صفحه 668 از 700 نخستنخست ... 168568618658666667668669670678 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 6,671 به 6,680 از 6997

موضوع: <<<<<<< اوندسیمای رئال مادرید در میلان >>>>>>>

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Herzeleid نمایش پست ها
    مجبورم یه توضیح مفصل بدم

1.نه مورینیو نه چلسی بازیکنی رُ به زور نگه نمیدارن...مورینیو همیشه گفته هر بازیکنی دلش با موندن نباشه و بخواد بهر در های باشگاه به روش بازه! از روبنی بگیر که ستاره چلسی بود و مورینیو هم میخواستش اتفقا ولی به محضی که گفت میخوام برم گذاشتن بره تا ماتا و دبروینی که از شرایطشون راضی نبودن!

2. این که یه بازیکن تو یه تیم درجه 2 تک ستاره تیمش هست پس تو یه تیم در سطح چلسیم میتونه این درخشش رُ داشته باشه خیلی حرف درستی نیست...هیچ الزامی وجود نداره دبروین همین الانم تو چلسی بتونه موفق باشه!
    شورله ستاره نو ظهور بوندس لیگا بود ولی تو چلسی چطور شد؟؟ بعد از 2 فصل فرصت بهش امروز روز به روز داره بدتر میشه و حتی گاهی به سکو هم رفته
    ویلیان همه کاره شاختار ایا تونست درخشش رُ در چلسی ادامه بده؟؟ صلاح ستاره بازل چطور؟؟؟
    بازی کردن تو لیگ جزیره و تیمی مثل چلسی خیلی متفاوت با تیمی مثل ولفسبورگ یا شالگه یا شاختارو ......

3.نمیشه همه بهترین ها رُ در یه تیم جمع کرد...دبروین نمیرفت اسکار باید میرفت! خب تو باشی کدومو ترجیح میدی؟؟ من به شخصه اسکار
    تو تیمی که اسکار و ماتا بودن انتظار فیکس شدن انتظار زیادی! البته ماتا هم مقصر بود و اگر اون فرصتی که به ماتا داده شد تقریبا 13 14 بازی به این داده میشد شاید مونده بود!
    بعد ما تو پستی که کوین هست خلا و مشکلی نداریم الان....مشکل ما وینگ راست بود ه با اومدن کوادرادو حل میشه و حداقل تا تابستون فکر میکنم به یه ثبات تو همه پستا رسیده باشیم.

4.شورله 1.5 فصل تو چلسی.....به اندازه کافی بهش فرصت داده شده! اومد خودشُ فیکس کرد اما دوومی نداشت! مورنیو 1.5 فصل داره میگه شورله باید رو فیزیکش کار کنه ولی نتیجش چی شده؟؟ انگارنه انگار
    شورله تو زمینه دفاعی هم به شدت ضعیفه....هر وقت بوده ما از اون سمت اسیب پذیر بودیم و بعضی جاها گلم خوردیم...واقعیت اینه شورله رقابتُ به ویلیان باخت و روز به روزم افت کرده و من اصلا فکر نمیکنم به درد لیگ برتر بخوره بهتره برگرده بوندس لیگا شاید شرایطش بهتر شه!

5.این بازیکنا اصلا حسرت خودن ندارن به نظر من! اینا برن تیم جدیدشون و ستاره بشن و بدرخشن و توپ طلا هم ببرن ربطی به چلسی نداره!! تو چلسی جواب ندادن و تمام...
    شاید شورله توپ طلا ببره اصن ولی چلسی امروز بهش نیازی نداره
    در کل سیستم عجیب غریب چلسی تو زمینه استعداد یابی بیشتر از اینکه به نفع چلسی بوده باشه به سود سایر تیم ها بوده معلوم نیست میخوان چیکار کنن گمونم فقط هدفشون دور زدن قانون مالی یوفا باشه
    ویرایش توسط HOSSEIN : 02-02-2015 در ساعت 01:43 AM
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Herzeleid نمایش پست ها
    هر کی هر حرفی از روی شکم زد تو باید بیای و کپی کنی؟؟
    مورینیو کی همچین حرفی زده که من خبر ندارم؟؟؟
    اگر مصاحبه ای که مورینیو توش گفته "ما به دو یا سه بازیکن جدید نیاز داریم "پیدا کردی و واسه من بیاری من دیگه تا اخری که انجمن باشم راجع به فوتبال خفه خون میگیرم و اواتار ونگر میذارم
    خوزه همیشه و همه جا گفته از تیمی که دارم راضیم و نیاز به خریدی نداریم....
    این سخنان ناب رو باید پررنگ کرد و شدیدا روش منور داد
    منم فقط نقل کردم برو یقه سرمربی مون پلیه رو بگیر
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Milad نمایش پست ها
    وفتی اومد تو تیمتون تعجب کردم چون بایرن و یونتوس و چند تا باشگاه دیگه هم میخواستنش
    اگه رویس نیومد رئال خدا کنه شما بگیرینش
    راستی باز ارسن ونگر راست کرده واسه سوارز چرا ؟
    نمیدونم چرا از این سوارز نمیکشه بیرون
    کلا امیدوارم تابستون فقط مدافع و هافک دفاعی بگیره مهاجم و وینگ و هافک هجومی نمخوایم

