صفحه 23 از 700 نخستنخست ... 1321222324253373123523 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 221 به 230 از 6997

موضوع: <<<<<<< اوندسیمای رئال مادرید در میلان >>>>>>>

فوق حرفه ای
    وحید مختصر جواب میدم
    در مورد هافبک دفاعی که کلا قبول ندارم حرفاتوتو الانو میبینی 2 سال دیگه آلونسویی در کار نیست.خدیرا هم به هیچ وجه آلونسو نیست
    فرض بر اینه که مودریچ ثابته کنارش یکی باید باشه که آلونسو هست در حالت عادی که دیگه آخرای بازیشه و خدیرا
    در حالی که پوگبا میتونه 10 سال بیمه کنه اون پستو یا وراتی
    ایارا و کاسمیرو هم باید قرض بدیم ی تیم تو همون لالیگا که درس حسابی بازی کنن

میگن موراتا با یووه کارش تمومه هر چند که به نظرم باید به یه تیم میدادن با شرط بازگشت.فالکائو مصدومیتاش زیاد شده مخصوصا مصدومیت خطرناک آخر.من با سوارز بیشتر موافقم هر چند که کسایی مثل لواندوفسکی یا کاوانی هستن که نمیشه جداشون کرد

امروز پرز با مالک پی اس جی داشتن تنیس میدیدن امیدوارم برا انتقال دیماریا نبوده باشه...

نمیدونم چرا میگن دفاع چپ لازم داریم؟

امسال هافبک دفاعی و مهاجم بسه برامون اما سال بعد حتما مدافع هم لازم داریم.کلا تیمی که قهرمان میشه نباید با همون تیم پارسال روونه میدون بشه...نظر منه که بعد از قهرمانی رئال تو لیک هم گفتم و خیلیا مخالفت کردن

کلا اگر یه خرید قراره بکنیم هافبک دفاعی اگر 2 تا هافبک دفاعی و مهاجم اگرم خیلی پولمون زیاده یه مدافع هم روش

در مورد کارواخال هنوز زوده شاید چون هنوز استار نیست آرومه...

اما مهمترین بحث بحث رونالدو هستش...من نگفتم بی غیرته گفتم موفقیت فردی رو به باشگاهی ترجیح میده...اینی که میگی با مصدومیت بازی میکنه هم نشونی از غیرت نیست.چه بسا اون بازی رو که مجبور شدن تعویضش کنن و با پزشکا درگیر بودنش به خاطر آقای گلی و کفش طلا و ... بود و اگر اینکارو نمیکرد شاید هفته آخرمون تشریفاتی نمیشد...من میگم بازیکن اگر تیم براش مهم باشه 2 تا بازی استراحت میکنه میگه گور بابای کفش طلا ....

خیلی هم مختصر نشد
    ویرایش توسط HO33E!N : 06-01-2014 در ساعت 04:04 AM

2. کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    اگر میشد کورتوا رو از چلسی بخریم ولی قرضی در اختیار همون اتلتیکو باشه خیلی خوب میشد

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط HO33E!N نمایش پست ها
    وحید مختصر جواب میدم
    در مورد هافبک دفاعی که کلا قبول ندارم حرفاتوتو الانو میبینی 2 سال دیگه آلونسویی در کار نیست.خدیرا هم به هیچ وجه آلونسو نیست
    فرض بر اینه که مودریچ ثابته کنارش یکی باید باشه که آلونسو هست در حالت عادی که دیگه آخرای بازیشه و خدیرا
    در حالی که پوگبا میتونه 10 سال بیمه کنه اون پستو یا وراتی
    ایارا و کاسمیرو هم باید قرض بدیم ی تیم تو همون لالیگا که درس حسابی بازی کنن

میگن موراتا با یووه کارش تمومه هر چند که به نظرم باید به یه تیم میدادن با شرط بازگشت.فالکائو مصدومیتاش زیاد شده مخصوصا مصدومیت خطرناک آخر.من با سوارز بیشتر موافقم هر چند که کسایی مثل لواندوفسکی یا کاوانی هستن که نمیشه جداشون کرد

امروز پرز با مالک پی اس جی داشتن تنیس میدیدن امیدوارم برا انتقال دیماریا نبوده باشه...

