صفحه 117 از 700 نخستنخست ... 1767107115116117118119127167217617 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1,161 به 1,170 از 6997

موضوع: <<<<<<< اوندسیمای رئال مادرید در میلان >>>>>>>

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط o m i d نمایش پست ها
    در دل زیاده

یه روز میام مفصل
    یه روز بیو مفصل

فوق حرفه ای
    خانومش بسیار زشته

فوق حرفه ای
    رئیسمون بسیار شیک

فوق حرفه ای

فوق حرفه ای
    دو هوادار برای بغل کردن خامس وارد برنابئو شدند!

در مراسم معارفه خامس در برنابئو در حضور ۴۵ هزار تماشاگر ، دو هوادار از فرط شوق به درون زمین پریدند و او را بغل کردند.

خامس سعی کرد که اعضای حراست باشگاه را در مقابل دو هواداری که او را بغل کرده بودند، ارام کند. او یکی از توپ ها را به یکی از هواداران هدیه داد.

6. کاربر مقابل از Changed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    خامس رودریگز ، پس از معارفه با پیراهن شماره ۱۰ رئال ماردی دگفت:” امیدوارم که بتوانم همه را خوشحال کنم و با رئال جام ببرم. زنده باد رئال.” خامس سپس لباس رئال را در مقابل ۴۵ هزار هوادار به تن کرد. او لوگوی رئال را بوسید تا به شدت تشویق شود. پرز نیز در تالار افتخارات در مورد خاطره دی استفانویی گفت که در سال ۱۹۵۳ از کلمبیا به رئال آمد.
    پرز گفت:” خامس ستاره جام جهانی برزیل بود. یکی از بهترین های مسابقات. آقای گل بود و بهترین گل را به ثمر رساند. خامس ، تو هرگز علاقه ات به رئال را کتمان نکردی، مطمئنم که اولین باری که وارد برنابئو شدی در خاطرت خواهد ماند. خانواده ات می دانند که تلاش هایشان برای رساندن تو به این جا به نتیجه رسیده است.”
    فرناندو کاریو، سفیر کلمبیا در اسپانیا نیز گفت:” به عنوان یک کلمبیایی به حضور خامس افتخار می کنم. شماره ۱۰ ما به یک باشگاه درجه یک ملحق شده است.اول در جام جهانی درخشید و حالا دوباره ما را هیجان زده کرده است. در کلمبیا همه شیقته رئال هستند، هم به خاطر مدارس فوتبال و هم به خاطر میراث دی استفانو.”

8. کاربر مقابل از Changed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    خامس رودریگز در کنفرانس مطبوعاتی پس از مراسم معارفه در برنابئو شرکت کرد. وی گفت :” می دانم فشار زیادی وجود دارد اما آماده هستم.” پیغام به کلمبیا:” این لحظه ایست که همیشه رویایش را داشتم. در این جا می توانم تاریخ ساز شوم. می دانم که فشار خیلی زیاد است اما آماده ام تا با آن مواجه شوم. در این جا می خواهم پیروز شوم. امیدوارم که به رویایم برسم.”
    مذاکره:” از جانب خودم از وقتی فهمیدم مرا می خواهند، همه تلاشم را کردم تا به این جا بیایم و کمک کنم.”
    گل به اروگوئه:” این گل حاصل سختکوشی و تلاشی بود که انجام دادم. قبلا در موردش صحبت کردم.”
    اسطوره:” همیشه زیدان را تحسین می کردم.”
    پست :” همیشه هر جا که مربی می خواست به راحتی بازی می کردم. در چپ، راست و وسط.”
    سومین بازیکن گرانقیمت تاریخ رئال:” در مورد اعداد صحبت نمی کنم. فقط می خواهم که تاریخسازی کنم و هواداران رئال را خوشحال کنم.”
    شماره ۱۰:”همیشه این شماره را می پوشیدم اما برای حضور در این جا حاضر بودم شماره ۱۰۰ را به تن کنم. امیدوارم که جام ببرم.”
    رقابت:” برای من خوب است و افتخاری است که در کنار این همه ستاره بازی کنم. مسلما چیزهای زیادی خواهم آموخت.”
    تعطیلات:” در روز دهم مرداد خواهم آمد و امیدوارم که از همان روز به تمرینات اضافه شوم.”
    اولین خاطرات :” زیدان ، رونالدو، روبرتو کارلوس . همیشه رئالی بودم، این تیم را دنبال می کردم و رویایم حضور در این جا بود.”
    فالکائو در رئال:” به من چیزی نگفت. در این باره هیچ صحبتی نشد. فالکائو گلزن بزرگی است و می تواند در این باشگاه بازی کند اما این تصمیم مربوط به باشگاه است.”
    هم تیمی ها:” شخصیت های بزرگی هستند و حضور در کنار آنها بی نظیر است. امیدوارم که جامها را کنار هم ببینیم.”
    پورتو:” همیشه دوست دارم قهرمان شوند و جامهای زیادی ببرند.”
    خانواده:” به خاطر این که همیشه کنارم بودند متشکرم.”
    فیکس شدن:” به اینم فکر نمی کنم. فقط می خوهم تمرین کنم و از فرصت هایم استفاده کنم.”
    کروس:” کیفیت زیادی دارد اما کل تیم همین گونه هستند و می خواهند پیروز شوند.”

10. کاربر مقابل از Changed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای

فلورنتینو پرس: خامس می تواند هواداران رئال را اغوا کند

این ستاره جوان کلمبیایی که امروز با انتقالی 88 میلیون یورویی، از موناکو به رئال پیوست، ساعتی پیش در حضور 44 هزار هوادار در سانتیاگو برنابئو، به طور رسمی معرفی ش.
    فلورنتینو پرس، رئیس باشگاه رئال مادرید، معتقد است که خامس رودریگس، ستاره جدید تیمش، می تواند هواداران رئال را اغوا کند.

این ستاره جوان کلمبیایی که امروز با انتقالی 88 میلیون یورویی، از موناکو به رئال پیوست، ساعتی پیش در حضور 44 هزار هوادار در سانتیاگو برنابئو، به طور رسمی معرفی ش.
    رودریگس که قراردادی 6 ساله با رئال بسته، در جام جهانی 2014 با به ثمر رساندن 6 گل، کفش طلای رقابت ها را به دست آورد و پرس امیدوار است که او بتواند فرم خوبش با پیراهن کلمبیا را در سانتیاگو برنابئو تکرار کند.
    او در صحبت هایش در این مراسم گفت:" امروز مردی اینجاست که می تواند هواداران فوتبال را اغوا کند؛ بازیکنی که یکی از ستاره های جام جهانی بود. بازی های خوب کلمبیا و گل های او، خامس را به یکی از بهترین بازیکن رقابت ها تبدیل کرد؛ ضمن اینکه او کفش طلای رقابت ها و عنوان زیباترین گل جام را نیز به دست آورد خوش آمدی خامس رودریگس.
    تو هیچ وقت این مسئله را پنهان نکردی که طرفدار رئال هستی. هر بار که از تو در این مورد سوال شد، با غرور جواب دادی. تو امروز اولین روزی که برنابئو را دیدی را به یاد خواهی آورد؛ زمانی که گفتی می خواهی اینجا بازی کنیم. رویای تو از همین حالا آغاز شد. پسری که رویای پوشیدن پیراهن زیدان، رائول و بکام را داشت، حالا بازیکن رئال مادرید است."

12. کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    گواردیولا: اگر این فصل در بایرن موفق نشوم، اخراجم می کنند/ کپی کردن از بارسای من اشتباه است

این مربی اسپانیایی در اولین فصل حضورش در باشگاه بایرن، با این تیم قهرمان بوندس لیگا و دی اف بی پوکال شد اما در لیگ قهرمانان، در مرحله نیمه نهایی، در مجموع دو دیدار با نتیجه 5-0 مغلوب رئال شد.
    پپ گواردیولا، سرمربی بایرن مونیخ، تایید کرد که اگر نتواند در فصل پیش رو، انتظارات را برآورده کند، از این باشگاه اخراج خواهد شد.

این مربی اسپانیایی در اولین فصل حضورش در باشگاه بایرن، با این تیم قهرمان بوندس لیگا و دی اف بی پوکال شد اما در لیگ قهرمانان، در مرحله نیمه نهایی، در مجموع دو دیدار با نتیجه 5-0 مغلوب رئال شد.
    او به خبرنگاران گفت:" هیچ چیز نگفتنی ای وجود ندارد. اگر نتوانم قهرمانی به دست بیاورم، سال آینده یک مربی جدید به بایرن خواهد آمد. من به اینجا آمدم تا کارم را به بهترین شکل ممکن انجام بدهم؛ همان کاری که در بارسا کردم. من به کشور متفاوتی آمدم که فوتبال را به شیوه ای کاملا متفاوت انجام می دهد.
    قصد دارم خودم را با شرایط اینجا سازگار کنمو امیدوارم تیم هم با ایده های من سازگار شود اما این پروسه ای نیست که در یک سال اتفاق بیفتد. ما در فصلی فوق العاده، قهرمان بوندس لیگا و جام حذفی شدیم. آنچه مقابل رئال اتفاق افتاد، واقعا شرمسار کننده بود. ما نه تنها شکست خوردیم، بلکه یک فرصت خوب را از دست دادیم."
    گواردیولا همچنین در مورد سبک بازی بارسا در زمان حضورش در نوکمپ صحبت کرد و ادعا کرد که تیم های زیادی تلاش می کنند تا آن سبک بازی را به نمایش بگذارند.
    " خیلی ها قصد کپی کردن از آن تیم دارند. این یک اشتباه بزرگ کرد. اگر از آن سبک کپی کنید، ممکن است یک روز ببرید و روز بعد ببازید. باید در مورد کار مربیان و بازیکنان صبور بود تا به نتیجه رسید.
    هر سیستمی خوب است و هر سیستمی اشتباه است. من مطمئن نیستم که حذف ایتالیا و اسپانیا در جام جهانی به دلیل سیستم اشتباه بود یا اینکه قهرمانی آلمان به دلیل فلسفه درست شان اتفاق افتاد.
    اسپانیا زود حذف شد اما آنها با همان مربی به کارشان ادامه می دهند و با همان سبک بازی. شاید آنها با نتایج خوب برگردند. مسئله این است که به آنچه انجام می دهید، باور داشته باشید."

14. کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

صفحه 117 از 700 نخستنخست ... 1767107115116117118119127167217617 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 97 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 97 مهمان ها)