صفحه 92 از 700 نخستنخست ... 42829091929394102142192592 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 911 به 920 از 6997

موضوع: <<<<<<< اوندسیمای رئال مادرید در میلان >>>>>>>

فوق حرفه ای
    تونی کروس با استقبال قابل توجه هشت هزار مادریدیستا در برنابئو مواجه شد و توسط رئالی ها معارفه شد. در مراسم معارفه او به عنوان مالک جدید شماره ۸ رئال مادرید ، هیئت مدیره باشگاه و آلفردو دی استفانو حضور داشتند. این بازیکن که از این استقبال به وجد آمده بود، فریاد ” هالا مادرید ” سر داد.
    پرز خطاب به کروس گفت :” توقعات در این جا خیلی بالاست. در این جا غیرممکن وجود ندارد. هیچ کس نا امید نمی شود. این استادیوم این پیراهن مفهوم عمیقی دارد. حضور در این جا یو بردن جامها یک رویاست. دو ماه پیش دسیما را جشن گرفتیم اما بیشتر می خواهیم. مادریدیسموها به دنبال اوندسیما هستند.”

فوق حرفه ای
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

3. کاربر مقابل از mohammad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

5. کاربر مقابل از mohammad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای

7. کاربر مقابل از mohammad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    ژابی رسما برای بازی سوپرکاپ اروپا محروم شد

ژابی آلونسو ، هافبک میانی رئال مادرید به علت ورود به زمین در بازی فینال چمپیونزلیگ یا یک جلسه محرومیت مواجه شد.

او در آن بازی محروم بود اما پس از گل بیل به زمین پرید و بازیکن ولزی را بغل کرد . به همین خاطر او بازی با سویا را از دست داد.

9. کاربر مقابل از mohammad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    کروس :” رئال تنها انگیزه من برای جدایی از بایرن بود”

تونی کروس ، خرید جدید رئال مادرید در کنفرانس مطبوعاتی شرکت کرد.

خرید جدید رئال مادرید در مصاحبه با خبرنگاران گفت:” مسلما می خواستم بایرن را ترک کنم اما برای من گزینه دیگری وجود نداشت. فقط می خواستم به رئال مادرید بپیوندم.”
    وی افزود :” سطح توقعات را در باشگاهی مثل رئال مادرید دوست دارم. در بایرن فقط پیروزی اهمیت دارد. این جا نیز همین طور است.”
    کروس افشا کرد که برای پیوستن به رئال با خدیرا صحبت کرده است :” خدیرا خیلی در مورد رئال برای من تعریف کرد. نمی دانم که در آینده اش چه اتفاقی رخ می دهد و چه آینده ای پیش روی اوست اما مسلما از رئال مادرید تعریف کرد.”
    شماره ۸ جدید رئال مادرید در مورد پست ایده آل خود گفت :” در سالهای اخیر تقریبا در همه پست ها بازی کرده م و هیچ مشکلی ندارم.”
    وی در مورد شایعه اختلاف با گواردیولا گفت :” هیچ مشکلی با او نداشتم. تنها انگیزه ام برای جدایی از بایرن ، پیوستن به رئال مادرید بود.”
    کروس در مورد شانس های حضور خود در سوپرکاپ اروپا گفت:” من در روز ۱۴ مرداد به تمرینات اضافه می شوم، یعنی یک هفته پیش از سوپرکاپ. در این باره مربی تصمیم گیری خواهد کرد.”
    شماره ۸ رئال در مورد دلایل جدایی خود از بایرن اظهار داشت:” در بایرن مدت زیادی حضور داشتم و جامهای زیادی بردم.اما می خواستم یک گام متفاوت بردارم و در باشگاه بزرگ دیگری حضور داشته باشم.”
    وی در مورد رابطه خود با آنجلوتی گفت:” بسیار کم با هم صحبت کردیم . اما نه حالا و در هیچ زمان دیگری نخواهم گفت که با یکدیگر چه صحبت هایی انجام داده ایم.”
    کروس در مورد این که رئال چه زمانی با او تماس گرفته است ، بیان کرد:” اولین تماس من با رئال مادرید مدتها پیش اتفاق افتاد. هدفم همیشه روی کاری بود که از دستم بر می آید.”

11. کاربر مقابل از Changed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای

کروس در فرودگاه با استقبال کارلو آنچلوتی روبرو شد

فرناندو ایه رو که به تازگی دستیار آنچلوتی شده نیز به فرودگاه رفته بود

کروس در مسیر انتقال از فرودگاه به برنابئو

تونی تست‌های پزشکی را با موفقیت سپری کرد

کروس عنوان کرد که با پیوستن به رئال مادرید، یکی از رویاهایش تعبیر شده است

هافبک آلمانی که قراردادی 6 ساله با سپیدپوشان امضا کرده، شماره 8 رئال را بر تن خواهد کرد.

