صفحه 207 از 700 نخستنخست ... 107157197205206207208209217257307 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 2,061 به 2,070 از 6997

موضوع: <<<<<<< اوندسیمای رئال مادرید در میلان >>>>>>>

فوق حرفه ای
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

یگو لوپز برای پیوستن به آث میلان با این تیم به توافق نهایی رسید.

به نقل از مارکا، دروازه بان 32 ساله رئال مادرید با قراردادی 4 ساله راهی میلان خواهد شد. امروز صبح مانولو گارسیا مدیر برنامه های لوپز با گالیانی دیدار داشت و به توافقات نهایی دست یافتند. روز دوشنبه لوپز برای انجام تسست های پزشکی و نهایی کردن قرارداد به میلان سفر خواهد کرد. گفته می شود لوپز در میلان سالانه 2.5 میلیون یورو دستمزد دریافت خواهد کرد.

2. کاربر مقابل از Changed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

ژولیو باپتیستا، بازیکن سابق تیم های رئال مادرید و سویا معتقد است که لوس بلانکوس در سوپرکاپ اروپا تیم مدعی است.

بنا به گزارش Marca، باپتیستا مصاحبه ای با وبسایت رسمی لالیگا [LFP] داشته و اظهار کرده است: "مادرید ترکیب قدرتمندی دارد و مدعی هستند، هرچند سویا نیز موفق شد تا سال به خصوصی را پشت سر بگذارد. امیدوارم این روند در بازی سوپرکاپ نیز ادامه داشته باشد و ما فوتبال خوبی را شاهد باشیم.
    سویا باید عالی و بدون اشتباه بازی کند. آنها باید برای پیروزی یک بازی عالی را ارائه کنند و این چیزی است که همیشه بوده است، حتی زمانی که من آنجا بودم. می دانستیم که تیمی متشکل از بازیکنان بزرگ داریم و تنها راه برای شکست دادن تیمی مثل مادرید این است که با 100% توان خود به میدان برویم و هیچ کاری را اشتباه انجام ندهیم. سویا هیچوقت در مقابل رئال مادرید حریف آسانی نبوده است و یکی از بدترین تیمهایی بوده که مادریدی ها با آن روبرو شده اند و همواره کار را برای حریف سخت می کنند. آنها همیشه می جنگند."
    اما باپتیستا از تیم کنونی رئال مادرید نیز تمجید کرد و پیش بینی او کسب موفقیت های بیشتر در آینده توسط این تیم بود.
    "فکر می کنم حالا آنها متعادل ترین تیم را در اختیار دارند. این شگفت انگیز است، که دو بازیکن در هر پست وجود داشته باشد و همگی نیز خوب باشند. مادرید می تواند همچنان به فتح عناوین متعدد قهرمانی ادامه دهد چرا که این ترکیب فوق العاده است."

4. کاربر مقابل از Changed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای

با توجه به اظهارات پدر رادامل فالکائو، این بازیکن می تواند در مسیر انتقال به رئال مادرید قرار داشته باشد، هرچند که این موضوع هرگز توسط خود بازیکن مطرح نشده است.

بنا به گزارش Mundo Deportivo، رادامل گارسیا در گفتگو با Cadena Cope اظهار داشت که با وجود تعهد پسرش به موناکو، هیچ تضمینی وجود ندارد که وی در این تیم بماند.
    او گفت: "من این موضوع را رد نمی کنم. تنها می گویم که او با موناکو قرارداد دارد. پسرم هرگز به من نگفته است که قصد جدایی از موناکو را دارد، اما او در مورد تغییر محیط نیز صحبتی نکرده است. پسرم قراردادی 4 ساله با باشگاه موناکو دارد و در حال سپری کردن آن می باشد. پروژه موناکو خوب شروع شد و آنها خیلی خوب عمل می کنند. شکر خدا فالکائو از مصدومیت خود ریکاوری کرده است و خانواده اش را در کنار خود می بیند."
    از او پرسیده شد که اگر فالکائو از حضور در ترکیب اصلی رئال مادرید مطمئن شود، آیا به سانتیاگو برنابئو منتقل خواهد شد یا نه، که گارسیا پاسخی دیپلماتیک داد.
    "بازی کردن یا نکردن پسر من به تصمیم کارلو آنچلوتی بستگی خواهد داشت."

6. کاربر مقابل از Changed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای

با توجه به گزارش های منابع مختلف، باشگاه منچستر یونایتد آماده ارائه پیشنهادی 55 میلیون پوندی به آنخل دی ماریا می شود.

