صفحه 234 از 700 نخستنخست ... 134184224232233234235236244284334 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 2,331 به 2,340 از 6997

موضوع: <<<<<<< اوندسیمای رئال مادرید در میلان >>>>>>>

فوق حرفه ای
    خاوی مارتینس رباط صلیبی پاره کرد

فوق حرفه ای

این رئال مادرید تحسین بر انگیز است

تیم آنجلوتی در میان مطبوعات بین المللی غوعا کرد
    تحسین ها :” یک ماشین قبراق” ، ” یک تیم منسجم”، “چادوگری”، “مدعی از همه نظر” …

3. کاربر مقابل از mohammad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای

موتور کروس

سیل تمجیدها پس از عملکردش در سوپرکاپ
    ۸۶ پاس داد که فقط سه تایش صحیح نبود، یعنی ۹۶ درصد پاس سالم
    هم تیمی هایش هیجان زده هستند/ راموس:”افتخاری است که او را داریم”/ کریستیانو:” به ما کمک زیادی خواهد کرد
    تمجید مطبوعات بین المللی از “قیصر” جدید رئال

5. کاربر مقابل از mohammad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای

7. کاربر مقابل از mohammad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    منم تنها آرزوم اول بازي باخت رئال بود اما بعد كه بازيو ديدم تنها آرزوم شد گل نزدن رونالدو بد كي گل اولو زد تنها ارزوم شد اينكه ديگ رونالددو گل نزنه كه باز زد ديگ اخر بازي نزديك بود خود كشي كنم و تنها ارزوم شد كه برق استاديوم قط بشه نتونن مراسم اهداي جامو برگزار كنن كه اينم نشدو تلويزيونو خاموش كردم ديگ ارزويي نذاشتم

آرزوهای بزرگ، اثر مارک تواین

حرفه ای

فوق حرفه ای
    پاریسی ها ادعا می کنند که دی ماریا برای انها بسیار گران است اما شاید پیشنهاد نجومی جدیدی که برای کاوانی دریافت کرده اند معادلات را تغییر دهد.
    با وجود اینکه باشگاه پاریسن ژرمن، رسما هفته گذشته اعلام کرد که قید دی ماریا را به علت گران بودنش زده است؛ اما بدیهی است که همچنان به خرید دی ماریا علاقمند است.

پاریسی ها ادعا می کنند که دی ماریا برای آنها بسیار گران است. اما شاید پیشنهاد نجومی جدیدی که برای کاوانی دریافت کرده اند معادلات را تغییر دهد.
    امروز نشریه مترو گزارش داد که باشگاه آرسنال پیشنهادی 63.5 میلیون یورویی برای خرید ادینسون کاوانی به پاریسن ژرمن ارئه داده است.پیشنهادی که رد کردن آن برای پاریسی ها غیرممکن به نظر می آید.
    بخصوص اینکه با دریافت این مقدار پول، آنها می توانند بار دیگر پرونده انتقال دی ماریا به تیمشان را به جریان بیندازند.بدین ترتیب دچار مشکلات فیرپلی مالی نیز نخواهند شد.
    مشکل اینجاست که منچستر یونایتد نیز به شدت به دنبال ال فیدئو است و در این روزها رقیبی خطرناک تر از همیشه برای آنها به حساب می آید.
    پس از بازی نکردن دی ماریا در سوپرجام اروپا اروپا و مذاکره مستقیم روز سه شنبه پرز با آقای وودوارد، شانس پیوستن دی ماریا به یونایتد بیشتر از همیشه شده است.
    درهر صورت انتقال کاوانی به آرسنال می تواند بار دیگر درها برای ورود دی ماریا به پاریس را باز کند.

11. کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    از لحظه لحظه حضورم در رئال مادرید اخساس غرور می کنم و حضور در این تیم برای من یک هدیه آسمانی بود

یک روز پس از رسمی شدن انتقال دیه گو لوپس به باشگاه میلان، این بازیکن در نامه ای احساسی که در وبسایت رسمی رئال مادرید منتشر شده است از همه هواداران،مربیان و هم تیمی های خود در رئال مادرید تشکر کرد.

متن این نامه به شرح زیر است : "32 سال پیش در لوگو پاردلا متولد شدم و از همان دوران کودکی دوست داشتم که یک فوتبالیست بشوم. اما چیزی که هرگز تصورش را نمی کردم این بود که روزی بتوانم برای تیم محبوبم که همیشه در قلب من جای داشته و دارد یعنی رئال مادرید بازی کنم.
    همیشه از پوشیدن این پیراهن احساس غرور می کردم و باید از فلورنتینو پرز تشکر کنم که بار دیگر به من این فرصت را داد تا از نشان باشگاه محبوبم دفاع کنم و بتوانم در بالاترین سطح فوتبال دنیا حضور داشته باشم.
    برای یک بازیکنی که از آکادمی رئال مادرید فوتبالش را شروع می کند بازی کردن در تیم اول تمام زندگیش، بزرگترین آرزوست.ممنونم از همه هم تیمی ها،فیزیوتراپ ها،پزشکان،ماساژورها و اعضای کادر مربیگری و مدیرتی باشگاه رئال مادرید. همکاری و زندگی ورزشی با شما برای من همیشه مایه افتخار بود.
    از همه شما چیزهای زیادی یاد گرفتم و برای همه بهترین ها را آرزو دارم. در طول دو فصل حضورم در رئال، افتخار شاگردی دو نابغه مربیگری یعنی "مورینیو و آنچلوتی" را داشتم که به رشد من کمک زیادی کردند.
    همچنین تشکر ویژه ای دارم از هواداران رئال که همواره پشتیبان و حامی من بودند.شما همیشه در قلب من جای خواهید داشت.
    خوشحال و با سری بالا از رئال می روم چرا که همه چیزم را برای این تیم دادم. تنها هدف من در رئال این بود روز به روز تلاش کنم تا از ارزش های بالای رئال در زمین فوتبال دفاع کنم.
    از لحظه لحظه حضورم در رئال مادرید اخساس غرور می کنم و حضور در این تیم برای من یک هدیه آسمانی بود.
    تا ابد عاشق رئال خواهم بود. دیه گو لوپس همیشه یک مادریدستا باقی خواهد ماند."

13. کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    عجب تیمی شد رئال

کیف کردم از بازی سویا اونم بعنوان بازی اول

تیمی سنگین و با شخصیت

فوق حرفه ای

صفحه 234 از 700 نخستنخست ... 134184224232233234235236244284334 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 88 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 88 مهمان ها)