صفحه 197 از 700 نخستنخست ... 97147187195196197198199207247297697 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1,961 به 1,970 از 6997

موضوع: <<<<<<< اوندسیمای رئال مادرید در میلان >>>>>>>

فوق حرفه ای
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

2. کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    اما 5 مهار دیدنی و برتر ناواس در لالیگای فصل گذشته را در قالب کلیپی کوتاه می توانید [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

4. کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    دو تیم آرسنال و موناکو در جریان تورنمنت امیریتس کاپ امروز در مقابل یکدیگر قرار گرفتند که این بازی را موناکو با تک گل مهاجم کلمبیایی خود رادامل فالکائو 1-0 از آرسنال میزبان برد. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

6. کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    در مصاحبه با ساندی تایمز
    ریو فردیناند:اگر بیل بازیکن یونایتد بود به رئال نمی رفت

زمانی که در یونایتد بودم از جانب رئال،بارسا و نیز رم پیشنهادات خوبی دریافت کردم. اما همه آنها را رد کردم
    ریو فردیناند مدافع سابق منچستر یونایتد که با آمدن فن خال به این تیم مجبور به ترک شیاطین سرخ و پیوستن به تیم کوئینزپارک رنجرز شد،معتقد است اگر گرت بیل هم در الدترافورد بازی می کرد، هرگز راهی رئال مادرید نمی شد.

ستاره ولزی سال گذشته با انتقالی 100 میلیون یورویی به رئال پیوست؛ انتقالی که فردیناند معتقد است به دلیل عدم توفیق او در کسب جام با تاتنهام بود.

او امروز در مصاحبه با ساندی تایمز گفت: "زمانی که در یونایتد بودم از جانب رئال،بارسا و نیز رم پیشنهادات خوبی دریافت کردم. اما همه آنها را رد کردم؛ چرا که در یونایتد روزهای خوبی داشتم و پی در پی جام های مختلف را کسب می کردیم. آنقدر در این تیم شاد بودم که هرگز به ذهنم خطور نکرد که به تیم دیگری فکر کنم "
    وی همچنین در مورد گرت بیل نیز گفت: " درک می کنم که چرا به رئال ملحق شد. او در تاتنهام به هیچ جامی دست پیدا نکرده بود و می خواست به تیم برود که با آن بتواند طعم شیرین قهرمانی را بچشد.شک ندارم که اگر بیل بازیکن منچستر بود به رئال نمی رفت. "

فوق حرفه ای
    در صورت جدایی خدیرا؛ رئال، لوئیز گوستاوو را می خرد

در چند هفته اخیر شایعات زیادی در مورد احتمال انتقال خدیرا به آرسنال به گوش می رسد
    نشریه اسپانیایی ال موندو دپورتیوو ادعا کرد در صورتی که رئال مادرید سامی خدیرا را بفروشد، لوئیز گوستاوو، ستاره برزیلی وولفسبورگ را به خدمت خواهد گرفت.

در چند هفته اخیر شایعات زیادی در مورد احتمال انتقال خدیرا به آرسنال به گوش می رسد و با توجه به اینکه تنها یک سال از قرارداد او با رئال باقی مانده، مدیران رئال مایلند تا او را بفروشند.
    ال موندو از گوستاوو به عنوان گزینه اصلی آنچلوتی برای پر کردن جای خدیرا نام برده و از لوکاس بیلیا، ملی پوش آرژانتینی لاتزیو هم به عنوان گزینه دوم نام برده است.
    گوستاوو تابستان سال گذشته با انتقالی 17 میلیون یورویی از بایرن مونیخ به وولفسبورگ پیوست اما در صورتی که رئالی ها قصد خرید او را داشته باشند، احتمالا باید مبلغ بیشتری بپردازند.

9. کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    ناامیدی هواداران رئال از بازگشت کاسیاس به روزهای اوج

در نظرسنجی آ اس،59 درصد هوداران رئال مادرید خواهان فیکس شدن کیلور ناواس در لالیگای 2014-2015 شده اند
    نمایش های ضعیف کاسیاس همچنان ادامه دارد و بر کسی روشن نیست که علت تداوم این روند منفی چه مساله ای است؟

ایکر کارسیاس در بازی شب گذشته رئال مادرید در مقابل یونایتد تقریبا روی هر 3 گل مقصر بود و ادامه نمایش های ناامید کننده او که از فینال چمپیونزلیگ شروع شد و در جام جهانی به اوج رسید باعث شده که بسیاری از هواداران رئال از این دروازه بان تاریخساز خود برای فصل جاری اظهار ناامیدی کنند.
    در نظر سنجی وبسایت as ، بیست و هفت هزار نفر شرکت کردند و 59 درصد یعنی بیش از 12 هزار نفر به فیکس شدن کیلور ناواس رای دادند. حتی دیه گو لوپس نیز بیشتر از ایکر مقدس رای آورد.
    ناواس دروازه بان تیم ملی کاستاریکا به احتمال فراوان روز دوشنبه وارد مادرید خواهد شد تا رسما به رئال بپیوندد.
    از این نظرسنجی می توان اینطور نیز استنباط کرد که هواداران مادرید خواهان جدایی کاسیاس از تیم خود شده اند. با این وجود طبق آخرین اخبار رسیده، دیه گو لوپس با قراردادی سه ساله راهی موناکو خواهد شد.
    شاید سوپرجام اروپا آخرین فرصت برای کاسیاس باشد تا بتواند شایستگی های خود را یک بار دیگر اثبات کند و کابوس بازی های بد اخیر خود را بدست فراموشی بسپارد.

11. کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای

حرفه ای
    من هنوز به کاسیاس اعتماد دارم... حداقل یه نیم فصل باید تو لیگ فیکس بشه تا بشه در موردش نظر قطعی داد

حرفه ای

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط vahid نمایش پست ها
    من هنوز به کاسیاس اعتماد دارم... حداقل یه نیم فصل باید تو لیگ فیکس بشه تا بشه در موردش نظر قطعی داد
    هیچ بازیکنی اونقد ارزش نداره که برینیم به رویای اوندسیما

صفحه 197 از 700 نخستنخست ... 97147187195196197198199207247297697 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 92 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 92 مهمان ها)