به هر حال نظرم در مورد هافبک دفاعی همونه که گفتم

الان اگه بخوایم پوگبا رو بخریم، حداقل 60-70 تا باید پیاده بشیم، اگه سال دیگه اقدام کنیم فوقش 10 تا باید بیشتر بدیم، پس منطقا اگه یه سال دیگه (تا آخر قرارداد ژابی) به ایارا فرصت بدیم خیلی بهتره! در مورد وراتی هم چون تعداد بازیهایی که تو این فصل ازش دیدم زیر 10 تا بوده، نمیتونم قضاوت قطعی بکنم...
کاسمیرو هم که قطعا امسال باید قرضی بدیم تا پیشرفت کنه
در مورد فوروارد امیدوارم موراتا قرضی بدن، نفروشن... تو پست قبلی گفتم بهترین گزینه سوارزه، ولی دردسرهایی هم که گفتم داره، فالکائو اگه باشه حتما باید یه فوروارد جوون دیگه کنارش باشه مثل لوکاکو (مارتینزو نمیدن بهمون) که حتی اگه فالکائو مصدوم بشه، مشکل چندانی نداشته باشیم... در مورد لوا که بحثی نیست چون رفت بایرن، فقط اعتراف می کنم که پارسال در مورد اشتباه کردم

خیلی فوروارد خوبیه (یا بهتره بگم بود

) ... کاوانی هم بعد از اینایی که گفتم گزینه خوبیه ولی فعلا تا آخر جام جهانی دست نگه داریم بهتره... کلا نظرتو در مورد نیمکت نشین فوروارد اصلیمون بگو روشن شم
خرید دفاع چپ خریت محضه و لاغیر
در مورد کارواخال: شخصیت آدما معمولا تغییر چندانی نمیکنه، الان تو همه تیمای دیگه هم حتی بین بازیکنای خیلی جوون اینجور آدمی پیدا نمی کنی!
در مورد رونالدو، من نگفتم چون با مصدومیت بازی میکنه با تعصبه، با مصدومیت بازی کردن خیلی اشتباهه ولی چون رونالدو یکی دوبار انجام داد مشکلی پیش نیومد براش، جو گیر شد فکر کرد سوپرمنه

من گفتم با تعصبه چون همه توانشو میذاره... اینکه برای خودش بازی میکنه در مجموع قبول دارم ولی این مشکلو همه فوق ستاره هایی که پستشون مهاجمه دارن، یکیو نام ببر که نداشته باشه
پ.ن1: جواب مختصرت تو حلقم
پ.ن2: همگی با هم: سگ تو روح حامد فلاح

رد کردن خسه به هر عنوان اعم از فروش دائم یا قرضی، خریت محض است و در روایت آمده هر کس این کار را بکند، شیطان شخصا دهان او را مورد عنایت قرار خواهد داد... اَمام (ره)