اقا وحید ارادت داریم زیاد
روزگاری که همه چی سیاسی شده میگk این جریان سید نوشتن بجای موسوی هم مثل اینکه سیاسی بوده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا وحید ارادت داریم زیاد
روزگاری که همه چی سیاسی شده میگk این جریان سید نوشتن بجای موسوی هم مثل اینکه سیاسی بوده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنزما: رئال مادرید خانه ی من است/ مورینیو راجع به همه چیز نظر میدهد !
مهاجم رئال مادرید با وجود پیشنهاداتی که از لیگ برتر دارد، میگوید که رئال خانه ی اوست و از زندگی در اسپانیا خوشحال است.
کریم بنزما، مهاجم رئال مادرید عنوان کرد که رئال "خانه" ی اوست و احساس خوبی در این تیم دارد.
ماهجم فرانسوی 5 فصل را در رئال سپری کرده و در 235 بازی برای این تیم، 111 گل به ثمر رسانده است. با این حال آینده ی او در مادرید مشخص نیست و آرسنال برای او پیشنهادی 30 میلیون پوندی ارائه داده است.
بنزما، معتقد است که از زندگی در اسپانیا خوشحال است و قصدی برای ترک قهرمان اروپا ندارد.
او در مصاحبه با L’Equipe گفت: " مادرید خانه ی من است. احساس خوبی در آنجا دارم.
بازی کرد در رئال مادرید احساس بسیار خوبی به من میدهد و افتخار میکنم که در بهترین باشگاه جهان بازی میکنم زیرا در این 5 سال لحظات سختی برای من سپری شد ولی حالا همه چیز خوب است."
بنزما همچنین میگوید که در زمان حضور مورینیو، دوران سختی را سپری کرد. مورینیو در غیبت هیگواین، توانایی های فنی او را زیر سوال برد.
مورینیو گفته بود: "اگر نمیتوانید با یک سگ به شکار بروید، حالا باید با یک گربه به شکار بروید."
ولی بنزما با این انتقادات قوی تر شد.
او گفت: "وقتی صحبتهایش را شنیدم، گفتم "این دیگر چیست؟ بنابراین سعی کردم خلاف آن را ثابت کنم. مورینیو از آن دسته آدمهایی است که راجع به همه چیز نظر میدهد. او واقعا به این کار وارد است.
روز بعد در تمرینات من چیزی نگفتم. تنها یک راه داشتم، بگذارم همه چیز پیش برود. من را بازی نده اگر فکر میکنی گربه هستم. از انتقادات ناراحت بودم ولی فهمیدم که وقتی ناراحت هستم، به خودم بیشتر فشار میآورم. من فوتبالیست هستم و انتقادات را قبول دارم."
فهوای کلامت همین بود
من کی گفتم فالکائو و لوکاکو رو نیمکت؟ من گفتم از بین سوارز و بنز و فالکائو یکی مهاجم اصلی، از بین لوکاکو و مارتینز و ... (گریزمان هم موافقم شدیدا) یکی رو نیمکت...
اوزیل عشق خودمه، داشتی چرت می گفتی، گفتم از کسی مثال بیارم که دهنت بسته بشه
نیمار هیچی نیس ... و من الله التوفیق
کلا معلوم نیست چلسی میخواد چیکار کنه
هرچی ستاره جوون بوده رو خریده بهشون بازی هم نمیده
لوکاکو رو دارن بعد میخوان با 30 تا کاستا رو بخرن
سبک بازیشون هم مثل همه معلومه به کاستا بازی میرسه و لوکاکو باید تیم ترک کنه
مثل استوریچ که الان دارن حسرتشو میخورن
فروش لمپارد عجیبه سنش رفته بالا ولی هنوز کیفیت بازی تو لیگ برتر رو داره
در حال حاضر 120 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 120 مهمان ها)