نمیدونم چرا میگن دفاع چپ لازم داریم؟

امسال هافبک دفاعی و مهاجم بسه برامون اما سال بعد حتما مدافع هم لازم داریم.کلا تیمی که قهرمان میشه نباید با همون تیم پارسال روونه میدون بشه...نظر منه که بعد از قهرمانی رئال تو لیک هم گفتم و خیلیا مخالفت کردن

کلا اگر یه خرید قراره بکنیم هافبک دفاعی اگر 2 تا هافبک دفاعی و مهاجم اگرم خیلی پولمون زیاده یه مدافع هم روش

در مورد کارواخال هنوز زوده شاید چون هنوز استار نیست آرومه...

اما مهمترین بحث بحث رونالدو هستش...من نگفتم بی غیرته گفتم موفقیت فردی رو به باشگاهی ترجیح میده...اینی که میگی با مصدومیت بازی میکنه هم نشونی از غیرت نیست.چه بسا اون بازی رو که مجبور شدن تعویضش کنن و با پزشکا درگیر بودنش به خاطر آقای گلی و کفش طلا و ... بود و اگر اینکارو نمیکرد شاید هفته آخرمون تشریفاتی نمیشد...من میگم بازیکن اگر تیم براش مهم باشه 2 تا بازی استراحت میکنه میگه گور بابای کفش طلا ....

خیلی هم مختصر نشد

به هر حال نظرم در مورد هافبک دفاعی همونه که گفتم الان اگه بخوایم پوگبا رو بخریم، حداقل 60-70 تا باید پیاده بشیم، اگه سال دیگه اقدام کنیم فوقش 10 تا باید بیشتر بدیم، پس منطقا اگه یه سال دیگه (تا آخر قرارداد ژابی) به ایارا فرصت بدیم خیلی بهتره! در مورد وراتی هم چون تعداد بازیهایی که تو این فصل ازش دیدم زیر 10 تا بوده، نمیتونم قضاوت قطعی بکنم...
    کاسمیرو هم که قطعا امسال باید قرضی بدیم تا پیشرفت کنه

در مورد فوروارد امیدوارم موراتا قرضی بدن، نفروشن... تو پست قبلی گفتم بهترین گزینه سوارزه، ولی دردسرهایی هم که گفتم داره، فالکائو اگه باشه حتما باید یه فوروارد جوون دیگه کنارش باشه مثل لوکاکو (مارتینزو نمیدن بهمون) که حتی اگه فالکائو مصدوم بشه، مشکل چندانی نداشته باشیم... در مورد لوا که بحثی نیست چون رفت بایرن، فقط اعتراف می کنم که پارسال در مورد اشتباه کردم خیلی فوروارد خوبیه (یا بهتره بگم بود ) ... کاوانی هم بعد از اینایی که گفتم گزینه خوبیه ولی فعلا تا آخر جام جهانی دست نگه داریم بهتره... کلا نظرتو در مورد نیمکت نشین فوروارد اصلیمون بگو روشن شم

خرید دفاع چپ خریت محضه و لاغیر

در مورد کارواخال: شخصیت آدما معمولا تغییر چندانی نمیکنه، الان تو همه تیمای دیگه هم حتی بین بازیکنای خیلی جوون اینجور آدمی پیدا نمی کنی!

در مورد رونالدو، من نگفتم چون با مصدومیت بازی میکنه با تعصبه، با مصدومیت بازی کردن خیلی اشتباهه ولی چون رونالدو یکی دوبار انجام داد مشکلی پیش نیومد براش، جو گیر شد فکر کرد سوپرمنه من گفتم با تعصبه چون همه توانشو میذاره... اینکه برای خودش بازی میکنه در مجموع قبول دارم ولی این مشکلو همه فوق ستاره هایی که پستشون مهاجمه دارن، یکیو نام ببر که نداشته باشه

پ.ن1: جواب مختصرت تو حلقم

پ.ن2: همگی با هم: سگ تو روح حامد فلاح

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط HO33E!N نمایش پست ها
    اگر میشد کورتوا رو از چلسی بخریم ولی قرضی در اختیار همون اتلتیکو باشه خیلی خوب میشد
    موافقم

حرفه ای
    یه مورد دیگه که یادم رفت بگم

رد کردن خسه به هر عنوان اعم از فروش دائم یا قرضی، خریت محض است و در روایت آمده هر کس این کار را بکند، شیطان شخصا دهان او را مورد عنایت قرار خواهد داد... اَمام (ره)

