صفحه 27 از 700 نخستنخست ... 1725262728293777127527 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 261 به 270 از 6997

موضوع: <<<<<<< اوندسیمای رئال مادرید در میلان >>>>>>>

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط HO33E!N نمایش پست ها
    با قصد اختصار اومدم ولی اینقد زر زده بودی نشد
    پوگبا رو ما نگیریم چلسی یا بارسا میگیرن هر چند که بعید میدونم بارسا از این پولا بدههمینی که گفتم بوگو چشم حسین آقا کوچیکتم هستیم
    مهاجم که اگر به من باشه موراتا و خسه رو قرض میدم بنزما رو میذارم ذخیره سوارز.خسه و موراتا خیلی شبیه رونالدو شدن هم دویدناشون هم دریبلاشون هم شوتاشون هم خود خواهیشونلوا و کاوانی رو که نمیشه در آورد دیگهآگوئرو هم فارغ از تمایلش به بارسا(راست یا دروغ) به دلیل مصدومیتای زیادش خیلی حال نمیکنم بیادمن رونالدو رودوس دارم ولی به نظرم افتش خیزش اوجش فرودش همیشه به خاطر توپ طلا و کفش طلا و آقای گلی بوده.بیل هم متاسفانه داره راه اونو میره.به غیر از پاس گلش جلوبایرن و اوایل فصل خودخواهیشون تا به فنا بردن تیم پیش رفت.موقعیت های بیل تو فینال یا بیل و کریس تو بازی رفت بایرن نمونشهمسی هم همین طوره اونم همیشه اصرار بی جهت به بازی داره.به نظر من اسم اینا غیرت نیس.کاری که کاستا تو فینال با اتلتیکو کرد بیشتر شبیه خیانت بود تا غیرت

با تمام تنفری که دارم ازش نیمار حداقل تو این فصل خیلی خودخواه نبودالبته منظورم از خودخواهی خودخواهی برا گل زنی نیست اون خصیصه یه مهاجمه که اعتماد به نفس داشته باشه.خودخواهی ینی گرت بیل تو فینال.2 نفر رو دستش حرکت میکنن تو بهترین شرایط خودش 1 درصد شانس داره ولی میزنه.یا رونالدو که 2-3 نفر کنارش فرار میکنن و یه هو شوت میزنه تو آسمون.ولی بیشتر از اونم به اصرارشون به بازی کردن اشاره میکنم که به فناشون میده.هم خودشون هم تیمشون.

پ.ن:نه سگ نه روح *** تو *** حامد فلاح
    مونتولیوو
    عمرا قبول نمیکنم، چلسی بگیره... قرار نیست همه ستاره ها پیش ما جمع شن که... اگه اینجوری بخوای فکر کنی، هازارد، ماتا، ویلشر، سیلوا، آگوئرو، رویس، لاملا و امثالهم هم باید بگیریم تا دست بقیه تیما نیفتن... این که نمیشه استدلال... حرفم همون قبلیه تو هم هر نظری میخوای داشته باش

گذاشتن بنز به عنوان ذخیره سوارز اشتباهه، چون داستان پارسالمون تکرار میشه، با فروش قرضی موراتا موافقم ولی خسه به هیچ وجه ... خسه باید پیش خودمون رشد کنه، درسته سبک بازیش شبیه رونالدوئه ولی هیچ اشکالی نداره... قرار نیست کنار رونالدو بازی کنه، قراره به جای رونالدو یا بیل که از قضا کم هم مصدوم نمیشن، یا به صورت جانشین بیاد بازی کنه... نظر من یا سوارز یا بنز یا اگه هیچکدوم نشد فالکائو، کنارشون یکی مثل لوکاکو، یا مارتینز یا یکی از پدیده های جام جهانی...
    کریس از روز اولی که اومد سبک بازیش همینجوری بود، معمولا عادت به پاس دادن نداره، اونم گفتم فقط کریس اینجوری نیست، همه فوق ستاره های خط فوروارد همینن از جمله همین سوارز... ولی در مورد بیل خیلی بی انصافیه اینجوری گفتن! بیل درسته تو فینال دو بار میتونست پاس بده و نداد ولی توی لیگ اینجوری نبود، در طول فصل بیشتر مواقعی که بازیکن رو دستش بوده پاس داده، حتی بعضی وقتها دو به یک ها رو هم پاس میداد... کلا نباید با یه بازی قضاوت کرد... اگه اینجوری باشه پارسال هم اوزیل یه دو به تک جلو دورتمند پاس نداد، زد بیرون!
    نیمار هم به نظر من دیگه از اون ور بوم افتاده... دروازه خالی هم میخواد پاس بده اونم موقعی که 5 تا دفاع بازیکنای تیمشو یارگیری کردن!! به نظرم اونم فقط میخواد خودشو برای مسی لوس کنه

