از جدایی دیماریا به اندازه رفتن اوزیل ناراحت نشدم نمیدونم چرا
شاید چون 90 گفت
شایدم چون شوکه کننده و اخرین لحظه بود چون انخل از قبل جام جهانی صحبت رفتنش بود از پارسال البته
از جدایی دیماریا به اندازه رفتن اوزیل ناراحت نشدم نمیدونم چرا
شاید چون 90 گفت
شایدم چون شوکه کننده و اخرین لحظه بود چون انخل از قبل جام جهانی صحبت رفتنش بود از پارسال البته
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممد برو بخون کار خودمه
Hero Enter
Viva Real Madrid
نمیتونم کامنت بدم تاییدیه موبایل میخواد
20 تا اس ام اس واسه من اومده از طرفداری
Hero Enter
Viva Real Madrid
ممد قشنگه ؟
Hero Enter
Viva Real Madrid
خداحافظي مارسلو از دي ماريا در توييتر
مارسلو دفاع چپ رئال مادريد از هم تيمي خود آنخل دي ماريا که به انتقال به منچستر نزديک تر شده است خداحافظي کرد.
به گزارش "ورزش سه"، مدافع برزیلی رئال در حساب توییتر خود از مهاجم سرعتی تیمش که در راه یک انتقال با ارزش بیش از ۶۰ میلیون پوند به اولدترافورد قرار دارد قدردانی کرد.
او نوشته است: «از تو برای همهی کارهایی که برای مادرید انجام دادهای سپاسگزارم. دوستت دارم.»
مربی رئال کارلو آنچلوتی نیز گفته است که دیماریا از همتیمیهایش خداحافظی کرده و خود را برای پیوستن به تیم لوییس فانخال آماده میکند. بنا به گزارشها قیمت درخواستی رئال برای دیماریا طی مذاکرات افزایش یافته است، زیرا نیاز مبرم یونایتد برای اضافه کردن یک بازیکن باکیفیت به ترکیب خود برای آنها مسجل شده است.
گفته میشود که دیماریا پیراهن شماره ۷ یونایتد را دریافت میکند که پیش از این بر تن دو ستارهی بزرگ شیاطین سرخ کریستیانو رونالدو و دیوید بکهام بوده است.
ربطی نداره هر دومون با این شماره میریم کد واسه من نمیاد بهشونم گفتم ولی گفتن نمیشه کاریش کرد
در حال حاضر 100 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 100 مهمان ها)