عصر به خیر ... به همه شما خوش آمد می گویم. هیئت مدیره باشگاه تصمیم گرفت تا به همکاری اش با کارلو آنچلوتی پایان دهد. او من و هیئت مدیره را در این مدت تحت تاثیر قرار داد و با فتح دهمین جام قهرمانی نامش را در تاریخ باشگاه جاودانه کرد، اما انتظارات در این جا بسیار بالا است و ما احساس کردیم که حالا زمان مناسبی برای وارد کردن ایده های جدید به تیم و فتح جام های قهرمانی در آینده است.
پیغام کارلو آنچلوتی برای هواداران رئال
او در صفحه اینستاگرامش نوشت:" دوست دارم این دو سال فوق العاده را در یاد داشته باشم. از باشگاه، هواداران و بازیکنان تشکر می کنم."
واکنش مارسلو به اخراج آنچلوتی
در اینستاگرامش نوشت:" از همه چیز ممنونم رئیس . تو انسان خیلی بزرگی هستی. به سلامت"
قدردانی خامس رودریگز از آنچلوتی
خامس در صفحه فیس بوکش نوشت:" برای همه چیز متشکرم استاد. در مدتی کوتاه، چیزهای زیادی به من یاد دادی."
فینال چمپیونزلیگ 2016- میلان
رئال 1(5)-(3)1 اتلتیکو: اوندسیما روی دست زیزو
رئال مادرید با پیروزی 5-3 در ضربات پنالتی مقابل اتلتیکو، بار دیگر قهرمان رقابت های چمپیونزلیگ شد.
به گزارش "ورزش سه"، در این دیدار دو تیم در وقت های قانونی و اضافه به تساوی 1-1 رسیدند اما در ضریات پنالتی در نهایت این رئال بود که توانست به پیروزی برسد و عنوان قهرمانی را از آن خود کند.
رئالی ها بازی را بهتر آغاز کردند و چیزی نمانده بود که در همان دقیقه 5 به گل برسند اما واکنش خوب یان اوبلاک در مقابل ضربه کاسمیرو، دروازه اتلتیکو را بسته نگه داشت.
حملات رئال تا دقیقه 10 ادامه داشت اما پس از آن، بازی متعادل شد و شاگردان سیمئونه هم یکی دو حرکت نصفه و نیمه انجام دادند. با این وجود، این رئال بود که در دقیقه 15 توانست به گل برسد.
روی یک ضربه آزاد، توپ در محوطه جریمه به گرت بیل رسید و او هم با ضربه سر، توپ را به دهانه دروازه فرستاد؛ جایی که سرخیو راموس با ضربه ای نه چندان محکم، کار را تمام کرد؛ هرچند در تصاویر تلویزیونی به نظر می رسید کاپیتان رئال در موقعیت آفساید قرار دارد.
تبریک به تمام هواداران رئال خیلی چسبید
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 10 مهمان ها)