حرفه ای
    کیروش هم ریده با این لیست دادنش

اون از صادقیان که اول خط زد، اینم از خلعتبری و آزمون

در اینکه تو جام جهانی آبروریزی می کنیم شک ندارم ولی حداقل اگه 4 تا جوون میرفتن، شاید دوره های بعدی میتونستیم حرفی برای گفتن داشته باشیم

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط HOSSEIN نمایش پست ها
    جام جهانی قبلی دایی بود
    این جام جهانی نکونام باند بازی تو تیم ملی هم دست وردار این ملت نیست
    مثل اینکه مزدک هم میخواد بره برزیل
    مزدک که دیگه ساکشم پیچیده ویژه برنامه هم از دست اون ذکایی **** در اومد افتاد دست عادل

فوق حرفه ای
    یعنی این شجاعی رو بدن به من یه دل سیر میزنمش تو ایران به انداره هیچ کس مث این حرص نخوردم
    یه بازی خوب هم ازش به خاطر ندارم تو تیم ملی

حرفه ای
    حسین اون لینکی که از کلیپ شادی هوادارا گذاشتی مشکل داره... یکی دیگه بنداز بیاد

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط vahid نمایش پست ها
    عمرا قبول نمیکنم، چلسی بگیره... قرار نیست همه ستاره ها پیش ما جمع شن که... اگه اینجوری بخوای فکر کنی، هازارد، ماتا، ویلشر، سیلوا، آگوئرو، رویس، لاملا و امثالهم هم باید بگیریم تا دست بقیه تیما نیفتن... این که نمیشه استدلال... حرفم همون قبلیه تو هم هر نظری میخوای داشته باش

گذاشتن بنز به عنوان ذخیره سوارز اشتباهه، چون داستان پارسالمون تکرار میشه، با فروش قرضی موراتا موافقم ولی خسه به هیچ وجه ... خسه باید پیش خودمون رشد کنه، درسته سبک بازیش شبیه رونالدوئه ولی هیچ اشکالی نداره... قرار نیست کنار رونالدو بازی کنه، قراره به جای رونالدو یا بیل که از قضا کم هم مصدوم نمیشن، یا به صورت جانشین بیاد بازی کنه... نظر من یا سوارز یا بنز یا اگه هیچکدوم نشد فالکائو، کنارشون یکی مثل لوکاکو، یا مارتینز یا یکی از پدیده های جام جهانی...
    کریس از روز اولی که اومد سبک بازیش همینجوری بود، معمولا عادت به پاس دادن نداره، اونم گفتم فقط کریس اینجوری نیست، همه فوق ستاره های خط فوروارد همینن از جمله همین سوارز... ولی در مورد بیل خیلی بی انصافیه اینجوری گفتن! بیل درسته تو فینال دو بار میتونست پاس بده و نداد ولی توی لیگ اینجوری نبود، در طول فصل بیشتر مواقعی که بازیکن رو دستش بوده پاس داده، حتی بعضی وقتها دو به یک ها رو هم پاس میداد... کلا نباید با یه بازی قضاوت کرد... اگه اینجوری باشه پارسال هم اوزیل یه دو به تک جلو دورتمند پاس نداد، زد بیرون!
    نیمار هم به نظر من دیگه از اون ور بوم افتاده... دروازه خالی هم میخواد پاس بده اونم موقعی که 5 تا دفاع بازیکنای تیمشو یارگیری کردن!! به نظرم اونم فقط میخواد خودشو برای مسی لوس کنه
    من گی گفتم همه ستاره ها مال ما باشن؟گفتم حالا که هافبک دفاعی لازم داریم که تو غلط میکنی میگی نداریم یه ستاره بگیریم
    فالکائو و لوکاکو رو نیمکت؟حداقل بوگو گریزمان مثلا.بازیکن با 10 دقه ربع ساعت رشد نمیکنه
    درباره اوزیل درس صحبت کن....
    نیمار هم بازیکن خوبیه اگر مثل برزیلیا نرینه به الک

فوق حرفه ای
    وحید این سرودی که بازیکنا خوندن خیلی خوبه

فوق حرفه ای
    خبر های رسمی : لمپارد از چلسی جدا شد ! پیتر چک در لیست فروش !
    مور چیکار میکنه با اسطوره ها اون از کاسیاس اینم از این
    ماتا کاکا و...
    امین بیا پاسخ گو باش
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوق حرفه ای
    وحید اینو دیدی؟
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوق حرفه ای
    خبر های رسمی : لمپارد از چلسی جدا شد ! پیتر چک در لیست فروش !
    مور چیکار میکنه با اسطوره ها اون از کاسیاس اینم از این
    ماتا کاکا و...
    امین بیا پاسخ گو باش
    میخواد کورتوا رو بیاره به نظرم کار درستی میکنه
    ماتا رو اشتباه کرد شنیدم میخواد اسکارو با لاوتزی عوض کنه
    پی اس جی هم پیشنهاد 70 تایی به آزارد داده

صفحه 27 از 700 نخستنخست ... 1725262728293777127527 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 81 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 81 مهمان ها)