نوشته اصلی توسط Unforgiven میشه پیرمرد 99 ساله هم میتونه تو هم بتون شدنش که شدنیه ولی من امادگیش رو ندارم الانم که دیگه شامپو بدن اومده دیگه خبری از صابون گلنار نیست
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Milad شدنش که شدنیه ولی من امادگیش رو ندارم الانم که دیگه شامپو بدن اومده دیگه خبری از صابون گلنار نیست
نوشته اصلی توسط Unforgiven فقط چاوشی اول نیستی کلا 3 تا تاپیکه دیگه نوشته اصلی توسط HO33E!N کجا پاک کردن؟ نوشته اصلی توسط Unforgiven توی چتروم فوتبالی بوده لابد ازبس اونجا بودیم یه لحظه فک کردم اونجاییم
نوشته اصلی توسط Milad ازبس اونجا بودیم یه لحظه فک کردم اونجاییم تا 3:30 بمون با هم بریم حموم
نوشته اصلی توسط Milad ازبس اونجا بودیم یه لحظه فک کردم اونجاییم حالا باور کن اینجا بودیما من فکر میکردم اونجاییم
نوشته اصلی توسط Unforgiven تا 3:30 بمون با هم بریم حموم راس 3:30 سحری میخوریم برم یه ربع سریع بیام
نوشته اصلی توسط Milad حالا باور کن اینجا بودیما من فکر میکردم اونجاییم بری حموم یه دست آره مغزت سر جا میاد
نوشته اصلی توسط Milad راس 3:30 سحری میخوریم برم یه ربع سریع بیام آها پس داخل حموم عملیات داری فک کردم 5 دقیقه ای تمومه
گلم به سلامت پس منم رفتم
نوشته اصلی توسط Unforgiven فقط چاوشی اول نیستی کلا 3 تا تاپیکه دیگه بهشون میگم اونجا زر بزنید اینجا چت روم نشه میگن نه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 37 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 37 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن