نوشته اصلی توسط mohammad مجی ایا نه په یوهان کابایه ام
نوشته اصلی توسط CRSA7 خامس بیاد من خیالم راحت شه خودذمون جواهر داریم ردش میکنیم تا یکی بیاد که معلوم نی جواب بده یا نه به بارسا انتقاد می کنیم که بازیکنا رُ میگیره میرینه توشون میفروشه خودمون بهترینامون رُ رد میکنیم
نوشته اصلی توسط HO33E!N خودذمون جواهر داریم ردش میکنیم تا یکی بیاد که معلوم نی جواب بده یا نه به بارسا انتقاد می کنیم که بازیکنا رُ میگیره میرینه توشون میفروشه خودمون بهترینامون رُ رد میکنیم نظر من به به نظر اقا پرز نزدیک است
نوشته اصلی توسط CRSA7 نه په یوهان کابایه ام یه سیگار بکش انخل نره مثه بازی رفت پارسال با الچه
خداییش فالکائو لازم نیست .. این ناواس هم در حد رئال نیست ... تمام
نوشته اصلی توسط mohammad یه سیگار بکش انخل نره مثه بازی رفت پارسال با الچه اگر به اینچیزا بود نا تاحال حا معتاد شده بودیم ... که اینا نرن
نوشته اصلی توسط CRSA7 خداییش فالکائو لازم نیست .. این ناواس هم در حد رئال نیست ... تمام فعلا برا رفع کوتی لازمه....در ضمن ما مهاجم نداریم به غیر از بنز
نوشته اصلی توسط HO33E!N خودذمون جواهر داریم ردش میکنیم تا یکی بیاد که معلوم نی جواب بده یا نه به بارسا انتقاد می کنیم که بازیکنا رُ میگیره میرینه توشون میفروشه خودمون بهترینامون رُ رد میکنیم پوگبا 75 میلیون دیماریا 60 میلیون
نوشته اصلی توسط CRSA7 نظر من به به نظر اقا پرز نزدیک است پیر خرفت دیوث
نوشته اصلی توسط HO33E!N فعلا برا رفع کوتی لازمه....در ضمن ما مهاجم نداریم به غیر از بنز بدون مهاجم حالش بیشتر ه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 81 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 81 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن