صفحه 109 از 700 نخستنخست ... 95999107108109110111119159209609 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1,081 به 1,090 از 6997

موضوع: <<<<<<< اوندسیمای رئال مادرید در میلان >>>>>>>

فوق حرفه ای
    ایسکو : در رئال می مانم؛ شایعات را باور نکنید

ایسکو با گفتن این جمله اعتماد به نفس بالای خود را نشان داد و اینکه از رقابت با کروس و خامس ترسی ندارد.
    لیورپول،سویا و میلان باشگاه هایی هستند که در مورد شرایط واگذاری ایسکو با رئال مادرید وارد مذاکره شده اند.

آمدن کروس و پیوستن احتمالی خامس رودریگس بدون شک کار را برای فیکس بازی کردن ایسکو سخت می کنند و همین عامل، دلیلی شده برای اینکه باشگاه های بزرگ اروپایی برای حداقل قرض گرفتن این ستاره مالاگایی دست به کار شوند.
    این در حالی است که خود بازیکن صراحتا اعلام کرده که بطور حتم در این فصل در رئال مادرید حضور خواهد داشت و برای بدست آوردن یک جای ثابت می جنگد.
    ایسکو فصل گذشته اعتماد آنچلوتی و هواداران رئال را به خوبی جلب کرد، تا جاییکه کارلتو او را با روزهای اوج سیدورف مقایسه کرد.او 3168 دقیقه برای رئال بازی کرد. در سه بازی بسیار مهم فصل (فینال کوپا، نیمه نهایی چمپیونزلیگ مقابل بایرن و فینال مقابل اتلتیکو) حصوری موثر داشت.
    ایسکو با گفتن این جمله اعتماد به نفس بالای خود را نشان داد و اینکه از رقابت با کروس و خامس ترسی ندارد.
    دیروز ایسکو در حساب توئیتر خود در واکنس به شایعه رفتن قرضیش به سویا نوشت : " همه این شایعات دروغند "
    با این وجود تجربه نشان داده است که باید تا اتمام فصل نقل و انتقالات صبور باشیم.

2. کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    در نظرسنجی as
    عجیب اما واقعی؛کیلور ناواس گزینه شماره یک هواداران رئال

رئالی ها؛ کیلور ناواس را نیز به عنوان کسی که در این فصل باید شماره یک رئال باشد انتخاب کردند.
    وبسایت روزنامه AS در چند روز گذشته در طی یک نظرسنجی از هواداران رئال مادرید خواسته بود تا بگویند کدام یک از این سه دروازه بان: "ناواس،کاسیاس،لوپس"؛ باید این تیم را ترک کند.

نتیجه این نظر سنجی امروز اعلام شد و دیه گو لوپز از سوی هواداران، دروازه بانی لقب گرفت که باید این تیم را ترک کند.
    رئالی ها؛ کیلور ناواس را نیز به عنوان کسی که در این فصل باید شماره یک رئال باشد انتخاب کردند.
    48.51 درصد به رفتن لوپز رای دادند. کاسیاس و ناواس نیز به ترتیب 42.06 و 9.43 درصد رای آوردند.

4. کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط HO33E!N نمایش پست ها
    در نظرسنجی as
    عجیب اما واقعی؛کیلور ناواس گزینه شماره یک هواداران رئال

وبسایت روزنامه AS در چند روز گذشته در طی یک نظرسنجی از هواداران رئال مادرید خواسته بود تا بگویند کدام یک از این سه دروازه بان: "ناواس،کاسیاس،لوپس"؛ باید این تیم را ترک کند.

نتیجه این نظر سنجی امروز اعلام شد و دیه گو لوپز از سوی هواداران، دروازه بانی لقب گرفت که باید این تیم را ترک کند.
    48.51 درصد به رفتن لوپز رای دادند. کاسیاس و ناواس نیز به ترتیب 42.06 و 9.43 درصد رای آوردند.
    کسایی که گفتن لوپز بره 48 درصد
    کسایی که گفتن کاسیاس بره 42 درصد

خب پس تقریبا مساوی

فوق حرفه ای
    دستیار مورینیو: لوکاکو در چلسی می‌ماند

هلند مدعی شد که لوکاکو در هفته ی دوم پیش فصل به تیم اضافه خواهد شد.
    استیو هلند، دستیار اول مورینیو در چلسی ، نزدیک بودن لوکاکو به درهای خروجی استمفورد بریج را تکذیب کرد.

