رکورد خارق العاده کارلتو (ft پرز): 6 تا دربی - 4 باخت، دو مساوی
رکورد خارق العاده کارلتو (ft پرز): 6 تا دربی - 4 باخت، دو مساوی
تسلیت
تیم رءال باز هم ترکییییییییییییییید
خوب شد ما باختیم سر و کله بعضی از دوستان هم پیدا شد
علی کاشونی این دور و بر رویت نشده آیا؟
حسین در ادامه بحثای دو نفره مون:
تیم ما به شدت توی خط هافبک مشکل داره... مخصوصا هافبک دفاعی... حرفی که از اول فصل هم زدم... ما الان رسما هافبک دفاعی نداریم... چند تا بازیکن داریم که در نقش هافبک دفاعی بازی می کنن...
البته امروز باید استثنا بشه، چون بدترین شب فصلمون بود، عملا همه به صورت جماعت ریده بودن... از خط دفاعی تا نوک حمله، همه با هم...
ولی در مجموع تیممون به شدت نیاز به یه هافبک دفاعی شش دنگ داره... پوگبا بدجور واجبه
البته علاوه بر هافبک دفاعی نیاز به یه پلی میکر همه کاره هم داریم... نه یکی مثل خامس، یکی که بتونه مواقع لازم گره بازی رو باز کنه... در حال حاضر هم هیچ بازیکنی تو ذهنم نیست
کریس هم فوقش تا یکسال دیگه به دردمون میخوره... باید کم کم با یکی مثل رویس یا هازارد جایگزینش کنیم
البته برای بازی امشب به کارلتو نقد زیاد هست، با این همه غایب باید تیمُ با یه سیستم دیگه ارنج می کرد... وقتی هم جلوی تیمی مثل اتلتیکو با این شرایط دفاعی بازی می کنیم، باید از حربه ای مثل شوت از راه دور زیاد استفاده کنیم ولی متاسفانه تو کل بازی یه دونه شوت زدیم، اونم خارج از چارچوب... مخصوصا که ما این همه شوت زن خوب داشتیم... علاوه بر این کلا امشب باید سعی می کردیم ایستگاهی بگیریم که متاسفانه هیچ کاری توی این زمینه هم نکردیم تیمی که دقیقه 80 تازه اولین کرنرشُ بزنه دیگه حساب کن... البته بازم حرف هست ولی حسش ندارم ادامه بدم
من همیشه گفتم اگر میگم از پپ یا عمو دل خوشم نمیاد به این دلیله که اینا اینقد رو کارشون اصرار میکنن تا گند بزنن ....
عمو دل کی فهمید اشتباه میکنه؟وقتی که اسپانیا نابود شد ...پپ کی فهمید؟وقتی که بایرن ترکید ...
آنچلوتی هم تو همین دستس...نه این بازی همه بازی ها اینقد به یه روش که همه میدونن اشتباهه اصرار میکنه تا وقتی که تیم نابود شه ....
الان هم اینقد به یه روش اصرار میکنه سودش اینه که همه با هم تو زمینن و دودش هم فقط تو چش هوادار میره
ویرایش توسط HO33E!N : 02-07-2015 در ساعت 11:09 PM
من نگفتم آنچلوتی بهترینه یا بی نقصه...
دیدی چند تا ایراد هم خودم گرفتم ازش و نقدهای زیادی به کارش داشتم و دارم...
ولی تو شرایط فعلی بهترینه...
به نظرت اگه کارلتو بره کیو میاره جاش؟ زیدان که نشون داده هنوز خیلی باید تجربه کسب کنه... مورینیو هم که محاله برگرده... ونگر هم تازه داره تو آرسنال جون میگیره... کلوپ هم که معلوم نیست پرز بتونه باهاش کنار بیاد... اگه بره کی میاد جاش؟ یکی مثل مانچو حتما ...
به همین خاطر ترجیح میدم بمونه
در حال حاضر 134 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 134 مهمان ها)