کروس در حال امضا ی قرارداد با رئال مادرید

کروس و پیراهن جدیدش در تالار افتخارات رئال مادرید

استقبال گرمی از کروس در برنابئو توسط هواداران رئال شد

13. کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای

کلیپ عکس العمل های ناواس

فوق حرفه ای
    مادرید: "من خیلی تحت تأثیر این باشگاه و طوری که آن ها به دنبال به خدمت گیری من بودند، قرار گرفته ام. همه چیز خوب پیش رفته است و من از اینجا بودن خوشحالم."
    فشار: "من فشار را دوست دارم. این شبیه زمانی است که بازی کردن را آغاز کرده بودم. در بایرن تنها یک گزینه پیش رو داشتید: پیروزی. فتح عناوین. و من مطمئنم که اینجا هم همانطور خواهد بود. من اینجا هستم که عناوین مختلفی فتح کنم و این مرا به جلو می راند. هرکاری که بتوانم خواهم کرد تا مطمئن شویم که رئال مادرید همچنان یک باشگاه موفق خواهد بود."
    خدیرا: "البته که با او صحبت کرده ام. او خیلی از رئال مادرید برایم تعریف کرد و تصمیم مرا تأیید کرد. نمی دانم آینده او چگونه رقم خواهد خورد و به من هم بستگی ندارد، بلکه به خود خدیرا و باشگاه بستگی دارد."
    پست مورد علاقه: "در طول چند سال گذشته، من تقریباً در تمام پست های خط میانی بازی کرده ام. من دوست دارم که در مرکز خط میانی بازی کنم، اما اهمیت زیادی به آن نمی دهم. من در تمام پست های خط هافبک خوب بازی می کنم و از اینکه می توانم در رئال مادرید بازی کنم خوشحالم."
    گواردیولا: "از همان ابتدا روشن بود که من از بایرن مونیخ جدا خواهم شد، اما می خواستم به رئال مادرید بپیوندم. هیچ گزینه دیگری برای من وجود نداشت. مادرید دلیل حضور من در اینجاست. من هیچ مشکلی با گواردیولا نداشتم. کاملاً برعکس. من رابطه خیلی خوبی با او داشتم و هیچ چیزی برای انتقاد کردن وجود ندارد. من هیچ مشکلی با او ندارم و از سبک بازی او بهره مند شدم."
    زبان اسپانیایی: "در مایورکا آنها آلمانی صحبت می کردند [می خندد] و من هم هر کاری می توانستم، کردم. می توانم بگویم صبح به خیر [Buenos días] و Hala Madrid!"
    دیدار نیمه نهایی چمپیونزلیگ مقابل رئال مادرید: "تصمیم من هیچ ربطی به آن بازی نداشت."
    آلونسو برای دیدار **** کاپ اروپا محروم خواهد بود، آیا شما آماده خواهید بود؟ "نمی دانم بازی خواهم کرد یا نه، چرا که تمرینات من از 5 آگوست شروع خواهد شد. مسابقه یک هفته بعد از آن است، و باید ببینیم که تمرینات چگونه پیش خواهد رفت. سخت است که از حالا بگویم در چه وضعیتی خواهم بود. پس اجازه دهید ببینیم چه می شود."
    گفتگو با آنچلوتی: "من با آنچلوتی صحبت کرده ام، اما زمان زیادی نداشته ام. و صحبت های ما بین خودمان خواهد ماند، و در آینده هم به همین ترتیب خواهد بود."
    آیا عادلانه بود که لیونل مسی جایزه بهترین بازیکن جام جهانی را برنده شود؟ "در آن روز این مسئله برای ما اهمیت نداشت، چرا که ما به عنوان تیم برنده جام شده بودیم، و شخصاً جوایز فردی در مقایسه با جام جهانی هیچ معنایی برای من ندارد."
    هم تیمی هایت در بایرن مونیخ، وقتی خبر انتقال به رئال مادرید را شنیدند چه گفتند؟ "در بایرن، ما دوران فوق العاده ای داشتیم و همه بازیکنان به من تبریک گفتند، آنها می دانستند که این تصمیم شخصی من بوده است و آن را قبول کردند."
    انتقادات به خاطر رقصیدن در جشن قهرمانی در برلین: "شنیدم. در آلمان هم در این مورد صحبت می کردند، اما این علیه فرد خاصی نبود و هیچ چیزی پشت پرده این موضوع قرار ندارد. تبدیل این موضوع به یک مشکل، کاملاً مسخره است."
    رئال مادرید چگونه است؟ "رئال مادرید بهترین باشگاه دنیاست و یک گام بالاتر از بایرن مونیخ است. و برای من برداشتن این گام مهم بود. رئال مادرید شماره 1 است و من از اینکه اینجا هستم خوشحالم."
    یواخیم لوو: "وقتی به یواخیم لوو گفتم که احتمالاً به رئال مادرید خواهم رفت، او به من تبریک گفت و عنوان کرد که مادرید یک باشگاه عالی است."

16. کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای

کروس سپیدپوش شد
    “من انسان مناسب برای بردن جامها هستم”
    تست پزشکی را پشت سر گذاشت، با والدبباس آشنا شد و مقابل هواداران مشتاق معارفه شد
    کروس:” چیزی زیباتر از این را تصور نمی کردم
    “حضور در رئال یک گام به جلو در دوران فوتبالم است”
    ۱۰ هزار هوادار در برنابئو علیرغم دمای چهل درجه
    ژابی آلونسو سوپرکاپ را از دست داد / یوفا او را به محرومیت یک جلسه ای پس از ورود به زمین در فینال چمپیونزلیگ محکوم کرد
    افزایش چشمگیر برای ناواس / از دستمزد ۲۵۰ هزار یورو به ۲٫۵ میلیون در رئال می رسد
    سوپرکاپ اسپانیا / ۲۸ مرداد، بازی رفت در برنابئو / ۳۱ مرداد بازی برگشت در کالدرون

18. کاربر مقابل از mohammad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 92 از 700 نخستنخست ... 42829091929394102142192592 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 96 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 96 مهمان ها)