مهاجم بلژیکی که فصل گذشته به صورت قرضی در اورتون بازی می‌کرد، در 31 بازی موفق شد 15 گل به ثمر برساند و نمایش‌های خوبی داشت.
    شایعات حاکی از آن است که لوکاکو احتمالا یک فصل دیگر در اورتون سپری خواهد کرد و این در حالیست که تاتنهام و وولفسبورگ خواهان به خدمت گرفتن او هستند.
    هلند در جمع خبرنگاران گفت: " در هفته ی دوم پیش فصل وقتی تیم در هلند است، او به ما ملحق خواهد شد"
    او در پاسخ به احتمال خروج لوکاکو پیش از پیوستنش به تیم در هلند گفت: " این یک موقعیت قابل درک است."
    هلند درباره فن خینگل گفت: " مارکو به خوبی با تیم تمرین کرده و از مصدومیت بسیار بدی که گریبان گیرش بود، رهایی پیدا کرده است. او آماده است و هر بازی قدرتمند تر نشان می‌دهد."

7. کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Unforgiven نمایش پست ها
    کسایی که گفتن لوپز بره 48 درصد
    کسایی که گفتن کاسیاس بره 42 درصد

خب پس تقریبا مساوی
    رفتن کاسیاس تقریبا محاله...آنچلوتی همچی خطری رُ به جون نمیخره ...

فوق حرفه ای
    رفتن کاسیاس تقریبا محاله...آنچلوتی همچی خطری رُ به جون نمیخره ...
    خودش باید بخواد بره
    خودش اراده کنه همونطور که فصل پیش وسط فصل تهدید میکرد میرم

مرده و حرفش

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Unforgiven نمایش پست ها
    خودش باید بخواد بره
    خودش اراده کنه همونطور که فصل پیش وسط فصل تهدید میکرد میرم

مرده و حرفش
    داری میذاریش تو رودرواسی

فوق حرفه ای
    داری میذاریش تو رودرواسی

فوق حرفه ای
    کارانکا: “مورینیو مدتها برای نیمکت نشینی کاسیاس فکر کرده بود”

آیتور کارانکا با روزنامه مارکا مصاحبه کرد. وی گفت که مربی چلسی ” بهترین مربی دنیاست” و افزود:” از حضور در کنار او خیلی چیزها یاد گرفتم. هر دستیاری از او چیزهای زیادی یاد می گیرد. در مورد مدیریت گروه در شرایط مشکل ، گنجایش بازیخوانی ، سبک مربیگری، هیجان در هر تمرین، روش او در برخورد با کادر فنی و … چیزهایی یاد گرفتم. انگار یک آرشیتکت یا یک وکیل بودم که به تازگی لیسانس گرفته بودم و سه سال نزد او کارآموزی انام دادم.”
    وی در مورد تفرقه افکنی مربی چلسی در رئال گفت:”فکر نمی کنم که او باعث تفرقه شده باشد. او هر لحظه سعی می کرد بهترین تصمیم را بگیرد. او در لحظات مشکل بهترین تصمیم را می گرفت. همه در مورد نبود کاسیاس صحبت می کردند اما این تصمیمی نبود که یک شبه گرفته باشد. مدتها برای آن فکر کرده بود و آن را صلاح تیم می دانست. حالا مهم این بود که رئال به دسیما رسید و هواداران با هم آشتی کردند. ”
    مربی میدلزبورو افزود:”از او یاد گرفتم که گاهی نظر واقعی خودم را نگویم. این بیشتر به خاطر خانواده من مهم است تا خودم. من به خاطر حرفهای او اذیت نشدم. مسلما سه سال حضورم در رئال وقت کشی نبود.بخشی از بهترین کادر فنی دنیا بودم و چیزهای زیادی یاد گرفتم.”
    وی در پایان گفت:” در ۸۹ مصاحبه نماینده رئال مادرید و مورینیو بودم. این یک افتخار است. برخی می گفتند که من در کادر فنی او وظیفه ای ندارم اما حضورم در کنفرانس های مطبوعاتی نشان می دهد که من هم بخشی از کادر او بودم. “

فوق حرفه ای
    ناچو و خسه، تنها محصولات خالص آکادمی

اگر کاسیاس را به عنوان اسطوره و نماد کنار بگذاریم، در حال حاضر تنها کاستیایی های خالص ترکیب اصلی رئال مادرید را ناچو و خسه تشکیل می دهند.

در حقیقت به جز ناچو و خسه هیچ کدام از بازیکنان فعلی رئال به صورت مستقیم از کاستیا به تیم اصلی نرسیدد. کارواخال، آربلوا و آربلوا دیگر بازیکنانی هستند که در آکادمی رئال رشد کردند اما هر سه نفر مدتی در باشگاه های دیگر بودند. فقط ناچو و خسه مستقیما از کاستیا به تیم اصلی دست پیدا کردند.

صفحه 109 از 700 نخستنخست ... 95999107108109110111119159209609 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 84 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 84 مهمان ها)