صفحه 130 از 700 نخستنخست ... 3080120128129130131132140180230630 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1,291 به 1,300 از 6997

موضوع: <<<<<<< اوندسیمای رئال مادرید در میلان >>>>>>>

فوق حرفه ای
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوق ستاره کروات تیم فوتبال رئال مادرید از جاه طلبی هایش برای فصل پیش رو سخن گغت.

به گزارش MARCA لوکا مودریچ فوق ستاره کروات باشگاه رئال مادرید اسپانیا پیش از پرواز به آمریکا برای پیوستن به اردوی کهکشانی ها در لس آنجلس در مصاحبه ای کوتاه با این روزنامه از اهداف جدید لوس بلانکوس برای فصل جدید رقابت ها سخن گفت.
    " زمان ما فرا رسیده است و ما می خواهیم که هر شش جام را به دست آوریم. از نظر من هیچ راهی برای یادبود خاطره آلفردو دی استفانو بهتر از حفظ فلسفه او که پیروزی و قهرمانی در تمام رقابت ها است، وجود نخواهد داشت."
    گفتنی است مودریچ در ادامه صحبت های کوتاه خود اذعان کرد که آمدن تونی کروس جیمز رودریگز فوق ستاره های جدید تیم فوتبال رئال مادرید، این تیم را از گذشته به مراتب قدرتمند تر خواهد کرد.
    شایان ذکر است شاگردان کارلو آنجلوتی در تیم فوتبال رئال مادرید در این فصل در 6 تورنمنت ( سوپرکاپ اسپانیا، **** کاپ اروپا، جام باشگاه های جهان، لالیگا، حام حذفی اسپانیا و لیگ قهرمانان اروپا) شانس قهرمانی خواهند داشت.

2. کاربر مقابل از Changed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    خامس:” چالش ها را دوست دارم”

خامس رودریگز در مصاحبه با رئال مادرید تی وی در مورد پیوستنش به کهکشانی ها صحبت کرد.

پیوستن به رئال ؟:” همیشه می خواستم بخشی از این باشگاه باشم. امیدوارم که سالها از حضور در این جا لذت ببرم و به باشگاه کمک کنم که جامهای بیشتری ببرد. هرگز نمی توان این را فراموش کرد. یک ماه اخیر برای من خیلی زیبا بود. همیشه دوست داشتم این جا باشم . رئال به من ابراز تمایل کرد و همه تلاشم را کردم تا در این جا باشم. خوشحالم . این چیزی است که همیشه می خواستم.”

روز معارفه:” این خاطره همیشه در یادم می ماند و امیدوارم مادریدیسموها را خوشحال کنم.”

تماشاگر ویژه بایرن ۰-۴ رئال:” این فرصت را داشتم تا تیم محبوبم را تشویق کنم. این باشگاه تاریخ و انگیزه برای بردن جامها را دارد. باری این چالش آماده هستند

رونالدو:” هم او و هم باقی ترکیب ستارگانی بزرگ هستند و حضور در کنار بهترین ها برای من افتخار است. امیدوارم که بتوانم در کنار آنها جامهای زیادی ببرم.”

دی استفانو:” برای کلمبیا شخصیت بی نظیری بود. همین طور در این جا. او در این جا و آن جا تاریخ سازی کرد. یک شخصیت بزرگ است که هرگز فراموش نمی شود.”

چالش شماره ۱۰:” همیشه چالش ها را دوست داشتم و در باشگاهی مناسب برای کسب موفقیت هستم. برای بردن انگیزه دارم و هرگز انگیزه ام عوض نمی شود. می توانم نقش آفرینی داشته باشم،اس گل بدهم و بازی کنم. می خواهم به رئال کمک کنم که جامها را ببرد.”

تالار افتخارات رئال مادرید:” می دانم که این باشگاه چه تاریخچه ای دارد و فشار برای بردن چقدر بالاتس. در باشگاهی ایده آل برای بردن جامها هستم.”

انگیزه برای آغاز :” برای شروع هیجان زده هستم و می خواهم از دهم مرداد به تمرینات اضافه شوم و جایگاهم را در ترکیب پیدا کنم.”

4. کاربر مقابل از Changed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

شاید با آمدن کیلور ناواس، ایکر کاسیاس رئال مادرید را ترک کند.

الموندو دپورتیوو می نویسد، آمدن جیمز به رئال مادرید، موج شادی در بین هواداران این تیم پدید آورد، شاد به اندازه پیراهن صورتی!
    همه خوشحال به نظر می رسند و کسی مخالف نیست.
    مشکل بزرگ پرز، دروازبانان هستند. کارلو آنجلوتی وارث خوزه مورینیو، به مانند او از دیگو لوپز به عنوان دروازبان شماره یک استفاده می کرد و کاسیاس رقابت ها را در لیگ قهرمانان و جام حذفی ادامه داد. مخالفان و موافقانی حضور داشتند که در مورد این انتخاب اظهار نظر می کردند.
    فلورنتینو پرز نمی خواهد سر این موضوع بیش از حد بحث شود، اما او با آوردن ناواس به نظر می رسد وضعیت را کمی تشدید کرد. ناواس یکی از بهترین دروازبانان در جام جهانی بود و در حال حاضر با لوانته به اردوی هلند سفر نکرده است؛ گفته می شود پرز با مبلغ 10 میلیون یورو این گلر را به خدمت خواهد گرفت.
    به گزارش AS قراردادی 5 سال بین دو طرف امضا خواهد شد و در ساعات آینده ناواس به رئال مادرید ملحق می شود.
    شایعات در مورد این قرار داد وجود دارد، برخی می گویند امکان دارد ناواس به شکل قرضی راهی رئال مادرید شود، تعدادی دیگر اذعان دارند لوانته به فکر آن است که دیگو لوپز یا حتی کاسیاس را به عنوان جانشین ناواس بر گزیند.
    لوپز، به شدت مورد توجه باشگاه موناکو قرار گرفته است، اما بعید به نظر می رسد او در حال حاضر مادرید را ترک کند، این دروازبان سه سال دیگر با رئالی ها قرار داد دارد. لوپز هم چنین به برخی باشگاه های ایتالیایی و انگلیسی نیز لینک می شود.
    الموندو ادعا می کند، با این حال کاسیاس مایل به ماندن نیست، اگر این وضعیت ادامه پیدا کند او رئال مادرید را ترک خواهد کرد. رئال مایل است تا پایان قرارداد، ایکر در تیم بماند اما به نظر می رسد با این اوضاع او سانتیاگو برنابئو را ترک کند، آرسنال باشگاهی است که به شدت خواهان به خدمت گرفتن کاسیاس می باشد.
    پرز و کاسیاس در آمریکا با هم مذاکره خواهند کرد، هر چند که به نظر می رسد با آمدن ناواس، ایکر مادرید را ترک کند.

6. کاربر مقابل از Changed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    تو روحت حسین

فوق حرفه ای
    اين خبر توافق ارسنال با كاسياس مسخرست!
    ارسنال شزني رو داره كه هم جوون هم فصل پيش بهترين دروازه بان جزيره بود و مشتركا با چك دستمش طلايي رو برد
    بعد الانم تو روزاي خوبش بعيده از دستش بدن
    تازهراوسپينا هم كه گرفتن جاي فابيانسكي و ديگه احتمال چرخشيو اين ها هم نزديك صفر
    ايكرم نباي جايي بره
    اگر قرار بره لوپز بره

9. کاربر مقابل از Herzeleid عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    اون تركيباي احتمالي هم پرت و پلا بود

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط AkbaR نمایش پست ها
    تو روحت حسین
    چرا؟

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Herzeleid نمایش پست ها
    اون تركيباي احتمالي هم پرت و پلا بود
    یورو اسپورت زده باووو به من چه

فوق حرفه ای
    پرز:” تا آخرین روز هر اتفاقی ممکن است در زمینه خرید و فروش رخ دهد”

فلورنتینو پرز ، مدیر رئال مادرید در مراسم قرعه کشی لالیگا گفت که تا آخرین لحظه فصل نقل و انتقالات احتمال خرید بازیکن وجود دارد.

مدیر رئال مادرید گفت که همیشه ” هر اتفاقی ممکن است رخ بدهد” و افزوئد:” مهم است که با آرامش فصل را شروع کنیم. امید زیادی به آغزا فصل داریم. همه می خواهند که خودشان را توقیت کنند. بعدش مسابقات و جنگیدن آغاز می شود. ت اآخرین لحظه در زمیهه خرید و فروش هر اتفاقی ممکن است رخ بدهد.”
    بوتراگوئنو نیز گفت که اولین ماه مسابقات ” خیلی پر توقع ” خوهد بود و در مورد اولین الکلاسیکو که با زمان بازگشت سوارز از محرومیت همراه شده است، گفت :” هنوز خیلی تا آن زمان مانده است. برنامه همان طوری است که باید باشد. کاملا آماده هستیم. ماه آگوست ماه مشکلی خواهد بود. سوپرکاپ اروپا و سوپرکاپ اسپانیا را پیش رو داریم. بعد از آن لالیگا آغاز می شود و در هفته سوم با اتلتیکو بازی می کنیم. اولین ماه خیلی مشکل خواهد بود.”
    بوترا در مورد بازی ۲۱ مرداد مقابل سویا در سوپرکاپ اروپا گفت :” حریف بسیار مشکلی پیش رو خواهد بود. باید دید که بازیکنان ما چطور خواهند بود و چه حالی خواهند داشت.”
    وی در مورد الکلاسیکو گفت :” هنوز خیلی مانده است. بازیهای زیادی قبل از ان داریم و باید برای همه تورنمنت ها تلاش کنیم.”
    بوترا در مورد خرید و فروش ها گفت :” تا پایان فصل نقل و انتقالات (اواسط شهریور) هر اتفاقی امکان پذیر است.”

14. کاربر مقابل از Changed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط HO33E!N نمایش پست ها
    چرا؟
    دوباره افسانه 1900 رو دیدم

صفحه 130 از 700 نخستنخست ... 3080120128129130131132140180230630 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)