نوشته اصلی توسط vahid شانس تخمی تخیلی ما گیرنده دیجیتالمون به فاک رفت انلاین ببین
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Milad انلاین ببین فکر کن هوا ابری شد، چند تا رعد و برق... درست یکیش صاف گرفت به آنتن ما، دیدیم دود از گیرنده دیجیتال بلند شد ... از ساعت 2 که شبانه شروع میشه... سرعت اینترنت به ما میره البته یه گیرنده دیجیتال usb دارم ولی جرئت وصل کردنش به لپ تاپُ ندارم
نوشته اصلی توسط vahid فکر کن هوا ابری شد، چند تا رعد و برق... درست یکیش صاف گرفت به آنتن ما، دیدیم دود از گیرنده دیجیتال بلند شد ... از ساعت 2 که شبانه شروع میشه... سرعت اینترنت به ما میره البته یه گیرنده دیجیتال usb دارم ولی جرئت وصل کردنش به لپ تاپُ ندارم خو با دیجیتال یو اس بی ببین من زیاد استفاده میکنم واسه لب تابم هیچیش نمیشه نترس
نوشته اصلی توسط vahid فکر کن هوا ابری شد، چند تا رعد و برق... درست یکیش صاف گرفت به آنتن ما، دیدیم دود از گیرنده دیجیتال بلند شد ... از ساعت 2 که شبانه شروع میشه... سرعت اینترنت به ما میره البته یه گیرنده دیجیتال usb دارم ولی جرئت وصل کردنش به لپ تاپُ ندارم عذر میخوام پا برهنه میپرم وسط سوال:گیرنده usb چه مشکلی واسه لپ تاب داره؟؟؟؟
رونالدو بدشانس ترین بازیکن جهان!!!!
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo عذر میخوام پا برهنه میپرم وسط سوال:گیرنده usb چه مشکلی واسه لپ تاب داره؟؟؟؟ میترسه رعد برق بزنه این رعد برق از طریق یو اس بی به لب تاب بره و لب تابشو بسوزونه
من بازی های لیگ قهرمانان که همزمان بودن رو یکیش رو لب تاب اون یکی رو هم با تی وی میدیدم
نوشته اصلی توسط Milad خو با دیجیتال یو اس بی ببین من زیاد استفاده میکنم واسه لب تابم هیچیش نمیشه نترس نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo عذر میخوام پا برهنه میپرم وسط سوال:گیرنده usb چه مشکلی واسه لپ تاب داره؟؟؟؟ نوشته اصلی توسط Milad میترسه رعد برق بزنه این رعد برق از طریق یو اس بی به لب تاب بره و لب تابشو بسوزونه دقیقا همینه برا یه فوتبال 4 میلیون به فنا بره، ترس نداره؟
نوشته اصلی توسط vahid دقیقا همینه برا یه فوتبال 4 میلیون به فنا بره، ترس نداره؟ از تو که مهندس کامپیوتری این خزعبلات بعیده احتمال این اتفاق یک در میلیونه
نوشته اصلی توسط Milad از تو که مهندس کامپیوتری این خزعبلات بعیده احتمال این اتفاق یک در میلیونه آخه همین یک در میلیونُ امروز به چشم دیدم که باعث شد آی سی روی برد گیرنده دیجیتالم دود شه بره هوا شانس که نداریم... آقوی هم ساده دیدی... منم یه چیزیم تو مایه های همون
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 93 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 93 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن