صفحه 196 از 700 نخستنخست ... 96146186194195196197198206246296696 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1,951 به 1,960 از 6997

موضوع: <<<<<<< اوندسیمای رئال مادرید در میلان >>>>>>>

کاربر جدید
    منچستر کبیر داره میاد منتظر ما باشید

ابن تازه اولشه

فوق حرفه ای

کاسیاس بد ماند
    روی سه گل یونایتد خنثی بود
    بیل دوباره بهترین بازیکن رئال مادرید بدون مهاجم بود
    کریستیانو ۱۷ دقیقه بازی کرد

3. 2 کاربر مقابل از Changed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای

در قنداق در راه سوپرکاپ
    یک رئال مادرید که هنوز به شدت لطیف است
    کاسیاس همچنان نه فرشته دارد نه واکنش
    رئال مادرید در این تورنمنت از زیاد به کم حرکت کرد و دیروز کاملا بدون نقشه بود
    برتری یونایتد از نظر بدنی و فوتبال
    آنجلوتی:” کاسیاس در سوپرکاپ فیکس است، بعدش ببینیم چه می شود”

5. 2 کاربر مقابل از Changed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    نکته اصلی ضعف کاسیاس بود دیشب

و نکات مثبتش خوب بازی کردن ایسکو و مودریچ و بیل بود تو فاز هجومی این 3 تا عالی بودن

اربلوا هم با شما هم عقیده شدم رد کنیم بره هر بار رفت جلو پاس به عقب داد

فوق حرفه ای
    حامد فلاح لاشی ریدمان کاسیاسو میخواد شستشو کنه میگه فقط روی گل اخر اندکی مقصر بود خب مادرقحبه گل اول و دوم مگه کور بودی خصوصا گل دوم

فوق حرفه ای
    همسر دی ماریا:”آنخل دوست ندارد از مادرید برود”

خورخلینا، همسر دی ماریا در بحبوحه شایعات گفت که او و همسرش قصد ترک مادرید را ندارند.

وی در پاسخ به هواداری که در مورد جدایی همسرش از رئال می پرسید، گفت :”

از پیغام هایی مثل پیغام شما خسته شدم. چرا پیش از حرف زدن منتظر نمی مانید تا ببینید که چه می شود؟ آنخل دوست ندارد از مادرید برود، به همین خاطر فعلا بدون آن که چیزی را بدانید نظر ندهید.”

9. 2 کاربر مقابل از Changed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    ۱
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

• ۱۳۹۳/۰۵/۱۲
    • ۱۳۷۴
    • ۰

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] وبسایت رسمی برنامه نود - رونالدو برخلاف اعتقاد خیلی ها آدم دست و دلباز و قدردانی است. به گزارش وبسایت نود ، همه می‌گویند کریستیانو رونالدو متکبر و خودخواه است اما واقعیت اینجاست که او در طول 5 سالی که در رئال بوده، نشان داده که آدم دست و دلباز و قدردانی است و به اطرافیانش به اندازه کافی توجه می‌کند و این را از رفتارهایی که با اعضای باشگاه، از هم‌تیمی‌ها و کادر فنی و... گرفته تا کارمندهایی که هر روز در سکوت و بدون اینکه حتی کسی نام‌شان را بداند کارشان را می‌کنند، می‌شود فهمید. آخرين نمونه از بخشندگي و توجه ستاره پرتغالي همين چند روز پيش در اردوي پيش‌فصل رئال در لس‌آنجلس آمريكا، يعني درست روز پيوستن او به تمرينات تيم در اين شهر اتفاق افتاد.
    ماجرا از اين قرار بود كه رونالدو هنوز پايش را به محل اردوي تيم نگذاشته به هر كدام از فيزيوتراپ‌ها و مسئولان تداركات باشگاه يك «آيفون پنج اس» هديه داده، هديه‌ای كه 700 يورو (‌حدود 2 ميليون و 800 هزار تومان) ارزش دارد. تازه جالب اينجاست كه يك تلفن هم اضافه آمد و كريس هم تا ماركوس يورنته، بازيكن تيم دوم باشگاه را كنارش ديد، آن را به او هديه داد. اين البته اولين باري نيست كه مهاجم رئال از اين كارها مي‌كند. او هميشه سعي دارد به شكل‌هاي مختلف از هم‌تيمي‌ها، مربي‌ها، كارمندان باشگاه و... قدرداني كند. مثلاً در ژانويه سال جاري ميلادي، وقتي دومين جايزه توپ طلايش را گرفت، به تك‌تك بازيكنان، مربي‌ها، فيزيوتراپ‌ها، پزشكان و مسئولان تداركات باشگاه يك گوشي هوشمند آخرين مدل كادو داد. همين چند ماه پيش هم بعد از اينكه رئال به «لا دسيما» (‌دهمين قهرماني اروپايي) رسيد به 3 تا از فيزيوتراپ‌هاي باشگاه به خاطر كمكي كه برای زود خوب شدن و رسيدنش به فينال اين مسابقات كرده بودند، يك ماشين هديه داد. دست و دلبازي‌هاي رونالدو البته فقط به رئال محدود نمي‌شود. او هميشه در امور خيريه و به خصوص كمك به كودكان نيازمند، يكي از اولين‌هاست. او در ماه مارس، 50 هزار يورو به يك پسر جوان بيمار كمك كرد تا تحت عمل جراحي قرار بگيرد. اين پسر جوان اريك نام داشت كه از يك نارسايي مغزي رنج مي‌برد و حتي گاه پيش مي‌آمد در يك روز 30 بار حمله صرع به او دست بدهد.

11. 2 کاربر مقابل از Changed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای

رسمی: رئال کیلور ناواس را به خدمت گرفت

ناواس یکی از بهترین دروازه بان های فصل گذشته لالیگا بود و در جام جهانی 2014 هم با نمایش های درخشانش، کمک کرد تا کاستاریکا تا مرحله یک چهارم نهایی جام جهانی پیش برود.
    باشگاه لوانته تایید کرد که کیلور ناواس، دروازه بان کاستاریکایی اش، را به رئال مادرید فروخته است. مبلغ این انتقال اعلام نشد اما قرارداد ناواس با رئال، 6 ساله خواهد بود.

ناواس یکی از بهترین دروازه بان های فصل گذشته لالیگا بود و در جام جهانی 2014 هم با نمایش های درخشانش، کمک کرد تا کاستاریکا تا مرحله یک چهارم نهایی جام جهانی پیش برود. کیکو کاتالان، رئیس باشگاه لوانته، هفته گذشته تایید کرده بود که این باشگاه در حال مذاکره با رئال برای انتقال ناواس است و اکنون تایید کردند که این انتقال نهایی شده است.
    در بیانیه باشگاه لوانته آمده است:" باشگاه های لوانته و رئال مادرید بر سر انتقال کیلور ناواس، به توافق رسیدند. او برای 6 فصل برای رئال بازی خواهد کرد. این بازیکن روز سه شنبه بعد از پشت سر گذاشتن تست های پزشکی، در برنابئو به طور رسمی به رسانه ها معرفی خواهد شد."
    ناواس که فصل گذشته دروازه بان اول لوانته بود، پیش از آن برای باشگاه دسته دومی گوستاوو مونوآ در ونزوئلا بازی می کرد. او در جام جهانی مقابل انگلیس و ایتالیا دروازه اش را بسته نگه داشت و در دیدار مقابل هلند در مرحله یک چهارم نهایی هم دروازه اش را بسته نگه داشت اما تیمش در ضربات پنالتی مغلوب شد.

13. کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    گواردیولا:شکست 4-0 از رئال، بدترین روز مربیگری من بود

دومین کتاب در مورد گواردیولا تا چند روز دیگر منتشر خواهد شد و وی در آن از دوران حضورش در بارسلونا و نیز بایرن سخن گفته است
    به همت مارتی پرئارنائو روزنامه نگار معروف موندودپورتیوو تا چند روز آینده دومین کتاب در مورد پپ گواردیولا منتشر خواهد شد. در این کتاب که عنوانش " Herr pep" نام دارد؛ گواردیولا در مورد دوران حضورش در بارسلونا و نیز بایرن سخن گفته است.

در این کتاب وی در مورد شایعه درخواستش از مدیران بارسا برای ایجاد انقلاب در بارسا گفته است : " این مساله حقیقت ندارد. من هرگز تقاضای تغییر و تحول اساسی در بارسلونا را نداده بودم که کسی بخواهد با آن مخالفت کند.
    هرگز چنین قصدی هم نداشتم و این دلیل ترک کردن بارسا نبود. من کاملا از مربیگری در بارسلونا خسته شده بودم و به همین دلیل از این تیم کنار رفتم.
    در اکتبر 2011 این مساله را با رئیس وقت بارسا در میان گذاشته بودم و پس از آن نیز هرگز از عملی کردن تصمیم پشیمان نشدم.وقتی من از ابتدا گفته بودم که این آخرین فصل حضور من در بارسلونا است؛ دیگر درخواست انقلاب در باشگاه چه معنایی می توانست داشته باشد؟ "
    وی همچنین در مورد بدترین روز مربیگریش نیز گفته است : " بازی برگشت لیگ قهرمانان در مونیخ که 4-0 از رئال شکست خوردیم، بدترین روز مربیگری من تا به امروز بوده است "

15. کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای

وردربرمن 3 -0 چلسی؛ تحقیر آبی ها در روز بازگشت دروگبا

در این بازی تیبو کورتوا پس از سه فصل حضور قرضی در اتلتیکو برای اولین بار در یک بازی رسمی درون دروازه چلسی ایستاد اما این حضور برای این بازیکن و تیمش خوش یمن نبود
    دو تیم وردربرمن و چلسی در ورزشگاه اختصاصی تیم وردربرمن و در حضور بیش از 30 هزار تماشاگر در یک بازی دوستانه به دیدار هم رفتند که در پایان تیم آلمانی موفق شد تا حریف سرشناس خود را با 3 گل شکست دهد.

شاگردان مورینیو در روزی که دروگبا پس از 2 فصل دوری بار دیگر به ترکیب آبی ها بازگشته بود در مقابل وردربرمن شکست سنگینی را متحمل شدند.
    سه گل سبزپوشان آلمانی را الیا،کروس و ابرنیاک به ثمر رساندند. چلسی بازی بسیار ضعیفی از خود ارائه داد و مورینیو بدون شک انتظار دیدن چنین نمایش دور از انتظاری از شاگردانش را نداشت.
    در این بازی تیبو کورتوا پس از سه فصل حضور قرضی در اتلتیکو برای اولین بار در یک بازی رسمی درون دروازه چلسی ایستاد اما این حضور برای این بازیکن و تیمش خوش یمن نبود و در همان نیمه اول دو گل از وردربرمن دریافت داشت.
    ابتدا این الیا بود که در دقیقه 18 بازی از روی نقطه پنالتی کورتوا را مغلوب کرد و 8 دقیقه به پایان نیمه اول ابرنیاک گل دوم را نیز وارد دروازه چلسی و دروازه بان بلژیکی کرد.
    در نیمه دوم پتر چک جایگزین کورتوا شد و دروگبا نیز به بازی آمد.شاگردان مورینیو در نیمه دوم تلاش زیادی برای جبران نتیجه به خرج دادند ولی هیچ ایده روشنی برای رسیدن به دروازه وردربرمن در این تیم مشاهده نمی شد.
    سرانجام گل دقیقه 89 کروس که از روی نقطه پنالتی به ثمر رسید؛ پیروزی تیم آلمانی و تحقیر چلسی را تثبیت کرد.

17. کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 196 از 700 نخستنخست ... 96146186194195196197198206246296696 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 91 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 91 مهمان ها)