صفحه 202 از 700 نخستنخست ... 102152192200201202203204212252302 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 2,011 به 2,020 از 6997

موضوع: <<<<<<< اوندسیمای رئال مادرید در میلان >>>>>>>

فوق حرفه ای
    ورود ناواس به شهر مادرید و بازدید از باشگاه رئال

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوق حرفه ای
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

کیلور ناواس، دروازه بان فصل گذشته تیم لوانته که 163 سیو را به نام خود ثبت کرده بود، بالاخره قرارداد 6 ساله خود با رئال مادرید را به ثبت رساند و با شماره 13، به عنوان دروازه بان جدید این تیم به هواداران معرفی شد.

فوق حرفه ای

رسانه های اسپانیایی تصویر زیبایی را از در دست داشتن کتاب مقدس مسیحیان توسط کیلور ناواس سنگربان جدید تیم فوتبال رئال مادرید اسپانیا در مراسم معارفه خود در این باشگاه شکار کرده اند.

فوق حرفه ای

مدیربرنامه‌های دیگو لوپز، سنگربان تیم رئال مادرید، هرگونه مذاکره با باشگاه آث میلان برای پیوستن موکلش به این تیم را رد کرد.

ساعاتی قبل در رسانه های ایتالیایی، خبری منتشر شد مبنی بر اینکه، آدریانو گالیانی، نایب رئیس باشگاه میلان برای به خدمت گرفتن دیگو لوپز با رئال مادرید وارد مذاکره شده است.

امّا مانوئل گارسیا خیلی سریع به این شایعه واکنش داد و به توتومرکاتووب گفت:

"این خبر صحیح نیست، کسی از باشگاه میلان با ما تماسی نداشته و افزون بر این، دیگو لوپز با باشگاه رئال مادرید سه سال دیگر قرار داد دارد."

گارسیا در خصوص پیوستن ناواس به رئال گفت:

"مشکلی وجود ندارد، لوپز در رئال می‌ماند."

فوق حرفه ای

ظهر امروز کیلور ناواس به عنوان دروازه بان جدید رئال مادرید در جایگاه ویژه سانتیاگو برنابئو به هواداران معرفی شد. این دروازه بان 27 ساله قراردادی 6 ساله امضاء کرده است و سالانه 2.5 میلیون یورو دستمزد دریافت خواهد کرد و شماره 13 مادرید را به تن خواهد کرد.

بنا به گزارش AS، بعد از مراسم خوشامدگویی توسط رئیس باشگاه، فلورنتینو پرز، ناواس گفت:

"می خواهم از خدا تشکر کنم که فرصت محقق کردن این رؤیا را به من داد. امروز مهمترین روز زندگی حرفه ای من به عنوان یک بازیکن است. می خواهم از رئال مادرید هم به خاطر اعتماد به من، تشکر کنم و همچنین می خواهم از تمام مردم کاستاریکا نیز تشکر کنم.

می خواهم بهترین عملکردم را ارائه کنم. خوشحالم که به بزرگترین باشگاه دنیا ملحق شده ام و از اینکه در مقابل شما ایستاده ام احساس غرور می کنم. من بسیار خوشحال هستم، و همه چیزم را برای رئال مادرید خواهم داد. امیدوارم برای فتح عناوین متعدد قهرمانی به باشگاه کمک کنم. Hala Madrid!"

بعد از مراسم معارفه، ناواس با پیراهن رئال مادرید وارد ورزشگاه سانتیاگو برنابئو شد و سپس به عنوان بازیکن رئال مادرید در کنفرانس مطبوعاتی با رسانه های به گفتگو پرداخت.

احساسات: "شکر خدا همه چیز فوق العاده بوده است. برای من و تمام مردم کاستاریکا این یک لحظه خوشحال کننده است. می خواهم به مردم کاستاریکا سلام کنم، و امیدوارم که از این لحظات لذت برده باشند."

تحقق رؤیا: "آمدن به این باشگاه چیزی است که من همیشه رؤیای آن را داشته ام. آنها دروازه بان های بزرگی دارند و به نظرم این چیزی است که می تواند به من کمک کند تا به عنوان یک بازیکن چیزهایی بیاموزم. می توانم با بهترین بازیکنان دنیا تمرین کنم و می خواهم نشان دهم که آماده انجام این کار هستم."

جایگاه شماره 1: "من بسیار آرام هستم، می دانم که باید سخت کار کنم و تلاش بسیار زیادی داشته باشم، چرا که در رئال مادرید بهترین بازیکنان حضور دارند. آنها دروازه بان هایی عالی دارند. از این لحظه به بعد من هر روز باید سخت کار و تمرین کنم تا وقتی فرصتی بدست می آورم آماده باشم."

باز کردن درها: "از وقتی به اسپانیا آمده ام، تلاش کرده ام تا بهترین تصویر ممکن از کشورم را ارائه کنم، یک بازیکن حرفه ای و انسانی خوب باشم و به یک الگو تبدیل شوم. من این را به خاطر خودم، خانواده ام و برای کاستاریکا انجام می دهم. بچه ها رؤیایی دارند، و من امیدوارم تا درها را برای تحقق رؤیای آنها باز کنم."

