با قصد اختصار اومدم ولی اینقد زر زده بودی نشد
پوگبا رو ما نگیریم چلسی یا بارسا میگیرن هر چند که بعید میدونم بارسا از این پولا بده
همینی که گفتم بوگو چشم حسین آقا کوچیکتم هستیم
مهاجم که اگر به من باشه موراتا و خسه رو قرض میدم بنزما رو میذارم ذخیره سوارز.خسه و موراتا خیلی شبیه رونالدو شدن هم دویدناشون هم دریبلاشون هم شوتاشون هم خود خواهیشون
لوا و کاوانی رو که نمیشه در آورد دیگه
آگوئرو هم فارغ از تمایلش به بارسا(راست یا دروغ) به دلیل مصدومیتای زیادش خیلی حال نمیکنم بیاد
من رونالدو رودوس دارم ولی به نظرم افتش خیزش اوجش فرودش همیشه به خاطر توپ طلا و کفش طلا و آقای گلی بوده.بیل هم متاسفانه داره راه اونو میره.به غیر از پاس گلش جلوبایرن و اوایل فصل خودخواهیشون تا به فنا بردن تیم پیش رفت.موقعیت های بیل تو فینال یا بیل و کریس تو بازی رفت بایرن نمونشه
مسی هم همین طوره اونم همیشه اصرار بی جهت به بازی داره.به نظر من اسم اینا غیرت نیس.کاری که کاستا تو فینال با اتلتیکو کرد بیشتر شبیه خیانت بود تا غیرت
با تمام تنفری که دارم ازش نیمار حداقل تو این فصل خیلی خودخواه نبود
البته منظورم از خودخواهی خودخواهی برا گل زنی نیست اون خصیصه یه مهاجمه که اعتماد به نفس داشته باشه.خودخواهی ینی گرت بیل تو فینال.2 نفر رو دستش حرکت میکنن تو بهترین شرایط خودش 1 درصد شانس داره ولی میزنه.یا رونالدو که 2-3 نفر کنارش فرار میکنن و یه هو شوت میزنه تو آسمون.ولی بیشتر از اونم به اصرارشون به بازی کردن اشاره میکنم که به فناشون میده.هم خودشون هم تیمشون.
پ.ن:نه سگ نه روح *** تو *** حامد فلاح
مونتولیوو