مجبورم یه توضیح مفصل بدم
1.نه مورینیو نه چلسی بازیکنی رُ به زور نگه نمیدارن...مورینیو همیشه گفته هر بازیکنی دلش با موندن نباشه و بخواد بهر در های باشگاه به روش بازه! از روبنی بگیر که ستاره چلسی بود و مورینیو هم میخواستش اتفقا ولی به محضی که گفت میخوام برم گذاشتن بره تا ماتا و دبروینی که از شرایطشون راضی نبودن!
2. این که یه بازیکن تو یه تیم درجه 2 تک ستاره تیمش هست پس تو یه تیم در سطح چلسیم میتونه این درخشش رُ داشته باشه خیلی حرف درستی نیست...هیچ الزامی وجود نداره
دبروین همین الانم تو چلسی بتونه موفق باشه!
شورله ستاره نو ظهور بوندس لیگا بود ولی تو چلسی چطور شد؟؟ بعد از 2 فصل فرصت بهش امروز روز به روز داره بدتر میشه و حتی گاهی به سکو هم رفته
ویلیان همه کاره شاختار ایا تونست درخشش رُ در چلسی ادامه بده؟؟ صلاح ستاره بازل چطور؟؟؟
بازی کردن تو لیگ جزیره و تیمی مثل چلسی خیلی متفاوت با تیمی مثل ولفسبورگ یا شالگه یا شاختارو ......
3.نمیشه همه بهترین ها رُ در یه تیم جمع کرد...دبروین نمیرفت اسکار باید میرفت! خب تو باشی کدومو ترجیح میدی؟؟ من به شخصه اسکار
تو تیمی که اسکار و ماتا بودن انتظار فیکس شدن انتظار زیادی! البته ماتا هم مقصر بود و اگر اون فرصتی که به ماتا داده شد تقریبا 13 14 بازی به این داده میشد شاید مونده بود!
بعد ما تو پستی که کوین هست خلا و مشکلی نداریم الان....مشکل ما وینگ راست بود ه با اومدن کوادرادو حل میشه و حداقل تا تابستون فکر میکنم به یه ثبات تو همه پستا رسیده باشیم.
4.شورله 1.5 فصل تو چلسی.....به اندازه کافی بهش فرصت داده شده! اومد خودشُ فیکس کرد اما دوومی نداشت! مورنیو 1.5 فصل داره میگه شورله باید رو فیزیکش کار کنه ولی نتیجش چی شده؟؟ انگارنه انگار
شورله تو زمینه دفاعی هم به شدت ضعیفه....هر وقت بوده ما از اون سمت اسیب پذیر بودیم و بعضی جاها گلم خوردیم...واقعیت اینه شورله رقابتُ به ویلیان باخت و روز به روزم افت کرده و من اصلا فکر نمیکنم به درد لیگ برتر بخوره بهتره برگرده بوندس لیگا شاید شرایطش بهتر شه!
5.این بازیکنا اصلا حسرت خودن ندارن به نظر من! اینا برن تیم جدیدشون و ستاره بشن و بدرخشن و توپ طلا هم ببرن ربطی به چلسی نداره!! تو چلسی جواب ندادن و تمام...
شاید شورله توپ طلا ببره اصن ولی چلسی امروز بهش نیازی نداره