بی شرفا محرومیت غارسا لغو کردن خوب که خرج کردن الان گفتن نه شما محرومین سگ تو این باشگاه کثیف
بی شرفا محرومیت غارسا لغو کردن خوب که خرج کردن الان گفتن نه شما محرومین سگ تو این باشگاه کثیف
مودریچ:”رویاهایم با رئال به حقیقت پیوست”
لوکا مودریچ، هافبک کروات از این که می تواند به بازی در رئال ادامه بدهد و در این تیم مانده است ابراز خرسندی کرد.
مودریچ در ادامه گفت :” می خواهم اعتمادی که باشگاه با ارائه فوتبالی خوب و جنگندگی در این پیراهن به من کرده است را جبران کنم. بازی کردن در رئال بزرگترین افتخار دوران ورزشی من است.”
وی در ادامه گفت :” وقتی به رئال پیوستم همه رویاهایم به حقیقت پیوست. در این دو سال لحظات بی نظیری را دشتم، جامهای زیدی بردم و حرفهای زیادی برای گفتن داشتم. در سالهای آتی این رویا ادامه پیدا خواهد کرد و امیدوارم جامهای زیادی ببرم. ما رئال مادرید هستیم و می خواهیم پیروز شویم.”
وی در مورد بازی با اتلتیکو گفت :” وقتی به این جا آمدم در اولین بازیم با رئال سوپرجام اسپانیا ا بردم. امیدوارم جمعه سوپرجامی دیگر را ببرم. اعتماد به نفس زیادی دارم و می خواهیم از نظر تیمی رشد کنیم. هواداران رئال همیشه محبت زیادی به من داشتند و از حمایت آنها متشکرم.”
طبق این استدلالت رئال کهکشانی باید 5-6 تا لیگ قهرمانان میگرفت اما حتی یه دونه هم نگرفت
اونوقت تیم در حال ورشکست شدن سال 98-2000-2002 3 بار گرفت
توپ گرده همه جا میچرخه ربطی به بازیکن خوب و بد نداره
غارسایی هستی ولی میترسی بگی
اون مورد اخرم که منظورت غارساس دیگه بازی اخر لالیگا و گل گودین
اون حذفی زمان مورینیو بود که اگه میگرفتیم جای تعجب داشت چون همه با هم بد بودن تو تیم ما بعدش دسیما گرفتیم و قهوه ایشون کردیم چندبار اتلتیکو رو
شما غارساییا که بیشتر از 7 بازیه نبردینش
بعدشم تو اگه به بازی دیشب میگی ریدن پس معلومه فوتبال نمیفهمی 90 دیقه تو قوطی بودن سر 1 کرنر گل زدن
هنوزم چیزی تموم نشده یه بازی دیگه هست اگه جامم نگیریم مهم نیست چون بی ارزشه فقط از لحاظ اماری بدرد میخوره شما پارسال گرفتین اما بعدش یه جامم نگرفتین
الان موضوع بحث رو چرا میبری سمت لیگ اروپا !
من الان بحثم در مورد بازیتون جلوی اتلتیکو هستش که با اون همه ستاره نتونستید حریف تیم از بین رفته و تازه وارد هاش بشید ! اونم تو خونه حالا یقینا بازی برگشت 1 کاریش میکنید و میبرید !
بارسایی نیستم حسین میدونه رئال واسه من هم تراز با منچستر یونایتده از لحاظ بد بودن
نه دبگه یکم ب اون مخت فشار بیار 2 سال پیش بازی فینال حذفی اتلتیکو قهوه ای تون کرد همون مورینیو تیم در و پیکروتون رو تیم کرد و گرنه پخی نبودید قبلش
هر چی میخواهی راحبع بارسا بگو ب من ربطی نداره
من میذونم شما بازی برگشت رو میبرید ولی نتونستید از پسش بر بیایید .... من بازی رو ندیدم دارم از از روی نتیجه میگم داش گلم
اگه تیمت غارساست که باید سکوت کنی چون اخرین برد بارسا جلو اتلتیکو رو باید بری تو تاریخ بگردی پیدا کنی چون هیچکس یادش نیست ؟
اگه تیمت ارسناله که من دیگه حرفی ندارم چون انگار 14 سال جام نیاوردن روت خیلی فشار اورده کاریش هم نمیشه کرد
اول اینکه کسی که بازی رئال رو ندیده نباید الکی بیاد کارشناسی کنه و یه چیزی تراوش کنه و بره حداقل بازی رو میدیدی یا خلاصشو میدیدی بعد میومدی حرف میزدی
دوم اینکه ما قبل مورینیو هیچ پخی نبودیم ؟این جملتو میزارم سر اینکه سنت قد نمیده و از سال 2009 نشستی فوتبال میبنی وگرنه رئال تو بدترین دورانش هم قهرمان لیگای اسپانیا میشده و یکی از مدعیان یو سی ال بوده ...بگذر از تیم خودت بارسا که قبل از 2005 تعداد جاماش با ستاره سرخ بلگراد برابر بوده
Hero Enter
Viva Real Madrid
در حال حاضر 41 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 41 مهمان ها)