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط vahid نمایش پست ها
    به هر حال نظرم در مورد هافبک دفاعی همونه که گفتم الان اگه بخوایم پوگبا رو بخریم، حداقل 60-70 تا باید پیاده بشیم، اگه سال دیگه اقدام کنیم فوقش 10 تا باید بیشتر بدیم، پس منطقا اگه یه سال دیگه (تا آخر قرارداد ژابی) به ایارا فرصت بدیم خیلی بهتره! در مورد وراتی هم چون تعداد بازیهایی که تو این فصل ازش دیدم زیر 10 تا بوده، نمیتونم قضاوت قطعی بکنم...
    کاسمیرو هم که قطعا امسال باید قرضی بدیم تا پیشرفت کنه

در مورد فوروارد امیدوارم موراتا قرضی بدن، نفروشن... تو پست قبلی گفتم بهترین گزینه سوارزه، ولی دردسرهایی هم که گفتم داره، فالکائو اگه باشه حتما باید یه فوروارد جوون دیگه کنارش باشه مثل لوکاکو (مارتینزو نمیدن بهمون) که حتی اگه فالکائو مصدوم بشه، مشکل چندانی نداشته باشیم... در مورد لوا که بحثی نیست چون رفت بایرن، فقط اعتراف می کنم که پارسال در مورد اشتباه کردم خیلی فوروارد خوبیه (یا بهتره بگم بود ) ... کاوانی هم بعد از اینایی که گفتم گزینه خوبیه ولی فعلا تا آخر جام جهانی دست نگه داریم بهتره... کلا نظرتو در مورد نیمکت نشین فوروارد اصلیمون بگو روشن شم

خرید دفاع چپ خریت محضه و لاغیر

در مورد کارواخال: شخصیت آدما معمولا تغییر چندانی نمیکنه، الان تو همه تیمای دیگه هم حتی بین بازیکنای خیلی جوون اینجور آدمی پیدا نمی کنی!

در مورد رونالدو، من نگفتم چون با مصدومیت بازی میکنه با تعصبه، با مصدومیت بازی کردن خیلی اشتباهه ولی چون رونالدو یکی دوبار انجام داد مشکلی پیش نیومد براش، جو گیر شد فکر کرد سوپرمنه من گفتم با تعصبه چون همه توانشو میذاره... اینکه برای خودش بازی میکنه در مجموع قبول دارم ولی این مشکلو همه فوق ستاره هایی که پستشون مهاجمه دارن، یکیو نام ببر که نداشته باشه

پ.ن1: جواب مختصرت تو حلقم

پ.ن2: همگی با هم: سگ تو روح حامد فلاح
    رد کردن خسه به هر عنوان اعم از فروش دائم یا قرضی، خریت محض است و در روایت آمده هر کس این کار را بکند، شیطان شخصا دهان او را مورد عنایت قرار خواهد داد... اَمام (ره)
    با قصد اختصار اومدم ولی اینقد زر زده بودی نشد
    پوگبا رو ما نگیریم چلسی یا بارسا میگیرن هر چند که بعید میدونم بارسا از این پولا بدههمینی که گفتم بوگو چشم حسین آقا کوچیکتم هستیم
    مهاجم که اگر به من باشه موراتا و خسه رو قرض میدم بنزما رو میذارم ذخیره سوارز.خسه و موراتا خیلی شبیه رونالدو شدن هم دویدناشون هم دریبلاشون هم شوتاشون هم خود خواهیشونلوا و کاوانی رو که نمیشه در آورد دیگهآگوئرو هم فارغ از تمایلش به بارسا(راست یا دروغ) به دلیل مصدومیتای زیادش خیلی حال نمیکنم بیادمن رونالدو رودوس دارم ولی به نظرم افتش خیزش اوجش فرودش همیشه به خاطر توپ طلا و کفش طلا و آقای گلی بوده.بیل هم متاسفانه داره راه اونو میره.به غیر از پاس گلش جلوبایرن و اوایل فصل خودخواهیشون تا به فنا بردن تیم پیش رفت.موقعیت های بیل تو فینال یا بیل و کریس تو بازی رفت بایرن نمونشهمسی هم همین طوره اونم همیشه اصرار بی جهت به بازی داره.به نظر من اسم اینا غیرت نیس.کاری که کاستا تو فینال با اتلتیکو کرد بیشتر شبیه خیانت بود تا غیرت

با تمام تنفری که دارم ازش نیمار حداقل تو این فصل خیلی خودخواه نبودالبته منظورم از خودخواهی خودخواهی برا گل زنی نیست اون خصیصه یه مهاجمه که اعتماد به نفس داشته باشه.خودخواهی ینی گرت بیل تو فینال.2 نفر رو دستش حرکت میکنن تو بهترین شرایط خودش 1 درصد شانس داره ولی میزنه.یا رونالدو که 2-3 نفر کنارش فرار میکنن و یه هو شوت میزنه تو آسمون.ولی بیشتر از اونم به اصرارشون به بازی کردن اشاره میکنم که به فناشون میده.هم خودشون هم تیمشون.

پ.ن:نه سگ نه روح *** تو *** حامد فلاح
    مونتولیوو

فوق حرفه ای
    روزنامه های امروز اسپانیابه فهرست اعلام شده ی دل بوسکه برای جام جهانی و همچنین نقل وانتقالات بارسلوناپرداخته‌اند.

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

روزنامه ی مارکا چاپ مادرید با تیتر "23 قلب در یک رویا" به اعلام لیست 23 نفر نهایی توسط دلبوسکه پرداخته است

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

روزنامه ی آ.اس چاپ اسپانیا با تیتر " این اسپانیاست" به اعلام لیست 23 نفر نهایی توسط دل بوسکه اشاره دارد

روزنامه ی موندو دپورتیوو چاپ کاتالونیا با تیتر " 6 بازیکن مورد نظر" به گزینه های بارسلونا برای تابستان اشاره دارد. این روزنامه در تیتر دوم خود نوشته : "دل بوسکه 6 بازیکن از بارسا و کاستا را دعوت کرد".

روزنامه ی اسپورت چاپ کاتالونیا با تیتر "تیم لوییس انریکه" به تیم احتمالی فصل بعد بارسلونا و گزینه های خرید این تیم اشاره دارد

فوق حرفه ای
    اموزش شیرجه زنی به مارسلو توسط استاد بیمار و استاد گالوز

10. کاربر مقابل از HOSSEIN عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    سرمربی سابق رئال مادرید و تیم ملی پرتغال توانست ایران را برای چهارمین بار به جام جهانی برساند. او در این راه توانست صعود سختی را با ایران تجربه کند چرا که تا قبل از سه بازی پایانی در انتخابی جام جهانی شرایط صعود این تیم مشخص نبود.

رده‌بندی 32 مربی حاضر در جام جهانی 2014 به انتخاب بلیچر ریپورت به شرح زیر است:

1- ویسنته دل‌بوسکه (اسپانیا)

2- یوآخیم لو (آلمان)

3- لوئیس فیلیپه اسکولاری (برزیل)

4- اسکار تاوارس (اروگوئه)

5- خوزه پکرمن (کلمبیا)

6- چزاره پراندلی (ایتالیا)

7- آلخاندرو سابیا (آرژانتین)

8- خورخه سامپائولی (شیلی)

9- لوئیس فان‌خال (هلند)

10- روی هاجسون (انگلیس)

11- مارک ویلموث (بلژیک)

12- فابیو کاپلو (روسیه)

13- پائولو بنتو (پرتغال)

14- دیدیه دشان (فرانسه)

15- صبری لاموشی (ساحل عاج)

16- یورگن کلینزمن (آمریکا)

17- جیمز آپیاه (غنا)

18- اوتمار هیتسفلد (سوئیس)

19- آلبرتو زاکرونی (ژاپن)

20- وحید هلیلهودزیچ (الجزایر)

21- فرناندو سانتوس (یونان)

22- استفان کشی (نیجریه)

23- سافت سوسیچ (بوسنی)

24- خورخه لوئیس پینتو (کاستاریکا)

25- رینالدو روئه‌دا (اکوادور)

26- لوئیس فرناندو سوارس (هندوراس)

27- کارلوس کی‌روش (ایران)

28- وولکر فینکه (کامرون)

29- هونگ میون بو (کره جنوبی)

30- میگوئل هره را (مکزیک)

31- نیکو کواچ (کرواسی)

32- آنژه پوستج اوغلو (استرالیا)

فوق حرفه ای
    اینم برا تنوع در بحث هیتسفیلد 18 سابیا 9

صفحه 23 از 700 نخستنخست ... 1321222324253373123523 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 16 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 16 مهمان ها)