صفحه 670 از 700 نخستنخست ... 170570620660668669670671672680 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 6,691 به 6,700 از 6997

موضوع: <<<<<<< اوندسیمای رئال مادرید در میلان >>>>>>>

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط HO33E!N نمایش پست ها
    پوگبا لازمیم....الان دقیقا نمیدونم چه سیستمی به این تیم می خوره
    یاد جمله ای که احمدی تو الکلاسیکو گفت افتادم انصافا بارسا بازیکنی رو نیمکت نداره
    خداییش نیمکت پرسپولیس قوی تر از رئاله هیچکیو نداریم
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط HO33E!N نمایش پست ها
    این رویاهاته؟
    دیروز آنچلوتی گفته بود تحت هر شرایطی این4 تا باید بازی کنن
    ینی سیلوا از ایارا هم بدتره؟
    کاش لااقل وراتی رو میگرفتیم
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Milad نمایش پست ها
    کاش لااقل وراتی رو میگرفتیم
    شنبه نرینیم

نیمه فعال
    کروس و ایسکو باید یه استراحتی بکنن دیگه...خیلی خسته شدن...

حرفه ای
    خامس دو ماه
    راموس سه هفته
    فابیو هم حداقل برای دربی نیست

به فلاکتی افتادیم که باید بریم منت ایارا بکشیم که نکنه مصدوم بشه

حرفه ای
    امیدوارم خسه زود به فرم خوبش برگرده....

اگه خدای ناکرده این روزا واران مصدوم یا محروم بشه، باید چیچاریتو رو بذاره دفاع وسط

فوق حرفه ای
    خامس این بازیای اخر تاثیر گذار شده بود
    بخدا ببرش پشت کریم خیلی موثر تره تا وینگر
    ایسکوهمه بازیا عالیهدیشب وقتی کارت گرفت تخم کردم فک کردم 4 کارتس
    بیل
    فابیو به دربی میرسه یحتمل کارت زرد مارسلو هم میبخشن
    ولی باید با نصف تیم بریم
    لوکاس سیلوا رو خریده واسه دکور
    به جان خودم الکی خرید میکنن تا بارساییا رو اتیشی کنن

فوق حرفه ای
    مارکو رویس، هافبک تهاجمی باشگاه بروسیا دورتموند گمانه زنی ها در مورد احتمال انتقالش به بارسلونا را رد کرد.

این ملی پوش آلمانی به شدت مورد توجه باشگاه بارسلونا قرار گرفته بود و طبق گزارش Mundo Deportivo، کاتالان ها اخیراً با این بازیکن تماس هایی گرفته بودند تا برای انتقال به لالیگا وی را متقاعد کنند. با اینحال، بازیکن 25 ساله دورتموند گفت:

"در تیمی که خط حمله اش از لوئیز سوارز، لیونل مسی و نیمار تشکیل شده است، من کجا بازی خواهم کرد؟"
    یک مشکل دیگر برای باشگاه بارسلونا این است که آنها تا ژانویه سال آینده از هرگونه خرید بازیکن محروم هستند و رویس علیرغم رقم فسخ قرارداد 25 میلیون یورویی که در تابستان آینده به اتمام خواهد رسید، مجبور به منتظر ماندن خواهد شد.

فوق حرفه ای
    بنا به گزارش as، کمیته انضباطی رقابت های لیگ اسپانیا (rfef) درخواست رئال مادرید مبنی بر لغو کارت زردی که در دیدار شب گذشته مقابل سویا به مدافع برزیلی نشان داده شد، را رد کردند. مادرید در کنار پرونده خود، فیلمی از صحنه برخورد نیز ارسال کرده بود که طبقه گفته آنها ثابت می کرد، مدافع برزیلی هیچ برخوردی با ویتولو نداشت و کارت زرد ایگناسیو ایگلسیاس ویلانوئوا بی مورد بوده است. کمیته انضباطی رقابت های لیگ اسپانیا جلسه ای اضطراری تشکیل داد تا به این موضوع که مادریدی ها اصرار داشتند، رسیدگی کند (جلسات این کمیته به طور معمول روز های چهارشنبه برگزار می شود)، و بعد از بررسی حادثه، درخواست تجدید نظر را رد کرده و اعلام کردند که کارت زرد باید باقی بماند.

فوق حرفه ای
    بنا به گزارش as، کارلو آنچلوتی قبل از دربی فردا شب مادرید در کنفرانس مطبوعاتی شرکت کرد.مـارسلو: "مارسلو در ترکیب تیم قرار دارد، چرا که ما منتظر تصمیم tad (دادگاه اداری ورزش) هستیم. ما مطمئنیم که آنها کارت زرد وی را لغو خواهند کرد."
    خط میانی: "من هنوز تصمیم نگرفته ام که خدیرا بازی خواهد کرد یا ایارا. خدیرا پویا تر است و از لحاظ دفاعی ایارا حضور بیشتری در مناطق دفاعی دارد."
    رامـوس: "مصدومیت او جدی است. او به مدت 5 هفته غایب خواهد بود اما من به ناچو و واران ایمان دارم. آنها بسیار پر شور و اشتیاق هستند و می خواهند بازی کنند و من مطمئنم که خوب کار خواهند کرد."
    کـاسیاس: "ایکر همیشه همان است. او همیشه اطمینان، تجربه و کیفیت را به تیم عرضه می کند. این تغییر نخواهد کرد. او به طور منظم بازی می کند و به همین ترتیب ادامه خواهد داد. حالا او آرام تر است و در نتیجه اعتماد به نفس بیشتری دارد."
    دربـی: "چیزهای زیادی حول این مسابقه وجود دارند. ما در جام حذفی خوب بازی نکردیم، و اکنون در مهمترین بخش فصل قرار داریم و این یک دربی است. همه این ها هیجان و انتظارات زیادی ایجاد می کنند. ما خوب آماده می شویم و اعتماد به نفس داریم. ما خوب بازی خواهیم کرد و من متقاعد شده ام که پیروز خواهیم شد."
    دفـاع چپ: "می توانیم از کوئنترائو یا آربلوا استفاده کنیم. اگر آنها کارت زرد مارسلو را لغو نکنند مشکلی نخواهیم داشت."
    کلیـد: "مثل همیشه ما باید کاملاً تمرکز کنیم و هیچ اشتباهی مرتکب نشویم. ما باید جسور باشیم و بازی که می خواهیم را ارائه کنیم."
    ضـد حملات: "من به هر دو تیم 3 امتیاز خواهم داد. ما باید بازی بالقوه خود را ارائه کنیم و به بهترین نحو ممکن از ویژگی های خود استفاده کنیم. ما برای استفاده از ویژگی های خود باید سریع بازی کنیم."
    شخـصی: "در مورد شکست دادن اتلتیکو من هیچ چیز شخصی ندارم. من برای تیمم کار می کنم؛ و به روند پیروزی ها نگاه نمی کنم. ما خاطرات بسیار خوبی از بازی در مقابل این تیم داریم. احتمالاً، بهترین خاطره کارنامه ام. هیچ چیز شخصی وجود ندارد. تیم بسیار رقابتی است و فردا آن را نشان خواهند داد."
    رونـالدو: "او مثل همیشه با انگیزه است. فرم فوق العاده ای دارد و یک هفته تمرین برای او خوب بوده است."
    "خشونت" اتلتیکو؟ "ما نمی ترسیم. اتلتیکو خیلی سخت کار می کند، به خصوص در خط دفاعی. آنها از لحاظ دفاعی یکی از بهترین ها هستند. ما در مورد اینکه چطور آنها را از موقعیت خود بیرون بکشیم فکر خواهیم کرد."
    آماده برای تساوی؟ "می توانیم بعد از مسابقه در این مورد صحبت کنیم. هدف ما این است که پیروز شویم."
    ایـسکو: "از ابتدای فصل تاکنون او به ایده هایی که من دارم کشش زیادی پیدا کرده و خودش نیز از این آگاه است. همچنین می داند که چه کار کرده تا این موقعیت را به دست آورده است. او خیلی بیشتر کار می کند. در کارهای دفاعی بیشتر شرکت می کند. او برای ما بازیکنی ضروری است."
    نقصان قدی در خط دفاع با غیبت په په و راموس: "این چیزی است که اتلتیکو می تواند با استفاده از آن به ما ضربه بزند، در مقابل سویا هم همینطور بود. ما در آن مسابقه خوب کار کردیم. با یارگیری منطقه ای، بازیکنان قد بلند تر می توانند به کوتاه تر ها کمک کنند."

لازم به ذکر است که با رأی دادگاه اداری ورزشی، کارت زرد مارسلو لغو نشد و او دربی را از دست داد.

صفحه 670 از 700 نخستنخست ... 170570620660668669670671672680 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 124 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 124 مهمان ها)