احتمال امضای قرارداد با یک باشگاه بزرگ دیگر: "پیشنهاداتی از تیم های دیگر داشتم، اما تصمیم گیری برای پیوستن به رئال مادرید اصلاً سخت نبود. این چیزی بود که من در طول تمام زندگی ام منتظرش بودم و نمی توانستم نه بگویم."

آیا نگران بحث ها در مورد وضعیت دروازه بانی در باشگاه رئال مادرید هستید؟ "نه، من کاملاً آرام هستم. من همیشه گفته ام که وظیفه ام را انجام خواهم داد، سخت کار خواهم کرد و هرکار ممکنی انجام خواهم داد تا دروازه بان بهتری شوم. فکر می کنم اگر سخت کار کنید همه چیز خوب پیش خواهد رفت و امیدوارم که این روند ادامه داشته باشد."

اولین تماس با رئال مادرید: "از مدتی قبل گفتگوهایی با مدیر برنامه های صورت گرفته بود، و همه چیز روز یکشنبه نهایی شد. این خبر خیلی مرا خوشحال کرد."

الگوهای دروازه بانی: "من همیشه بازی بازیکنان بزرگ را تماشا کرده ام. به مدت چند سال من بازی های ایکر کاسیاس و دیگو لوپز را دنبال می کردم. آنها نقاط مرجع کارنامه ورزشی من بوده اند."

آیا هم تیمی هایتان را ملاقات کرده اید؟ "من فرصت صحبت کردن با آنها را نداشته ام، اما مطئنم که آنها بچه های فوق العاده ای هستند و استقبال خوبی از من خواهند داشت."

حرفه ای
    دی ماریا دیگه موندنش فایده نداره

فوق حرفه ای

با وجود جذب کیلور ناواس و جدایی خسوس فرناندز، تمرین امروز کهکشانی ها با 3 دروازه بان دنبال شد. گروهی که احتمالا یکی از آن ها در روزهای آتی از تیم جدا می شود.

فوق حرفه ای

یکی از بازیکنان جدید کهکشانی ها امروز اولین تمرین خود با این تیم را پشت سر گذاشت.

تونی کروس بازیکن 24 ساله تیم ملی آلمان که پس از قهرمانی در جهان، در تعطیلات حضور داشت، عصر امروز به زمین تمرینی تیم جدیدش یعنی رئال مادرید آمد تا اولین جلسه تمرینی خود با این تیم را برگزار کند.
    او در صفحه شخصی خود در شبکه های اجتماعی پس از این تمرین نوشت: "اولین جلسه تمرینی به پایان رسید. من از بودن در اینجا بسیار خوشحالم و از هم تیمی هایم به خاطر استقبال گرمی که از من داشتند، ممنونم. #هالا مادرید"
    لازم به ذکر است تونی کروس پس از پایان جام جهانی از بایرن مونیخ جدا شد و به قهرمان اروپا پیوست.

فوق حرفه ای
    مدافع آث ميلان در تيررس باشگاه رئال مادريد

ماتيا ده شيليو مدافع آث ميلان به ليست نهايي رئال مادريد در پنجره نقل و انتقالات تابستاني اضافه شده است.

به گزارش ورزش سه، مدير برنامه اين بازيکن 21 ساله، او را کاملاً از علاقه رئال به جذب وي آگاه ساخته است، اما ده شيليو از انتقال به تيمي ديگر در اين مقطع از دوران فوتبالش نامطمئن به نظر ميرسد. به گزارش مارکا چاپ اسپانيا، کارلو آنچلوتي سرمربي رئال مادريد از دو مدافع راست خود رضايت دارد، اما در صورتيکه آلوارو آربلوآ اين تابستان، پايتخت اسپانيا را ترک کند، مي‌تواند جايي براي ده شيليو در خط دفاعي رئال در نظر بگيرد.

ده شيليو که محصول تيم جوانان روسونري است، از سال 2011 به تيم بزرگسالان ملحق شد و از آن زمان تاکنون 46 بازي در سري آ براي باشگاهش انجام داده است.

فوق حرفه ای

باشگاه رئال مادرید همچنان تلاش می کند تا وضعیت تعداد دروازه بان در تیمش را حل و فصل کند.

بنا به گزارش AS، دروازه بان گالیسیایی [لوپز] پیش از این به موناکو لینک شده بود، اما روز گذشته باشگاه آث. میلان به طور جدی برای امضای قرارداد با این بازیکن اقدام کرد. وبسایت La Gazzetta dello Sport، گزارش داده است که آدریانو گالیانی در مورد این مسئله به نمایندگی از باشگاه ایتالیایی در حال مذاکره با فلورنتینو پرز می باشد.
    Sky Sports ایتالیا حتی قضیه را جدی تر اعلام کرده است و می گوید که میان دو باشگاه توافقی برای انتقال قرضی دیگو لوپز به سن سیرو نیز حاصل شده است و اکنون همه چیز به تصمیم خود بازیکن بستگی دارد...
    با این حال، روز گذشته مانوئل گارسیا کیلون، مدیر برنامه های لوپز گفت: "هیچکس با من تماس نگرفته است، و دیگو هنوز 3 سال دیگر با رئال مادرید قرارداد دارد. خرید ناواس و ادامه حضور کاسیاس؟ این مشکلی نیست. دیگو همچنان بازیکن رئال مادرید محسوب می شود."

صفحه 202 از 700 نخستنخست ... 102152192200201202203204212252302 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 84 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 84 مهمان ها)