نوشته اصلی توسط HO33E!N هر چی رکورد زدیم تو نقل و انتقالات یا قبل یا بعدشههر چند که با اومدن سوارز و بیل موافق بود ها... کلا گرون ترین خریدش لوکا بود
نوشته اصلی توسط HO33E!N من گزارش عربی و انگلیسی بایرن و اتلتیکو دارم خیلی خوبه هر از چند صباحی نگا میکنم کیف میکنم ولی کلا حس و حال خیابانی یه لذت دیگه بهم میده ایضا حال یوسفی بعد فینال کوپا ... ولی نسخه full hd که دارم همون گزارش عربی انگلیسیه
نوشته اصلی توسط vahid ها... کلا گرون ترین خریدش لوکا بود بعضی وقتا یه خیری تو بعضی اتفاقا هستاگر سوارز به عنوان بازیکن رئال اون حرکتُ میزد نمیشد جمعش کرد به این راحتی
نوشته اصلی توسط vahid ولی کلا حس و حال خیابانی یه لذت دیگه بهم میده ایضا حال یوسفی بعد فینال کوپا ... ولی نسخه full hd که دارم همون گزارش عربی انگلیسیه خیلی خوبه بعضی جاهاشآنجلوتی سلم علی رئیسسس
نوشته اصلی توسط HO33E!N بعضی وقتا یه خیری تو بعضی اتفاقا هستاگر سوارز به عنوان بازیکن رئال اون حرکتُ میزد نمیشد جمعش کرد به این راحتی صد درصد... ولی دروغ نمیتونم بگم... علی رغم همه اینا، دوس داشتم بیاد رئال
نوشته اصلی توسط vahid صد درصد... ولی دروغ نمیتونم بگم... علی رغم همه اینا، دوس داشتم بیاد رئال منم قبولش دارم....دوس داشتم تو رئال باشه ....یکی از 4 بازیکن تاثیر گذار دنیاس... ولی کاراش قابل هضم نی
نوشته اصلی توسط HO33E!N خیلی خوبه بعضی جاهاشآنجلوتی سلم علی رئیسسس هنوز بعد چند ماه نتونستم بفهمم بایرن مونیخُ چه جوری تلفظ می کنه
نوشته اصلی توسط HO33E!N منم قبولش دارم....دوس داشتم تو رئال باشه ....یکی از 4 بازیکن تاثیر گذار دنیاس... ولی کاراش قابل هضم نی آره اون که سر جاش... ولی سبک بازیش خیلی به تیم ما میخورد ... یه حسی بهم میگه تو بارسا به سرنوشت ویا دچار میشه
حسین کلیپی که خیلی دوست دارم و هنوز که هنوزه نگا می کنم، کلیپ شادی هوادارا بعد گل راموسه
نوشته اصلی توسط vahid حسین کلیپی که خیلی دوست دارم و هنوز که هنوزه نگا می کنم، کلیپ شادی هوادارا بعد گل راموسه ها اون خیلی خوبه شوخی بازیکنا با کارلتو هم خیلی خوبه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 108 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 108 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن