صفحه 251 از 700 نخستنخست ... 151201241249250251252253261301351 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 2,501 به 2,510 از 6997

موضوع: <<<<<<< اوندسیمای رئال مادرید در میلان >>>>>>>

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad نمایش پست ها
    بمیر خودم پول ندارم لاشی ماموریت ها رو پشت سر بزار بهت پول میده مثلا میگه یه بازی بیشتر از 4 گل بزن یا یه بازی رسمی ببر اینا رو انجام بده پولاتم الکی خرج نکن
    لاشی حداقل 1 بازیکن خوب بهم بده
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Milad نمایش پست ها
    لاشی حداقل 1 بازیکن خوب بهم بده
    من سیستم 4-3-3 نمیشه دیروز یه بازیکن خریدم با قدرت 250 حالا باید هر روز تمرینش بدم تا برسه به بقیه همینطوری همه مصدوم و محرومن

باید بگردم بعدا یه خوبشونو میفرستم

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad نمایش پست ها
    من سیستم 4-3-3 نمیشه دیروز یه بازیکن خریدم با قدرت 250 حالا باید هر روز تمرینش بدم تا برسه به بقیه همینطوری همه مصدوم و محرومن

باید بگردم بعدا یه خوبشونو میفرستم
    ریدی 250 رو میخوام جکار ؟یه 300 بفرست دیوث تیمم پره از بازیکن 250
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

فوق حرفه ای
    غارسا دوباره رفته سراغ رویس کاش بخرش
    از بین سوارز و رویس و مسی و دایومار یکی باید بشینه سر نیمکت

کوکه هم میخوان

فوق حرفه ای
    بی شرفی ورزش 3 تو خبر مربوط به رائول مشخصه

فوق حرفه ای
    رئال موتورش را به حراج گذاشته است !

پس از خرید خامس رودریگس و تونی کروس توسط رئال مادرید، مشخص شد که آنخل دی‌ماریا، ستاره ی رئال دیگر جایی در برنامه های آنچلوتی ندارد. آنچلوتی همیشه عنوان کرده که می‌خواهد دی‌ماریا در رئال بماند ولی حرف و عملش با هم همخوانی ندارد.
    منچستریونایتد، پاری‌سن ژرمن و موناکو از مشتریان اصلی ال فیدئو هستند و رقم دروخاستی رئال بین 60 تا 70 میلیون پوند است. دی ماریا فصل گذشته عملکرد بسیار خوبی در رئال مادرید داشت و بهترین پاس گل دهنده ی لیگ قهرمانان و لالیگا شد. همانطور که در کاریکاتور زیر می‌بینید، او مانند موتور رئال بود و با حضورش در میدان، تیم را راه می‌انداخت.

7. کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    آنچلوتی: دی ماریا می خواهد از رئال جدا شود

بعد از پیوستن تونی کروس و خامس رودریگس به رئال، این ستاره آرژانتینی جایگاهش در ترکیب اصلی رئال را از دست داده و به همین دلیل، مایل است به باشگاهی برود که در آن، فرصت بیشتری برای بازی کردن پیدا کند.
    کارلو آنچلوتی، سرمربی رئال مادرید، اعلام کرد که آنخل دی ماریا قصد دارد این باشگاه را ترک کند و به همین دلیل، این باشگاه به دنبال پیدا کردن راه حلی تا پیش از پایان بازار نقل و انتقالات است.
    بعد از پیوستن تونی کروس و خامس رودریگس به رئال، این ستاره آرژانتینی جایگاهش در ترکیب اصلی رئال را از دست داده و به همین دلیل، مایل است به باشگاهی برود که در آن، فرصت بیشتری برای بازی کردن پیدا کند.
    در چند ماه گذشته از پاری سن ژرمن و منچستریونایتد به عنوان مشتریان اصلی دی ماریا نام برده می شد اما بعد از اینکه پاریسی ها اعلام کردند به دلیل قیمت بالای این بازیکن، تمایلی به خرید او ندارند، اکنون منچستریونایتد به مشتری اصلی او تبدیل شده است.
    آنچلوتی در گفتگو با خبرنگاران گفت:" دی ماریا خواستار رفتن به یک باشگاه دیگر در این تابستان شده است. او پیشنهاد باشگاه برای ماندن در مادرید را رد کرد. بنابراین ما به دنبال یک راه حل هستیم. ما پیش از پایان بازار نقل و انتقالات، راه حلی برای دی ماریا پیدا خواهیم کرد اما او در حال حاضر بازیکن رئال است. ما در شرایطی هستیم که بازیکن باید خود را با آن وفق بدهد.
    من متعجب شدم که فهمیدم در مورد همه چیز توافق نداریم اما مسئله این نیست. همه ما در یک مسیر قرار داریم. اگر دی ماریا راه حلی برای آینده اش پیدا نکند، اینجا می ماند. ما با آغوش باز او پذیرایی می کنیم و او می تواند به کارش در اینجا ادامه بدهد. مشکلی وجود ندارد.
    او در دیدار برگشت سوپرکاپ ممکن است در ترکیب اصلی قرار بگیرد؛ مانند همه بازیکنان دیگر که آماده بازی هستند."
    کارلتو همچنین در مورد سامی خدیرا صحبت کرد و تاکید کرد که این بازیکن درخواستی برای جدایی از رئال نداده است:" شرایط خدیرا متفاوت از دی ماریاست. تنها یک سال از قرارداد او باقی مانده وبه تازگی مصدومیتش را پشت سر گذاشته است. باید ببینیم چه اتفاقی رخ خواه داد اما او درخواستی برای جدایی نداده است."

9. کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    کروس: شرایط در رئال با بایرن تفاوت بسیاری دارد

کروس عنوان کرد که فشاری روی خود حس نمی‌کند.
    تونی کروس، هافبک رئال مادرید عنوان کرد که ذهنیتش پس از پیوستن به رئال نسبت به دوران بایرن تغییر کرده است.
    هافبک آلمان با 25 میلیون یورو از بایرن به رئال مادرید پیوست و عنوان کرد که در حال عادت کردن به شرایط اسپانیا است و اوضاع کاملا با بایرن مونیخ و آلمان تفاوت دارد.
    او گفت: " همه چیز در مادرید نسبت به بایرن تفاوت دارد. در بایرن وقتی تمرینات ساعت 10:30 شروع می‌شد همه آماده شروع بودند. اینجا کمی فرق دارد و من به سرعت به آن عادت کردم. کمی آرام تر و ریلکس تر هستیم. به شخصه تصمیم گرفتم که مترجم داشته باشم ولی دوست ندارم که یک نفر دائما همراه من باشد.با انگلیسی کارم را راه می‌اندازم و سامی خدیرا نیز به من کمک می‌کند در تمرینات مشکلی نداشته باشم. او برای من بسیار مفید بوده است"
    کروس عنوان کرد که هیچ فشاری روی خود حس نمی‌کند و شخصیت مضطربی ندارد.
    او گفت: " من نگران نمی‌شوم.شخصیتم اینگونه نیست. به کیفیت‌های خودم آگاه هستم زیرا خودم را به خوبی می‌شناسم و می‌توانم بهترین بازی‌هایم را انجام دهم. و همچنین می‌دانم که وقتی بعضی مواقع اوضاع خوب پیش نمی‌رود، دلیلش تنها مسائل فوتبالی است. این من را آرام می‌کند ولی کاملا متمرکز هستم و به نحوه بازی کردنم اهمیت می‌دهم."

11. کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    درخواست رونالدو از مدیران رئال برای حفظ دی ماریا

دی ماریا در آستانه جدایی از سپیدپوشان قرار دارد و هم تیمی اش از باشگاه درخواست کرده که او را حفظ کنند.
    کریستیانو رونالدو، ستاره رئال مادرید از باشگاه خواسته که از فروش آنخل دی‌ماریا به منچستریونایتد صرف نظر کند.
    ستاره آرژانتینی در آستانه خروج از رئال مادرید است و مقاصد احتمالی او منچستریونایتد و پاری‌سن ژرمن خواهد بود. ارقام پیشنهادی حدود 52 میلیون پوند است که رقم بسیار بالایی محسوب می‌شود.
    کارلو آنچلوتی با وجود اینکه بارها اعلام کرده که خواهان ماندن دی‌ماریا در تیم است، در دیدار مقابل سویا در سوپرکاپ اروپا به او بازی نداد و در سوپرکاپ اسپانیا مقابل اتلتیکو، تنها 10 دقیقه او را به میدان آورد.
    روزنامه مارکا، نزدیک به باشگاه رئال گزارش می‌دهد که رونالدو به همراه راموس به دفتر پرس رفتند تا او را متقاعد کنند دی ماریا را نفروشد. دی ماریا گل‌های زیادی برای رونالدو ساخته بود و مطمئنا خروج او از مادرید خبر خوبی برای فوق ستاره ی پرتغالی نخواهد بود

13. 2 کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

ehsan1361
    Guest
    واقعا باشگاهه که دارین
    خاک بر سر پرز

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

صفحه 251 از 700 نخستنخست ... 151201241249250251252253261301351 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 113 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 113 مهمان ها)