فوق حرفه ای

هو شدن لمپارد کجای دلم بزارم

نیمه فعال
    دلکم تنـــهات گذاشتن
    هرکی
    رفته پی کارش
    اونکه پاشعمرتو دادی
    حالا
    رفته پی یارش
    دلـــکم دیدیدروغـــه
    دیدی تــنهات گذاشت
    دیدی ضرب المثله دل بــــــه دل راه نداشت

...

فوق حرفه ای
    5-6 تا بازیه مسی خیلی بهتر شده ...اگر تو جام جهانی اینطوری بازی کرده بود آرژانتین قهرمان بود ....
    اگر مقطعی نباشه که خیلی بدهاگر مقطعی باشه امسال سال سختیه برای انتخاب برنده توپ طلا

فوق حرفه ای
    ساموئل اومتیتی از اینکه مورد توجه رئال قرار گرفته ابراز خوشحالی کرده است .
    اومتیتی به خبرنگاران گفته است :" من به چیزهایی که رسانه ها می گویند توجه زیادی نمی کنم ولی راجع به علاقه رئال به من چیزهایی شنیدم و از این موضوع احساس افتخار می کنم . این به من قدرت می دهد و نشان می دهد که عملکرد خوب من از دید اهالی فوتبال دور نمانده است ولی هنوز هدف هایی مهمی در لیون دارم . در اینجا احساس خوبی دارم و این مهمترین چیز است .

فوق حرفه ای
    پوگبا و ایسکو، در لیست خرید بارسلونا

بارسلونا در سال 2015 به جکم فيفا، قادر به امضاي قرارداد رسمي با هيچ بازيکني نيست اما از هم اکنون به دنبال بررسي شرايط جذب بازيکناني است که از ابتداي سال 2016 قادر به جذبشان خواهد بود.

به گزارش "ورزش سه"، نشریه موندودپورتیوو، امروز در گزارشی ویژه ادعا کرد که پل پوگبا ستاره 21 ساله فرانسوی باشگاه یوونتوس، گزینه اول خرید بارسلونا برای نیم فصل دوم فصل 2015-2016 محسوب می شود و کاتالان ها قصد دارند این بازیکن را در سال 2016 به نوکمپ بکشانند.

پوگبا که از سال 2012 در یوونتوس حضور دارد، با درخشش فوق العاده خود در ترکیب این تیم، به یکی از گرانقیمت ترین بازیکنان حال حاضر دنیا تبدیل شده و به گفته ایجنت این بازیکن، با اولین پیشنهاد خوب از یک باشگاه بزرگ اروپایی، یووه را ترک خواهد کرد. البته بدشانسی بارسا در اینجاست که رئال مادرید نیز به شدت علاقمند به جذب این بازیکن است و احتمال رفتن پوگبا به رئال در تابستان 2015 نیز وجود دارد.

گزینه دوم موردعلاقه بارسا، ایسکو هافبک ارزشمند رئال مادرید است و بارسا در صورت عدم توفیق در جذب پوگبا، تمام تلاش خود را برای به خدمت گرفتن ایسکو انجام خواهد داد؛ با وجود اینکه در حال حاضر این بازیکن از رئال جدانشدنی به نظر می رسد.

فوق حرفه ای

حرفه ای

صفحه 668 از 700 نخستنخست ... 168568618658666667668669670678 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 110 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 110 مهمان ها)