صفحه 676 از 700 نخستنخست ... 176576626666674675676677678686 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 6,751 به 6,760 از 6997

موضوع: <<<<<<< اوندسیمای رئال مادرید در میلان >>>>>>>

فوق حرفه ای
    بنا به گزارش فوتبال اسپانیا، رئیس باشگاه رئال مادرید گفت: "موفقیت ما را گیج کرده است. وقت آن رسیده که کنار هم بایستیم و خودمان را بالا بکشیم. این پیراهن بیشتر از هر چیز دیگری ارزش دارد. به یاد داشته باشید که این رئال مادرید است. ما میلیون ها هوادار در سراسر جهان داریم. ما باید روحیه تیمی خود را بازیابی کنیم، بدون آن ما شکست خورده ایم. ما باید سطح بازی خود را بالا ببریم. ما در نیم فصل اول رقابت ها موفق به انجام این کار شده بودیم. اگر ما دوباره متحد شویم، وضعیت می تواند به حالت عادی برگردد."
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

فوق حرفه ای
    رویس تمدید کرد که

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط HO33E!N نمایش پست ها
    رویس تمدید کرد که
    یه راست بریم سراغ پوگبا
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Milad نمایش پست ها
    یه راست بریم سراغ پوگبا
    نگرانم برا 3 فروردین

فوق حرفه ای
    یعنی منو تو میدونستیم اون نمیدونست ؟قرار بود به خیارامندی اعتماد کنه وقتی جواب نداد چکار کنه ؟
    همین کارو فن خال هم کرد و به فلینی فرصت داد چون ذاتا بازیکن خوبیه حالا تو من یو جواب نداده دلیلش شاید فرصت کم بوده در مورد ایارامندی هم همین صدق میکنه بازیکنی که فصل قبلش بالاتر از ژاوی و ژابی و بوسکتس و اینستا و .... بهترین هافبک فصل اسپانیا انتخاب میشه ذاتا بازیکن بدی نیست شاید فک کرد باید بهش بیشتر فرصت بده که داد ولی هیچ گوهی نشد به خاطر همین رفتن دنبال یکی دیگه
    در ضمن ادم باید بد شانس باشه که تنها هافبک دفاعی خودش 4 ماهی یه بار بازی کنه بعد مصدوم شه و بره تا چند ماه بعد وقتی هم که برگشت مثل بازی با اتلتیک ریدمال باشه و مصدوم شه و بره تا دو ماه دیگه
    من بافروش ژابی الونسو خیلی مخالف بودم و هستم ولی دلیلش کارلتو نمیدونم
    در ضمن کروس رو پرز نخرید کارلو خرید و بیشترین فشار رو خود کارلو اورد تا بخرنش الانم میبینی که چه جور بهش اعتماد داره
    خود کرده را تدبیر نیست!
    بازم مقصرش مربیکه که تمهیدات لازم رُ نیندیشیده بوده واسه این شرایط
    بعد این ایارا یک فصل وقت داشت تا خودشُ ثابت کنه مربی یا اعتقاد پیدا میکنه یا نه تازه زیادم هست! بعد اگر اعتقاد داره خب بهش بازی بده چرا نمیده؟؟؟
    بابا من و حسینم پارسال فهمیده بودیم این احرش بازیکن بشو نیست ایشون نفهمیدن چرا؟؟؟
    رفتن ژابی هم دلیلی داشته اگر انلوتی قاطع میگفت میخوام پرز نگهش میداشت!
    فقط یه خرید تو این همه بریز و بپاش به نظرت کافیه؟؟
    رسما طوری شده میخواد همرُ بذاره تو زمین کسایی که هیچ لزومی هم نداره اما چون خریدا ملیون دلارین نمیشه نیمکتشون گذاشت

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Herzeleid نمایش پست ها
    خود کرده را تدبیر نیست!
    بازم مقصرش مربیکه که تمهیدات لازم رُ نیندیشیده بوده واسه این شرایط
    بعد این ایارا یک فصل وقت داشت تا خودشُ ثابت کنه مربی یا اعتقاد پیدا میکنه یا نه تازه زیادم هست! بعد اگر اعتقاد داره خب بهش بازی بده چرا نمیده؟؟؟
    بابا من و حسینم پارسال فهمیده بودیم این احرش بازیکن بشو نیست ایشون نفهمیدن چرا؟؟؟
    رفتن ژابی هم دلیلی داشته اگر انلوتی قاطع میگفت میخوام پرز نگهش میداشت!
    فقط یه خرید تو این همه بریز و بپاش به نظرت کافیه؟؟
    رسما طوری شده میخواد همرُ بذاره تو زمین کسایی که هیچ لزومی هم نداره اما چون خریدا ملیون دلارین نمیشه نیمکتشون گذاشت
    مگه من گفتم کارلتو علم غیب داره یا هیچوقت اشتب نمیکنه
    مورینیو پارسال در حالی ماتا رو فروخت که همه جلو اتلتیک گفتن تیمش هافبک بازیساز نداره شاید اگه بود شما هم برنده میشدید هر کسی میتونه اشتباه کنه
    فهمیدید ایارامندی بازیکن نیست ؟پس از نگاه تو شورله و دی بروین هم بازیکن نیستن دیگه چون تو چلسی جواب ندادن ولی تو تیمای قبل و بعدشون خوب کار کردن
    من خودم بیشتر از همه گفتم که ایارا به درد ما نمیخوره مخصوصا تو ترکیب 433 یی که الان بازی میکنیم ایارا اگه بازیکن نبود که همین الان به این تخمکیش 27 تا پیشنهاد نداشت
    من نمیگم الان ایارا بره میشه پوگبا ولی به نظرم هر جا بره بهتر از الانی هست که تو رئال بازی میکنه
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

حرفه ای
    رویس تمدید کرد که احتمالا سال بعدش بره بایرن یا بارسا

پوگبا رو میخوان تو *** خر بزارن اینهمه بازیکن دارن؟ ایبارا و خدیرا رو بفروشن بازم جا ندارن

حرفه ای
    آقا من به شدت از شما متشکرم
    هزار جور کل کل میکنیم کسی ناراحت نمیشه
    الان داشتیم با رفیقم در مورد استقلال و پرسپولیس بحث میکردیم بهش گفتم همون تیمی ( پرسپولیس) که شما عرض کردی پارسال ازتون بالاتر بود
    میگه بهم توهین کردی گفتی ((عرض کردی))
    دوستان الدنگ رئالی بازم از شما تشکر میکنم

9. کاربر مقابل از reza67 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    مگه من گفتم کارلتو علم غیب داره یا هیچوقت اشتب نمیکنه
    مورینیو پارسال در حالی ماتا رو فروخت که همه جلو اتلتیک گفتن تیمش هافبک بازیساز نداره شاید اگه بود شما هم برنده میشدید هر کسی میتونه اشتباه کنه
    فهمیدید ایارامندی بازیکن نیست ؟پس از نگاه تو شورله و دی بروین هم بازیکن نیستن دیگه چون تو چلسی جواب ندادن ولی تو تیمای قبل و بعدشون خوب کار کردن
    من خودم بیشتر از همه گفتم که ایارا به درد ما نمیخوره مخصوصا تو ترکیب 433 یی که الان بازی میکنیم ایارا اگه بازیکن نبود که همین الان به این تخمکیش 27 تا پیشنهاد نداشت
    من نمیگم الان ایارا بره میشه پوگبا ولی به نظرم هر جا بره بهتر از الانی هست که تو رئال بازی میکنه
    باز تو رفتی سر وقت ماتا چرا؟؟ اقا اغتقاد نداره و فروخته! چرا نمیگی پارسال با رفتن ماتا ماتیچ اومد و یکی از ارکان اصلی تیم بوده از همون پارسال تا همین الان؟؟ اتفاقا اروپا اگر ماتیچ داشتیم جلو اتلتیکو خیلی موفق تر وبدیم تا ماتا! جلو پا ر ندیدن و اینده دیدن خیلی بهتره
    همین امروز مورینیو مصاحبه کرده بود راجع بع این بازیکنا و گفت اتفاقا اینا بازیکن خوبین و ما اشغال نفروختیم ولی اینا چیزی به ما اضافه نمیکردن واسه همون فروختیم
    بعد مشکل چلسی جلو اتلتیکو هم خلاقیت نبود! و الا ما امسلم جای ماتا کسی نگرفتیم....سسک اگر میخوای بگی جانشین لمپارد شده و داره پست اون بازی میکنه نه ماتا
    بازیکن نیست نگفتم گفتم بازیکن بشو نیست یعنی همین که تو رئال جواب نمیده! بریم پستای قدیمی من خودم n هزار بار گفتم حسینم بوده بقیه هم بودن ولی کارلتو نفهمیده؟؟ شایدم زیادی اعتماد میکنه چیزی که موررینیو نمیکنه و جای بازی دادن و ازمون و خطا تو پیش فصلو تمرینات میفهمه کی به درد بخوره کی نه
    اون جمله اخرت که حرف همیشه منه مثل ورله که من مطونم تا اخر دنیا به چلسی هیچ جا نمیرید ولی ممکنه تو شروله اصن اقای گل بشه
    کلا به نظر من کارلتو نقل و اتقالات قالب قبولی نداشته! من کار با پرز و اینا ندارم من مسئول مستقیم نقل و انتقالات رُ مربی میدونم...

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط MaMaTiR نمایش پست ها
    رویس تمدید کرد که احتمالا سال بعدش بره بایرن یا بارسا

پوگبا رو میخوان تو *** خر بزارن اینهمه بازیکن دارن؟ ایبارا و خدیرا رو بفروشن بازم جا ندارن
    با این اماری که کین داره به جا میذاره یحتمل پرز با 100 تا بیاد سراغش چون فاکتور مهم قیافه هم داره
    رویسم ربطی نداره به کجا بره این طور کرد که قیمتش بره بالاو این دورتموند بدبختم یه چیزی ببره تو این بازار

صفحه 676 از 700 نخستنخست ... 176576626666674675676677678686 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 96 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 96 مهمان ها)