میکنیم خیلی میتونیم موقعیت درست کنیم بی بی سی همزمان وقتی یه بازیکن قلدر مثل پوگبا یا ژابی الونسو نباشه بهترین عملکردشونو ندارن![]()
Hero Enter
Viva Real Madrid
شورله تو المان بد بود مگه؟؟شورله تو چلسی پارسال معمولی بود امسال افتضاح....روز به روزم بدتر میشه!
ربط داره! چون المانیا کلا ظریفن و به این لیگ پرفشار و فیزیکی عادت ندارن! کلا تا جایی که یادمه المانی موفق خیلی کم داشتیم تو جزیره فقط بالاک خوب بوده
من گفتم قدیسه؟؟خریدای اصلی مورینیو از وقتی اومده اینا بوده اتوئو - ویلیان - ماتیچ -صلاح - زوما - فابرگاس - کوستا - رمی - و دروگبا و فیلیه لوییز (به جز صلاح بقیه همه جزو بازیکنای خوب بودن و یه 4 تاشونم که الان فیکسن و زوما هم که واسه ایندست)
خروجاشم اینا بوده اسین و داوید لوییز و دمبا با و تورس و ماتا و دی بروین...
خرید اشتباه که نمیتونی بگی جز صلاح! فروشم فقط ماتا و دبروین رُ میتونی بگی که هر دو رُ کلی سود کردیم روش و اگر نمیرفتن نمیتونستیم اون خریدا رُ کنیم!
ضمنا اینا که فروختن نیمکت نشین چلسی بودن ولی من بارها دیدم تو از فروش 2 ستاره تیم اوزیل و دیماریا حمایت کردی![]()
در حال حاضر 140 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 140 مهمان ها)