به گزارش Eurosport، منچستر یونایتد تنها پس از گذشت چند روز از انصراف باشگاه پاریسن ژرمن به منظور انتقال آنخل دی ماریا، پیشنهاد جدیدی را آماده سازی می کند.
    وینگر آرژانتینی باشگاه رئال مادرید میل ماندن در این باشگاه را ندارد و فلورنتینو پرز نیز قصد دارد وی را به فروش برساند. پس از آن که ناصر ال خلیفه در یک جمله عجیب بیان کرد قیمت دی ماریا بیش از حد گران است، سران یونایتد قصد دارند از این فرصت نهایت بهره را ببرند و با پیشنهادی 55 میلیون پوندی، این بازیکن با کیفیت را به اولدترافورد بکشانند. در همین حال، لوئیز فن خال هم چنان علاقه اش نسبت به خوان کوادرادو و آرتورو ویدال را حفظ کرده است.
    در این گزارش می خوانیم که سایت ها و منابع مختلفی از این پیشنهاد یونایتد خبر داده اند و عده ای نیز در شبکه توییتر به بحث و تبادل نظر درباره این موضوع پرداخته اند. به هر حال چیزی که مشخص است، این می باشد که دی ماریا قصد ترک سانتیاگو برنابئو را دارد و رئال مادرید نیز آماده فروش او است، باید صبر کرد و منتظر اقدامات بعدی باشگاه منچستر یونایتد ماند.

8. کاربر مقابل از Changed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    دی ماریا نرو
    دی مالیا نلو

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad نمایش پست ها
    اون اتفاق ولی 2 سال حرف نزدن با کاپیتان تیمشم اتفاقه
    آقا جان زور نی که....کاپیتانه که کاپیتانه....

باید همه غلام حلقه به گوش آقا باشن

ehsan1361
    Guest
    زوره آقا زوره

فوق حرفه ای

سرمربی سابق رئال مادرید و تیم ملی ولز از بازی سوپرکاپ چند روز آینده می گوید.

به گزارش Marca، جان توشاک سرمربی سابق رئال مادرید و تیم ملی ولز در مصاحبه ای درباره دیدار سوپرکاپ این فصل اروپا بین رئال مادرید و سویا گفت:
    "طبق چیزی که دیدم رئال مادرید به وضوع مدعی تر است، اما بازی آسانی نخواهد بود. من بازی سویا را فصل گذشته دیدم و مربی آن ها را به خوبی می شناسم. او در رئال سوسیه داد با من بود و در پست هافبک در سوسیه داد بازی می کرد. مصدومیت های زیادی برای او پیش آمد اما با وجود این درک خوبی از فوتبال دارد و این رو به خوبی نشان داده است."
    وی در رابطه با هموطن و شاگرد قدیمی اش در تیم کهکشانی ها نیز گفت: "من اعتقاد دارم کاردیف به دلیل وجود بیل، پشت رئال مادرید خواهد بود. آن ها روی بیل حساب ویژه ای باز می کنند و او را بیشتر از من دوست دارند. من سال های زیادی در این شهر بودم اما به دلیل بازی در سوانسی و تیم رقیب کاردیف، هنوز هم من را به طور کامل نبخشیده اند."

13. کاربر مقابل از Changed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای

کهکشانی ها سه روز پیش از دیدار برابر سویا در کاردیف، در کمپ تمرینی خود در والدبیباس کار خود را ادامه دادند.

15. کاربر مقابل از Changed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    اينزاگي: لوپز يک هديه براي ميلان بود

پيپو اينزاگي معتقد است که لوپز باعث پيشرفت ميلان خواهد شد.

به گزارش "ورزش سه"، سرمربي روسونري که امروز تولد 41 سالگي اش را جشن مي گيرد، بعد از مطلع شدن از انتقال لوپز به ميلان گفت:«خيلي خوشحالم. ميلان کارها را به بهترين شکل پيش مي برد. من هم اميدوارم که بتوانم در کنار تيم و با همراهي بازيکنان به شرايط ايده آل برسيم».

او در مورد انتقال لوپز به تيمش بعد از انجام تست پزشکي گفت:«لوپز براي ميلان خيلي مهم بود. او يک دروازه بان با تجربه است که مي تواند باعث پيشرفت تيم ما شود. او يک هديه براي تيم ما بود».

17. کاربر مقابل از Changed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 207 از 700 نخستنخست ... 107157197205206207208209217257307 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 15 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 15 مهمان ها)