دسیمایی شدن انگار رو خیلی ها فشار اورده به قول یکی از خواننده های عزیز کشورمون اگه دشمن نداشتم باید به قدرت خودمون شک میکردم
دسیمایی شدن انگار رو خیلی ها فشار اورده به قول یکی از خواننده های عزیز کشورمون اگه دشمن نداشتم باید به قدرت خودمون شک میکردم
Hero Enter
Viva Real Madrid
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Hero Enter
Viva Real Madrid
Hero Enter
Viva Real Madrid
اخ جون دعوا
14 سال ؟!! برو اول سرج کن بعد بیا جایی که سرچ کرده اشتباه بهت اطلاعات داده !
نمیدونم چرا ارسنال رو وارد بحث کردی ولی مثل اینکه جملات من واست سنگین بوده که پای ارسنال رو کشیدی وسط
قبل مورینیو ! هیج پخی نبودید دگ ! البته سال اول مورینیو هم همچنین __ این دورانی که میگم بعد دلبوسکه هستش
تیمتو 2 دستی بچسب پس داش گلم
هر چند سال اسطوره هاتون رو دک میکنید بیرون ... اول ... بعد گوتی بعد رائول بعد کاسیاس
با کسی که جرات نداره بگه طرفدار ه چه تیمی هست تا من بهش برینم بحثی ندارم
قبل مورینیو هیچ پخی نبودیم ؟باشه شما قبل گواردیولا چه عنی بودید که اینقدر بوشو در میارید ؟
من نمیدونم تیمی که تعداد گلای خوردش از 4 تیم اول تو 30 دقیقه اول از تعداد گلای خورده ی کل فصل ذرت کاران دشت مغان بیشتره جای بحث وجود داره ؟
شما هم برو تیم خودت رو بچسب نمیدونم تیمت چه عنی هست چون هر تیمی باشه باید بیاد جلو رئال و امثالهم لنگ بندازه
در ضمن اگه قرار باشه جملات هر طفلی واسه من و امثال من سنگین باشه که باید بریم بدیم
Hero Enter
Viva Real Madrid
Hero Enter
Viva Real Madrid
در حال حاضر 108 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 108 مهمان ها)